FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 21 sep 2011, 23:56

@amadeus21, place krevet za tobom, 'ajd ti polako...

Sto se tekme tice, ako su zaista tako lose igrali, onda treba bit' zadovoljan sa bodom, bolje ishta neg' nishta...jbg tesko je ovo gostovanje...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2011, 23:57

Guardiolina glupost je Barcelonu kostala dva boda sa kojima bi uspjela iskoristiti kikseve Reala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 sep 2011, 23:57

Ne kontam sta se s Villom desava...od kad je pocela sezona taj kako treba nije probio po strani,a za ovaj promasaj nemam komentara...Ova sezona ce nam biti veoma teska...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 sep 2011, 23:57

Villa je **** od igraca.Lik je totalna kanta.Onakvih se treba sto prije rijesavati 1
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 sep 2011, 23:57

losmi je napisao/la:VILLA je*** ti mater, pa sto omasi ono :shock:
Oca mi da Barcelona ima nas za navijace raspali bi se !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 sep 2011, 23:58

messilla je napisao/la:Villa je **** od igraca.Lik je totalna kanta.Onakvih se treba sto prije rijesavati 1
e jbg sad :oops: :oops: odvadi malo buraz...jest promašio cist zicer i to za pobjedu, ali ta konstatacija je smiješna ;)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 sep 2011, 23:58

hoce guardiola da se igra prvo poluvrijeme ,kako smo bolje u odbrani igrali kad je alves beka igro ko sto i igra,cisto sumnjam da bi anm dali 2 gola da smo igrali sa 4 pozadi od pocetka,,villa bazen ne moze pogodit a pogotov gol stvarno messi mu na tanjir dade loptu i ono ne dat ccc ,moglo se pobijedit al et nema veze hajd bice ljudi bolje :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 21 sep 2011, 23:58

samo kazem...naravno da cu zapjenit kad se vazda ciganski izvucete...svaka cast na akcijama kod golova, ali sad se vidi da ste puni folera..lafo on bi penal...nidje veze...nek se rani...
al nema veze...bili smo bolji prvo poluvrijeme, vi zadnjih 20ak minuta, ja sam zadovoljan sto nismo izgubili, iako smo bili pravo blizu pobjedi...dobra tekma... :D pozz svima...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 22 sep 2011, 00:00

amadeus21 je napisao/la:samo kazem...naravno da cu zapjenit kad se vazda ciganski izvucete...svaka cast na akcijama kod golova, ali sad se vidi da ste puni folera..lafo on bi penal...nidje veze...nek se rani...
Brate rani se ti.
Ono start ramia nad messi je penal ko suza,mada i ovo zadnje nije daleko od penala,ali nema veze ti si strucnjak.
Visca el Barça ! Mes que un club !

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 sep 2011, 00:00

amadeus21 je napisao/la:samo kazem...naravno da cu zapjenit kad se vazda ciganski izvucete...svaka cast na akcijama kod golova, ali sad se vidi da ste puni folera..lafo on bi penal...nidje veze...nek se rani...
ne znam ko se izvukao na kraju i koga su vile pronosale ;) a ono je bio penal na Messiju, ako cemo pošteno...plus što bi bio drugi žuti za Ramija.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 sep 2011, 00:01

nisam nezadovoljan rezultatom, u principu ne bih bio nezadovoljan ni da smo izgubili,
izgubiti je OK, jer i mi igramo za bodove, ne samo za gol razliku,

al ono cime sam apsolutno nezadovoljan je igra, veceras nije biolo nikakve kreacije, tek pred kraj utakmice, par minuta smo dosli na svoje,
u prvom poluvremenu je puhalo po desnoj strani, Abidal ni kriv ni duzan postade glavni krivac za primljene golove, napad bio jos gori, jer nismo uspjeli uzeti loptu, nismo vrsili pritisak na njihovu odbranu, u principu gore nije moglo, jos smo na kraju i dobro prosli sa samo dva gola...

u drugom poluvremenu odbrana se koliko-toliko stabilizuje, preuzima se posjed, al opet samo kratka dodavanja bez ikakve kreacije, Xavi nesto pokusavo, al kad ti se igraci ne otvaraju nemas sta traziti...kako je utakmica odmicala bili smo malo bolji, al tek pred sami kraj stvorili smo neke sanse, Messi genijalnim pasom uposli Cesca i izjednacismo...
sto se samog napada tice definitvno niko ne moze dobiti prolaznu ocjenu, pa ni Messi ni Cesc,
i jos samo da napisem da je bilo dosta gresaka u pasovima, pogotovo onda kad treba poslati zadnji pas prema naprijed...

imteresujeme jos saom ako neko moze naci pretrcane kilometre nasih igraca, vise od svega me interesuje koliko su pretrcali Messi i Cesc...

i usput da spomenem da je ovaj Baho cista kaka...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 22 sep 2011, 00:01

al nema veze...bili smo bolji prvo poluvrijeme, vi zadnjih 20ak minuta, ja sam zadovoljan sto nismo izgubili, iako smo bili pravo blizu pobjedi...dobra tekma... :D pozz svima...
onda ti buraz neznas sta je fudbal ako ona 2 prekrsaja nisu bila za penal idi jedi pite i gledaj reala mozda te ona cura kristina zadovolji

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2011, 00:02

Uh,odlicna utakmica,nakon par losih poslednjih dana koje sam gledao,ova mi je dosla kao pravo osvezenje.Dobrih poteza,4 gola,dosta dobrih prilika,ma sve sto treba da krasi jednu fudbalsku utakmicu.

Mislim da je ovaj rezultat najrealni,Barca je masila jedan zicer,imala jos nekoliko dobrih prilika,izmedju ostalog jedan sigurno nesvirani penal,a onaj prvi,hmm dosta sumnjivo,ja na ponovoljenim snimcima i ne vidim neki kontakt,ali ostavljam dozu rezerve.Sa druge strane Valencia 2 gola,2 zicera,i bezbroj prilika koje su propale zbog neiskustva i manjka koncentracije,iole jaca ekipa(Real,Manchester,Milan...) bi jedva cekala da se nadje u onakvoj situaciji protiv Barce i rutinski bi to zadnjim pasom resavali,ali ne i jos uvek poprilicno zelena iako mnogo mnogo kvalitetna ekipa Valencie.

Jedino sto je utakmicu pokvarilo je zaista,ali zaista losi sudija.Ne znam ni ko je svirao nisam zapamtio ali ono je katastrofa sudjenje nedostojno treceg razreda spanskog fudbala.Toliko gresaka(ne pomocnika) nego iskljucivo njegovih nisam video pa moram priznati odavno u nekoj jacoj ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 22 sep 2011, 00:04

nisam gledao barcu da je losije odigrala u defanzivi jos iz vremena luisa van gala...nista cudno kad u odbrani ima najmanje odbrambenih fudbalera...malo je glupo pitati ali sta se desava s messiem...pa ni jednom bez lopte nije potrcao ccc samo se setka bez srkleta laganini...svaka cast za bravure ali daje negativan primjer ostalim jer i fabregas nece da trci, a u jednom napadu ne znam je li neko primjetio oko 60 min svi ganjaju i valencia se izvlaci iz bezizlazne situacije samo zato sto messi nije izvrsio pritisak...neozbiljno je ovo sve...mora puno,puno bolje...
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 22 sep 2011, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi nikada odustati necemo...

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 22 sep 2011, 00:05

DesimaL je napisao/la:
Brate rani se ti.
Ono start ramia nad messi je penal ko suza,mada i ovo zadnje nije daleko od penala,ali nema veze ti si strucnjak.
samo ti malo bolje pogledaj ;)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 sep 2011, 00:07

10.Skoro je napisao/la:nisam gledao barcu da je losije odigrala u defanzivi jos iz vremena luisa van gala...nista cudno kad u odbrani ima najmanje odbrambenih fudbalera...malo je glupo pitati ali sta se desava s messem...pa ni jednom bez lopte nije potrcao ccc samo se setka bez srkleta laganini...svaka cast za bravure ali daje negativan primjer ostalim jer i fabregas nece da trci, a u jednom napadu enzz je li neko primjetio oko 60 min svi ganjaju i valencia se izvlaci iz bezizlazne situacije samo zato sto messi nije izvrsio pritisak...neozbiljno je ovo sve...mora puno,puno bolje...
A jesi li primjetio slucajno da je Messi bio asistent kod oba gola??
To predpostavljam nisi primjetio, jelde

Šta kaže Željo : Messi veoma sebican igrac :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 sep 2011, 00:08

spizz je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:nisam gledao barcu da je losije odigrala u defanzivi jos iz vremena luisa van gala...nista cudno kad u odbrani ima najmanje odbrambenih fudbalera...malo je glupo pitati ali sta se desava s messem...pa ni jednom bez lopte nije potrcao ccc samo se setka bez srkleta laganini...svaka cast za bravure ali daje negativan primjer ostalim jer i fabregas nece da trci, a u jednom napadu enzz je li neko primjetio oko 60 min svi ganjaju i valencia se izvlaci iz bezizlazne situacije samo zato sto messi nije izvrsio pritisak...neozbiljno je ovo sve...mora puno,puno bolje...
pa kave to ima veze sa trcanje igraca...pa Ibra je otiso izmedju ostalog i zbog nepokretljivosti...
Messi makar bio i 10x bolji od ovog danas mora da trci, posebno u situaciji kad protivnik ima loptu, jer to donosi greske u odbrani...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 22 sep 2011, 00:09

spizz je napisao/la:

Šta kaže Željo : Messi veoma sebican igrac :lol:
dok sam napisao svaka cast za bravure primjetio sam ali ne svidja mi se nonsalancija u igri...ja bih vise volio da on nije ni jednom asistirao ali da je ganjao u vrhu napada i da smo pobjedili....
Mi nikada odustati necemo...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 sep 2011, 00:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
spizz je napisao/la:
pa kave to ima veze sa trcanje igraca...pa Ibra je otiso izmedju ostalog i zbog nepokretljivosti...
Messi makar bio i 10x bolji od ovog danas mora da trci, posebno u situaciji kad protivnik ima loptu, jer to donosi greske u odbrani...
Jah svakako, mogao bi on svašta nešto da nema oko njega po 2-3 igraca Valensije KOJI SE IPAK NEŠTO PITAJU jer ljudi NE DAJU TEK TAKO DA MESSI PROLAZI KAD POŽELI I ZABIJA GOLOVE...ali to je malo teže skontati, izgleda.
Da može ikako da nema odbrane Valencie i da se to trpa ko u filmu.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 22 sep 2011, 00:14

Dajte ba braćo Barcelonisti pustite sad negativne stvari...Igrali smo nošalantno i na kraju eto mogli glat pobijedit... Nije Valencia lagano gostovanje...Imali smo eto taj autogol,nema Pigue-a u odbrani pa malo škripi...Bitno je da smo neporaženi...Bit će to sve dobro ako Bog da kako bude vrijeme odmicalo... ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.