Ako sad ne odemo u Evropu, necemo nikad!

Nije uredu prema nama koji imamo godišnje, ispadamo mi budale dali 85 KM, a ovi besplatno ulaze.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma hajde nije problem pustit 5-10 ljudi tj onoga za koga znas ds nema (ipak je spica mostarska raja i zna ko su oni). Ali juce pusti ispred mene neka 3 klosara koja imaju garderobe na sebo jedno 2 milje maraka. Evo sto su oni jazavci i sto im je zao 15-ke ali gori mi je on sto puta. I onda se pitamo sto nas ne krene vec jednom a ni na kapiji probleme nismo rijesilianel81m je napisao/la:Daju im da zarade koju marku a oni tako vraćaju, tipično naš mentalitet.Nema veze, neće Velež propast zbog par klošara koji uđu džabe, gore mi je saznanje kakvih ljudi ima.Stvarno nas ima svakakvih, fuj!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
Samo zbog takvog mentaliteta naših ljudi kod nas ništa nemože ni napredovati, ni privreda, ni sport, ništa!
400 000Crvenarmija je napisao/la:ENS ANDERSSON jučer je gledao utakmicu bosanskohercegovačke lige između Veleža i Olimpica (1:1).
Sportski direktor Hajduka, piše Javno.ba, u Vrapčićima je dogovarao transfer Veležovog napadača Mirze Ćemalovića koji je u ovoj utakmici priliku dobio s klupe. Velež je potvrdio da je menadžer 20-godišnjeg nogometaša bio na ručku s Anderssonom, ali Javno.ba piše i kako su pregovorili propali jer je Velež za svog dragulja tražio 400 tisuća eura.
U BiH se, također, pojavila informacija da je Šveđanin u Mostar stigao kako bi gledao Harisa Duljevića, veznjaka Olimpica koji se i ranije spominjao kao moguće pojačanje "Bijelih".
Daj bola sad ne smije niko napisat da je momak šlapa i da nema pojma s loptom. Ja mu u oči kažem i šta sada ne smijem na forumu, To nije pljuvanje nego zajebancija i ja momku želim svu sreću ovog svijeta i da na kraju završi u PSV-u. Pljuvao sam i po Tuci i po Kajtazu i po Baki ali znali su me demantovat i začepit,dok ovog još čekamDeniro je napisao/la:Sami sebi najveci dusmaniMirza kakav god da je , prosle sezone nas je izvukao sa nekoliko vrlo vaznih golova. Tatin sin? Pa evo ne igra vise od prve minute, ekipa ne trpi nikakve posljedice zbog njega kao sto se desavalo u ne tako dalekoj proslosti kada su pojedini MORALI IGRATI. Opet tu ne mislim na Mirzu vec na Hasanovice, Handzice i ostale p.icke materine koje su se godinama vucarali, al' eto 'mogli su se trpit'
Njegove igre prosle polusezone, i pocetak ove i nisu bas ohrabrujuce, ali zar ga mora par klipana koji se dice nekim mostarlukom i ljubavi prema klubu po forumu, tek tako lagano popljuvat?
Ne opravdavam uopste njegove lose igre, niti njega samog, a nit' ga gotivim, ali **** mater popljuvali ste dijete veleza. Boli me k.urac bio on cemalovic ili bilo ko drugi, nije uredu.
Lijep pozdrav, mostarčine
nonda_83 je napisao/la:SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA VELEŽA
U povodu medijskih špekulacija u vezi transfera našeg igrača Mirze Ćemalovića u Hajduk, kao i navođenja odštetne cifre koja se, prema medijskim izvorima, ispriječila u realizaciji transfera, Upravni odbor FK Velež oglasio se saopštenjem:
Želimo da naglasimo da nikakav kontakt nije uspostavljen između Hajduka i Veleža, a shodno tome Velež nije imao ni potrebu isticanja odštetnog zahtjeva. Medijske špekulacije štete Veležu i samom igraču, posebno u trenucima kada se pripremamo za predstojeću prvenstvenu utakmicu. Fudbalski klub Velež uvijek je spreman i otvoren za razgovor sa bilo kojim klubom po pitanju realizacije transfera ili promovisanja svojih igrača.
izvor: oficijelna
eto da zavrsimo i te spekulacije...drago mi je da je uprava kluba izdala na vrijeme ovo saopstenje kako bi se eventualno, ili bar malo, suzio prostor za nagadjanja oko toga sta se sve desavalo vezano za dolazak Anadresson-a u Mostar na utakmicu...
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.