Znam da reče da posvećuje sinu,ali ne znadoh da se nije rodio još.
Još jedna info,Bonnuci i Matri su produžili danas ugovore do 2017 godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:Vidi Hareta što zna pojedinosti o svom ljubimcu.![]()
![]()
Još jedna info,Bonnuci i Matri su produžili danas ugovore do 2017 godine.
sarajlija89 je napisao/la:Klub je cestitao Carolini Kostner zlatnu medalju u Umjetnickom klizanju..inace nasa navijacica.pa joj i ja cestitam.
![]()
Palermo destekovan protiv nas, suspendovani Mantovani, Donati, Hernandez i Bertolo...a jos i Pisano i Balzaretti pod velikim upitnikom...
harebianconero je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Vidi Hareta što zna pojedinosti o svom ljubimcu.![]()
![]()
Još jedna info,Bonnuci i Matri su produžili danas ugovore do 2017 godine.![]()
![]()
Evo i slika:
Moramo pobjedjivati do kraja. "Sramota" je da se s ovakvim ucinkom bez poraza zavrsi drugiOxygen je napisao/la:Quagliarella produžava ugovor do 2015 godine,po meni je ovo iznenađenje,ipak je imao malu minutažu iako nije bio nešto povrijeđen,formu još nije našao i očekivao sam prodaju.
Ovako sigurno ostaju Quaglia,Matri i Vučinić,dakle, moraju doći još 2 napadača najmanje kao što smo i očekivali.
Inače,Juventus ima najbolju odbranu u ligama petice,samo 17 golova primljenih,a Buffon je golman sa najmanjim brojdem primljenih golova (14).
Samim tim,sa ovim brojem primljenih golova,ovaj tim je treći najbolji u historiji Juventusa kada se gleda broj primljenih golova do 30 kola,šta reći!?
Ma idemo tekmu po tekmu... sada je najbitnije ''mlatnuti'' Palerma, imamo dugova s njima od prošlih par sezona, ''grijehota'' je iste ne naplatiti.Soni je napisao/la:Moramo pobjedjivati do kraja. "Sramota" je da se s ovakvim ucinkom bez poraza zavrsi drugiOxygen je napisao/la:Quagliarella produžava ugovor do 2015 godine,po meni je ovo iznenađenje,ipak je imao malu minutažu iako nije bio nešto povrijeđen,formu još nije našao i očekivao sam prodaju.
Ovako sigurno ostaju Quaglia,Matri i Vučinić,dakle, moraju doći još 2 napadača najmanje kao što smo i očekivali.
Inače,Juventus ima najbolju odbranu u ligama petice,samo 17 golova primljenih,a Buffon je golman sa najmanjim brojdem primljenih golova (14).
Samim tim,sa ovim brojem primljenih golova,ovaj tim je treći najbolji u historiji Juventusa kada se gleda broj primljenih golova do 30 kola,šta reći!?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.