RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 avg 2013, 20:07

Ibrakovic novi sportski direktor Sarajva.
Ako sad ne odemo u Evropu, necemo nikad! :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2013, 20:39

Nsmo ni mi ni Mirza takve srece. Pozitivna cuda i iznenadjenja se rijetko desavaju u zivotu , posebno u ovoj drzavi i nama u klubu ;).

Dabogda se Mirza prodao u Hajduk i svima dokazao kako smo bili u krivu !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2013, 20:45

Kakvo je stanje sa ugovorom kod Mirze?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2013, 20:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
Daju im da zarade koju marku a oni tako vraćaju, tipično naš mentalitet.Nema veze, neće Velež propast zbog par klošara koji uđu džabe, gore mi je saznanje kakvih ljudi ima.Stvarno nas ima svakakvih, fuj!
Samo zbog takvog mentaliteta naših ljudi kod nas ništa nemože ni napredovati, ni privreda, ni sport, ništa!
Ma hajde nije problem pustit 5-10 ljudi tj onoga za koga znas ds nema (ipak je spica mostarska raja i zna ko su oni). Ali juce pusti ispred mene neka 3 klosara koja imaju garderobe na sebo jedno 2 milje maraka. Evo sto su oni jazavci i sto im je zao 15-ke ali gori mi je on sto puta. I onda se pitamo sto nas ne krene vec jednom a ni na kapiji probleme nismo rijesili
Nije uredu prema nama koji imamo godišnje, ispadamo mi budale dali 85 KM, a ovi besplatno ulaze.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 26 avg 2013, 21:28

Ne bi da vam kvarim nesto ali Hajduk bukvalno za kifle nema. Kasne im plate par mjeseci, nisu mogli da skuckaju prosle gidine pedeset milja eura za Huseinovica nego nudili naku razmjenu koju je Jovic ****. Uglavnom kad vam kazem da je trenutno Velez u boljoj finansijskoj situaciji i da ga jedino mozete dzaba dati to vam je susta istina mozda je cak realnije da vi nekoga njima uzmete pa makar bi imali redovniju platu, manju ali redovniju. :mrgreen:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 26 avg 2013, 22:21

Hajduk odustao do Ćemalovića, Kamerunac stigao u Split

Jens Andersson, sportski direktor Hajduka jučer je gledao utakmicu između Veleža i Olimpica (1:1) u Vrapčićima.

Šveđanin je gledao Veležovog Mirzu Ćemalovića, s čijim je agentom ručao u Mostaru.

No, prema posljednjim informacijama iz Splita, a kako navode hrvatski mediji, od transfera neće biti ništa.

“Bijeli” su se okrenuli Thierryku Makoni Nlogu (20), kamerunskom reprezentativcu, koji je već stigao u Split i trebao bi sutra potpisati ugovor s Hajdukom.

tuzna vijesti :x
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 avg 2013, 23:02

Pa vidili ljudi naša hakanja i kanili se ćorava posla hehe :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 avg 2013, 23:07

Steta,

A ja se bas ponadao da ce Luster sad morat ic u Split da psuje mater tamo nekom napadacu Hajduka umjesto sto psuje sad Jusufbasicu zato sto je uzeo mjesto Mirzi. :mrgreen:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 27 avg 2013, 00:03

ENS ANDERSSON jučer je gledao utakmicu bosanskohercegovačke lige između Veleža i Olimpica (1:1).

Sportski direktor Hajduka, piše Javno.ba, u Vrapčićima je dogovarao transfer Veležovog napadača Mirze Ćemalovića koji je u ovoj utakmici priliku dobio s klupe. Velež je potvrdio da je menadžer 20-godišnjeg nogometaša bio na ručku s Anderssonom, ali Javno.ba piše i kako su pregovorili propali jer je Velež za svog dragulja tražio 400 tisuća eura.

U BiH se, također, pojavila informacija da je Šveđanin u Mostar stigao kako bi gledao Harisa Duljevića, veznjaka Olimpica koji se i ranije spominjao kao moguće pojačanje "Bijelih".
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 avg 2013, 01:21

Crvenarmija je napisao/la:ENS ANDERSSON jučer je gledao utakmicu bosanskohercegovačke lige između Veleža i Olimpica (1:1).

Sportski direktor Hajduka, piše Javno.ba, u Vrapčićima je dogovarao transfer Veležovog napadača Mirze Ćemalovića koji je u ovoj utakmici priliku dobio s klupe. Velež je potvrdio da je menadžer 20-godišnjeg nogometaša bio na ručku s Anderssonom, ali Javno.ba piše i kako su pregovorili propali jer je Velež za svog dragulja tražio 400 tisuća eura.

U BiH se, također, pojavila informacija da je Šveđanin u Mostar stigao kako bi gledao Harisa Duljevića, veznjaka Olimpica koji se i ranije spominjao kao moguće pojačanje "Bijelih".
400 000 :lol: :lol: :lol:

Ja bi ga dao za 400 KM :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 27 avg 2013, 01:48

Sami sebi najveci dusmani 8-) Mirza kakav god da je , prosle sezone nas je izvukao sa nekoliko vrlo vaznih golova. Tatin sin? Pa evo ne igra vise od prve minute, ekipa ne trpi nikakve posljedice zbog njega kao sto se desavalo u ne tako dalekoj proslosti kada su pojedini MORALI IGRATI. Opet tu ne mislim na Mirzu vec na Hasanovice, Handzice i ostale p.icke materine koje su se godinama vucarali, al' eto 'mogli su se trpit' 8-) Njegove igre prosle polusezone, i pocetak ove i nisu bas ohrabrujuce, ali zar ga mora par klipana koji se dice nekim mostarlukom i ljubavi prema klubu po forumu, tek tako lagano popljuvat?

Ne opravdavam uopste njegove lose igre, niti njega samog, a nit' ga gotivim, ali **** mater popljuvali ste dijete veleza. Boli me k.urac bio on cemalovic ili bilo ko drugi, nije uredu.

Lijep pozdrav, mostarčine 8-)
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 avg 2013, 02:01

Da je neki igrač pa i nije ali je sasvim ok kao osoba, dečko na mjestu, i nije zaslužio pljuvanje ma kakav god bio na terenu. Upravu je Deniro.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 avg 2013, 04:05

Deniro je napisao/la:Sami sebi najveci dusmani 8-) Mirza kakav god da je , prosle sezone nas je izvukao sa nekoliko vrlo vaznih golova. Tatin sin? Pa evo ne igra vise od prve minute, ekipa ne trpi nikakve posljedice zbog njega kao sto se desavalo u ne tako dalekoj proslosti kada su pojedini MORALI IGRATI. Opet tu ne mislim na Mirzu vec na Hasanovice, Handzice i ostale p.icke materine koje su se godinama vucarali, al' eto 'mogli su se trpit' 8-) Njegove igre prosle polusezone, i pocetak ove i nisu bas ohrabrujuce, ali zar ga mora par klipana koji se dice nekim mostarlukom i ljubavi prema klubu po forumu, tek tako lagano popljuvat?

Ne opravdavam uopste njegove lose igre, niti njega samog, a nit' ga gotivim, ali **** mater popljuvali ste dijete veleza. Boli me k.urac bio on cemalovic ili bilo ko drugi, nije uredu.

Lijep pozdrav, mostarčine 8-)
Daj bola sad ne smije niko napisat da je momak šlapa i da nema pojma s loptom. Ja mu u oči kažem i šta sada ne smijem na forumu, To nije pljuvanje nego zajebancija i ja momku želim svu sreću ovog svijeta i da na kraju završi u PSV-u. Pljuvao sam i po Tuci i po Kajtazu i po Baki ali znali su me demantovat i začepit,dok ovog još čekam
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 27 avg 2013, 12:30

SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA VELEŽA

U povodu medijskih špekulacija u vezi transfera našeg igrača Mirze Ćemalovića u Hajduk, kao i navođenja odštetne cifre koja se, prema medijskim izvorima, ispriječila u realizaciji transfera, Upravni odbor FK Velež oglasio se saopštenjem:

Želimo da naglasimo da nikakav kontakt nije uspostavljen između Hajduka i Veleža, a shodno tome Velež nije imao ni potrebu isticanja odštetnog zahtjeva. Medijske špekulacije štete Veležu i samom igraču, posebno u trenucima kada se pripremamo za predstojeću prvenstvenu utakmicu. Fudbalski klub Velež uvijek je spreman i otvoren za razgovor sa bilo kojim klubom po pitanju realizacije transfera ili promovisanja svojih igrača.

izvor: oficijelna

eto da zavrsimo i te spekulacije...drago mi je da je uprava kluba izdala na vrijeme ovo saopstenje kako bi se eventualno, ili bar malo, suzio prostor za nagadjanja oko toga sta se sve desavalo vezano za dolazak Anadresson-a u Mostar na utakmicu...

FORZA VELEZ

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 avg 2013, 16:06

nonda_83 je napisao/la:SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA VELEŽA

U povodu medijskih špekulacija u vezi transfera našeg igrača Mirze Ćemalovića u Hajduk, kao i navođenja odštetne cifre koja se, prema medijskim izvorima, ispriječila u realizaciji transfera, Upravni odbor FK Velež oglasio se saopštenjem:

Želimo da naglasimo da nikakav kontakt nije uspostavljen između Hajduka i Veleža, a shodno tome Velež nije imao ni potrebu isticanja odštetnog zahtjeva. Medijske špekulacije štete Veležu i samom igraču, posebno u trenucima kada se pripremamo za predstojeću prvenstvenu utakmicu. Fudbalski klub Velež uvijek je spreman i otvoren za razgovor sa bilo kojim klubom po pitanju realizacije transfera ili promovisanja svojih igrača.

izvor: oficijelna

eto da zavrsimo i te spekulacije...drago mi je da je uprava kluba izdala na vrijeme ovo saopstenje kako bi se eventualno, ili bar malo, suzio prostor za nagadjanja oko toga sta se sve desavalo vezano za dolazak Anadresson-a u Mostar na utakmicu...

FORZA VELEZ

Eto toliko o vijestima koje izbacuju pojedini mediji u BiH a koje vode mala djeca (mada su svi naši portali većinom rinaka malo veća).Mislim da iz Veleža nebi pravili probleme da je bilo kontakta i da bi se lako dogovorili.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 avg 2013, 16:34

Bola sto se lozite toliko? :lol: :lol:

Svaka budala moze napisat pricu - pogotovo danas u doba interneta. Svaka prica se treba provjerit 20 puta pa reagovat - ne kontam uopste kako mozete vjerovat prici da je Velez trazio 400,000 Eura za igraca od 20 godina - bola nismo Barca.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 avg 2013, 16:36

I ko ovdje jos jednom postavi pricu ciji je izvor JAVNO . BA - treba mu dat bananu. :D

Bolan ne bio, Javno . ba je obicni websajt sto pisu 2-3 covjeka negdje iz podruma u pihzdichima ono kad im bude dosadno. Dje ces pricu sa javno . ba postavit - cuj 400,000 Eura. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sto me zorom nasmija. :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 avg 2013, 19:58

Javni-wc.ba
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 avg 2013, 21:07

Treba zabraniti prodaju petardi i pirotehnike .. .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2013, 13:39

radi li se šta na stadionu? dokle se došlo s novinarskom tribinom?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.