FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ponovno ću gledati pitare kako pohode Koševo sa skrivenom nadom u sebi.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
s pola snage na moldavcebordobijeli je napisao/la:Mene vise strah moldavaca iz jednostavnog razloga ako od njih ispadnemo necemo ni igrat s kipranima .

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pojacanja!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čekamo zalazak sunca i 2 poruke.MortemHz je napisao/la:Pojacanja!

SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ivetić: Prva utakmica u Moldaviji ne igra presudnu ulogu
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, jedan je od najiskusnijih pojedinaca u redovima Sarajeva, a fudbaler Bordo tima prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba, u kojem je njegova ekipa saznala ime protivnika u evropskom takmičenju.
"Znali smo i prije žrijeba da nema laganih protivnika. Danas svi ulažu u fudbal i nastoje da napreduju kao klubovi i fudbalske sredine. Poslije današnjeg žrijeba i prethodnih grupa, sigurno je da je ekipa iz Moldavije najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali smo mi bolje rangiran klub i nosioci smo. Tako se moramo i postaviti. Niko nam ne bi garantovao da bi prošli i protivnika, koji je na papiru slabiji. Stvar je pristupa i motivacije.", rekao je Ivetić, dodavši: "Prva utakmica je u Moldaviji i sigurno je da ćemo učiniti sve da što bolje odigramo taj susret i repreztujemo klub, grad, državu i sebe kao igrače. Mišljenja sam da je bolje što igramo prvu utakmicu u Moldaviji, ali to nužno ne igra presudnu ulogu. Moramo biti kao pravi tim, svi zajedno, uz podršku navijača i nadam se pozitivnom rezultatu u Moldaviji, poslije kojeg ćemo privući što više publike na stadion i slaviti prolazak u drugo kolo." "Moldavski fudbal ne pratim dovoljno da sam upoznat u potpunosti sa kvaliteta ekipa, ali ime poput Šerifa, višestrukog prvaka svima je dobro poznato i sigurno je da prve četiri ekipe u Moldaviji posjeduju kvalitet. Mislim da ćemo se dobro upoznati sa svim njihovim dobrim i lošim stranama i spremni dočekati utakmicu.", zaključio je Ivetić. Prva utakmica između FC Zaria Balti i FK Sarajevo igrati će se 29. juna u Moldaviji, a uzvratni susret se igra 6. jula na Koševu.
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, jedan je od najiskusnijih pojedinaca u redovima Sarajeva, a fudbaler Bordo tima prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba, u kojem je njegova ekipa saznala ime protivnika u evropskom takmičenju.
"Znali smo i prije žrijeba da nema laganih protivnika. Danas svi ulažu u fudbal i nastoje da napreduju kao klubovi i fudbalske sredine. Poslije današnjeg žrijeba i prethodnih grupa, sigurno je da je ekipa iz Moldavije najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali smo mi bolje rangiran klub i nosioci smo. Tako se moramo i postaviti. Niko nam ne bi garantovao da bi prošli i protivnika, koji je na papiru slabiji. Stvar je pristupa i motivacije.", rekao je Ivetić, dodavši: "Prva utakmica je u Moldaviji i sigurno je da ćemo učiniti sve da što bolje odigramo taj susret i repreztujemo klub, grad, državu i sebe kao igrače. Mišljenja sam da je bolje što igramo prvu utakmicu u Moldaviji, ali to nužno ne igra presudnu ulogu. Moramo biti kao pravi tim, svi zajedno, uz podršku navijača i nadam se pozitivnom rezultatu u Moldaviji, poslije kojeg ćemo privući što više publike na stadion i slaviti prolazak u drugo kolo." "Moldavski fudbal ne pratim dovoljno da sam upoznat u potpunosti sa kvaliteta ekipa, ali ime poput Šerifa, višestrukog prvaka svima je dobro poznato i sigurno je da prve četiri ekipe u Moldaviji posjeduju kvalitet. Mislim da ćemo se dobro upoznati sa svim njihovim dobrim i lošim stranama i spremni dočekati utakmicu.", zaključio je Ivetić. Prva utakmica između FC Zaria Balti i FK Sarajevo igrati će se 29. juna u Moldaviji, a uzvratni susret se igra 6. jula na Koševu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la: Ivetić: Prva utakmica u Moldaviji ne igra presudnu ulogu

- Orangina85
- Kontakt:
E sto ih izvukosmo da valja 
Ide ovo lagano u trece pretkolo

Ide ovo lagano u trece pretkolo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo

- muhamedhulk
- Kontakt:
Lagan protivnik u prvom kolu. Bar na papiru. Samo da na vrijeme krenu tamo, da se odmore muski
I aBda pobjeda 
Hajmo Rahmane potpisuj!

Hajmo Rahmane potpisuj!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa i mi smo Levski iz Moldavije, ali ovo ce biti druga tekmaMortemHz je napisao/la:Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Yebe se meni za protivnike u Evropi, meni je bitno kako cemo mi izgledati u narednoj sezoni. Mislim da prvo pretkolo mozemo izgurati sa ovom ekipom, ali za drugo nam trebaju bar jos tri igraca za prve postave i stoper za rotacije. Rahmanovic - Petrak - Saric bi bilo vrh u sredini, plus dobar napadac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nije sve ni tako crno. Jesu ovi poyebeni al' smo mi najbolji reprezent BH fudbala u Evropi, svake godine. Mi u zadnjih 15 godina imamo jednu veliku blamažu, od Zete. Možda i Kukesi, al treba spomenut da je Kukesi te sezone play-off igrao i namučili su Trabzona ako se ne varam. Sve u svemu mislim da prvo pretkolo možemo proći, u drugom već idemo na puno jaču ekipu al' i Atromitos, Levski, Cluj, Helsinborg itd su bili favoriti.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sa Duljevicem, ovi novinari ne znaju pitanja postaviti. Ja ga ne bih pustio da igra da se pitam, koliko se ne pitam. 
Hoce biti prijenos negdje prve tekme iz Mooldavije.

Hoce biti prijenos negdje prve tekme iz Mooldavije.

Valjda cemo dovest veznog igraca do veceras
Slažem se sa ovim.. Moldavci su apsolutna nepoznanica. Mene jedino tješi što su bili u istom šeširu sa San Marinom i Andorom!mirzatele je napisao/la:Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni

IDEMO PONOVO!
- escobarpablo
- Kontakt:
Informiran frajer ko MajklMortemHz je napisao/la:Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma mislili sa na radnik, sa njima su igrali.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Na papiru bi trebali da smo jaci, ali nemoj da te to tjesi puno.MartinSco je napisao/la:Slažem se sa ovim.. Moldavci su apsolutna nepoznanica. Mene jedino tješi što su bili u istom šeširu sa San Marinom i Andorom!mirzatele je napisao/la:Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, Fouzi1, gh0stHZ, HordasFks, MaroonWhite1946, Napapijri, NazorUso, Vanja8 i 69 gostiju.