FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 19 jun 2017, 16:36

Ponovno ću gledati pitare kako pohode Koševo sa skrivenom nadom u sebi.
SRETAN BROJ - 1725

volitepropalit
Kontakt:

Post Postao/la volitepropalit » 19 jun 2017, 16:38

bordobijeli je napisao/la:Mene vise strah moldavaca iz jednostavnog razloga ako od njih ispadnemo necemo ni igrat s kipranima .
s pola snage na moldavce :crazy: :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2017, 16:49

Pojacanja!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 jun 2017, 16:50

MortemHz je napisao/la:Pojacanja!
Čekamo zalazak sunca i 2 poruke. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jun 2017, 16:50

Ivetić: Prva utakmica u Moldaviji ne igra presudnu ulogu

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, jedan je od najiskusnijih pojedinaca u redovima Sarajeva, a fudbaler Bordo tima prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba, u kojem je njegova ekipa saznala ime protivnika u evropskom takmičenju.

"Znali smo i prije žrijeba da nema laganih protivnika. Danas svi ulažu u fudbal i nastoje da napreduju kao klubovi i fudbalske sredine. Poslije današnjeg žrijeba i prethodnih grupa, sigurno je da je ekipa iz Moldavije najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali smo mi bolje rangiran klub i nosioci smo. Tako se moramo i postaviti. Niko nam ne bi garantovao da bi prošli i protivnika, koji je na papiru slabiji. Stvar je pristupa i motivacije.", rekao je Ivetić, dodavši: "Prva utakmica je u Moldaviji i sigurno je da ćemo učiniti sve da što bolje odigramo taj susret i repreztujemo klub, grad, državu i sebe kao igrače. Mišljenja sam da je bolje što igramo prvu utakmicu u Moldaviji, ali to nužno ne igra presudnu ulogu. Moramo biti kao pravi tim, svi zajedno, uz podršku navijača i nadam se pozitivnom rezultatu u Moldaviji, poslije kojeg ćemo privući što više publike na stadion i slaviti prolazak u drugo kolo." "Moldavski fudbal ne pratim dovoljno da sam upoznat u potpunosti sa kvaliteta ekipa, ali ime poput Šerifa, višestrukog prvaka svima je dobro poznato i sigurno je da prve četiri ekipe u Moldaviji posjeduju kvalitet. Mislim da ćemo se dobro upoznati sa svim njihovim dobrim i lošim stranama i spremni dočekati utakmicu.", zaključio je Ivetić. Prva utakmica između FC Zaria Balti i FK Sarajevo igrati će se 29. juna u Moldaviji, a uzvratni susret se igra 6. jula na Koševu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2017, 16:52

Sarajlijica1946 je napisao/la: Ivetić: Prva utakmica u Moldaviji ne igra presudnu ulogu

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Perica Ivetić, jedan je od najiskusnijih pojedinaca u redovima Sarajeva, a fudbaler Bordo tima prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba, u kojem je njegova ekipa saznala ime protivnika u evropskom takmičenju.

"Znali smo i prije žrijeba da nema laganih protivnika. Danas svi ulažu u fudbal i nastoje da napreduju kao klubovi i fudbalske sredine. Poslije današnjeg žrijeba i prethodnih grupa, sigurno je da je ekipa iz Moldavije najteži mogući protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali smo mi bolje rangiran klub i nosioci smo. Tako se moramo i postaviti. Niko nam ne bi garantovao da bi prošli i protivnika, koji je na papiru slabiji. Stvar je pristupa i motivacije.", rekao je Ivetić, dodavši: "Prva utakmica je u Moldaviji i sigurno je da ćemo učiniti sve da što bolje odigramo taj susret i repreztujemo klub, grad, državu i sebe kao igrače. Mišljenja sam da je bolje što igramo prvu utakmicu u Moldaviji, ali to nužno ne igra presudnu ulogu. Moramo biti kao pravi tim, svi zajedno, uz podršku navijača i nadam se pozitivnom rezultatu u Moldaviji, poslije kojeg ćemo privući što više publike na stadion i slaviti prolazak u drugo kolo." "Moldavski fudbal ne pratim dovoljno da sam upoznat u potpunosti sa kvaliteta ekipa, ali ime poput Šerifa, višestrukog prvaka svima je dobro poznato i sigurno je da prve četiri ekipe u Moldaviji posjeduju kvalitet. Mislim da ćemo se dobro upoznati sa svim njihovim dobrim i lošim stranama i spremni dočekati utakmicu.", zaključio je Ivetić. Prva utakmica između FC Zaria Balti i FK Sarajevo igrati će se 29. juna u Moldaviji, a uzvratni susret se igra 6. jula na Koševu.
:opaopa:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 jun 2017, 16:52

E sto ih izvukosmo da valja :D

Ide ovo lagano u trece pretkolo :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2017, 16:56

Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo
:urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jun 2017, 16:56

Lagan protivnik u prvom kolu. Bar na papiru. Samo da na vrijeme krenu tamo, da se odmore muski :D I aBda pobjeda :kafa:
Hajmo Rahmane potpisuj! :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jun 2017, 17:01

MortemHz je napisao/la:Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo
Pa i mi smo Levski iz Moldavije, ali ovo ce biti druga tekma :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2017, 17:05

slika

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jun 2017, 17:07

Yebe se meni za protivnike u Evropi, meni je bitno kako cemo mi izgledati u narednoj sezoni. Mislim da prvo pretkolo mozemo izgurati sa ovom ekipom, ali za drugo nam trebaju bar jos tri igraca za prve postave i stoper za rotacije. Rahmanovic - Petrak - Saric bi bilo vrh u sredini, plus dobar napadac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 jun 2017, 17:11

Nije sve ni tako crno. Jesu ovi poyebeni al' smo mi najbolji reprezent BH fudbala u Evropi, svake godine. Mi u zadnjih 15 godina imamo jednu veliku blamažu, od Zete. Možda i Kukesi, al treba spomenut da je Kukesi te sezone play-off igrao i namučili su Trabzona ako se ne varam. Sve u svemu mislim da prvo pretkolo možemo proći, u drugom već idemo na puno jaču ekipu al' i Atromitos, Levski, Cluj, Helsinborg itd su bili favoriti.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jun 2017, 17:12

Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 jun 2017, 17:14

Sta je sa Duljevicem, ovi novinari ne znaju pitanja postaviti. Ja ga ne bih pustio da igra da se pitam, koliko se ne pitam. :)

Hoce biti prijenos negdje prve tekme iz Mooldavije. :hmmmmm:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 19 jun 2017, 17:26

Valjda cemo dovest veznog igraca do veceras

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 19 jun 2017, 17:30

mirzatele je napisao/la:Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni
Slažem se sa ovim.. Moldavci su apsolutna nepoznanica. Mene jedino tješi što su bili u istom šeširu sa San Marinom i Andorom! :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 19 jun 2017, 17:31

MortemHz je napisao/la:Predsjednik Zarije o protivniku: Pobijedili smo Rabotnički iz BiH, pa možemo i Sarajevo
Informiran frajer ko Majkl :lol:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jun 2017, 17:39

Ma mislili sa na radnik, sa njima su igrali.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 jun 2017, 17:44

MartinSco je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Za Apollon ti trebaju 3 vrhunska pojacanja, sa ovom ekipom i ovi Moldavci su upitni
Slažem se sa ovim.. Moldavci su apsolutna nepoznanica. Mene jedino tješi što su bili u istom šeširu sa San Marinom i Andorom! :hmmmmm:
Na papiru bi trebali da smo jaci, ali nemoj da te to tjesi puno.
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”