Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako jadni komentari navijača, a 95% bi prodalo rođenu mater za 10k KM. 
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čelik i dalje ne zna kome su prodali svog Yamala? Mislim, nigdje ne piše kome su ga prodali.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Čekaju da klub koji ga je kupio objavi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:29Čelik i dalje ne zna kome su prodali svog Yamala? Mislim, nigdje ne piše kome su ga prodali.
Znamo da je iz BiH
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 jan 2026, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako vec drzis do tog rivaliteta, posteno bi bilo da odbiju pare od narednih transfera (ako dodje do njih). Momak presao na veci nivo, ne vidim apsolutno nikakav problem. E sad da li ce on tamo uspjeti ili ne, to niko ne moze da zna.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Tek sad vidim kakva smo to mi gospoda,hvala ti Bože sto me nisi bacio u ove sredine...Cast izuzetcima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Popiša se FK Sarajevo na, ne tako inteligentne, forumske skretničare koji tvrdiše da se raspadamo i da nemamo za zraka.

Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2026, 22:12Vi ste meni najneuspjesjiji klub koji yima investitora. Treba se potruditi, pa to postici sto ste vi napravili.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 21:31Jel to opet navijaci kluba ciji je jedini izlazni transfer napravila agencija koja je dovela arapa i prodala komentarisu najuspjesniji sportski kolektiv po tom pitanju u drzavi ?
Eto vi cete nam reci kako treba i kad treba.
Hoćemo ko vi Santosa za 0 prodat i aplaudirat ?
Guliasvili je presretan u Sarajevu i Sarajevo je njemu uslijed tih ponuda produžilo ugovor.to mogu sanjat ostali klubovi koji bi sad kompletan roster prodali za pare koje cemo mi za njeg dobit.
Kad budemo pricali o strateškim partnerima vi se uključite a transfere molim vas nemojte komentarisat. Imali smo raspravu prije 10 godina tvrdio si da cete vi prodavat mi stagnirat. Vrijeme te ponizilo.

Mene samo zanima sta ako se desi kao sto se desilo 2022/23 kad je Celik izbacio FK sarajeva u kupu . Sta ako ih sad opet izbace u Zenici u februaru . Samo je jedno sigurno ako bi se to desilo na ovom forumu se vise ne bi moglo prezivjeti od Zenicaka.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Budale smo i za 150k ali sigurno da Mamić zna šta radi. Pozdrav zeničanima i njihovim milionimaErosViverosViv je napisao/la: ↑20 dec 2025, 15:18gis ko će 200k platiti igrača iz federalne? Pa mi prvi ako damo te pare nismo normalni. To je cijena najboljeg strijelca premijer lige (kao što smo mi dali za mlinarića). Malo neka naknada za trening, 15% od narednog transfera i selam. I da dođe u Sarajevo, otići će u Velež na pola godine da vidimo hoće li se nametnuti Rahimiću.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 dec 2025, 15:09Mislim da ne moramo dalje od zadnje rečenice da bi se kazalo zašto je Telaloviću dobro da dođe u Sarajevo.successminator je napisao/la: ↑20 dec 2025, 14:12Sarajevo i Željo su najmanje adekvatni klubovi za mlade igrače kod nas. Pritisak je tu najveći i ne može se svako nositi sa time, treneri i ekipe se stalno mijenjaju, nema vizije i sistematskog rada. Najbolja opcija za Telalovića i igrače poput njega je odlazak u Sloveniju ili Češku, u neki klub koji dobro radi s mladim igračima. Amar Memić im svima treba biti putokaz, sreća njegova pa nije igrao za sarajevske klubove jer sumnjam da bi vidio dres A reprezentacije. Prema tome, mislim da bi Telaloviću bilo najbolje da preko menadžera traži klub u Sloveniji gdje će imati najbolje uslove za razvoj.
Za igrače hrvatske nacionalnosti najbolja opcija su Široki Brijeg i Zrinjski pa da odu u HNL (nikako u Hajduk) nakon dobrih igara, kao Sučić ili Valinčić. Ako se probiju do Dinama i reprezentacije Hrvatske, to je vjerovatno transfer u ligu “petice”. Da je Sučić otišao u Sarajevo umjesto u Zrinjski, mislim da bi i danas igrao tamo, eventualno negdje u turskoj ligi.
Najbolji mladi igrači iz RS su uvijek išli u Partizan ili Zvezdu i to im je i danas najbolje, trebaju bježati od Vice što dalje. Vico bi da se igra Mamića ali nema ni 1% njegovog fudbalskog znanja pa to kompenzuje ovim cirkusima.
A isto tako, mislim da je smiješno u istu rečenicu stavit želju i Sarajevo, isključivo iz razloga jer je svima na par klikova dostupno koliko izlaznih transfera je napravilo Sarajevo u zadnjih 5 godina, a koliko su oni.
Svakako da se slažem da je najbolje ovoj djeci bježat van države, Slovenija im je dobra destinacija, čisto iz razloga jer nikom u životu ne treba da te sudije terorišu.
A što se tiče nekih cifri za Rijada, smiješna priča. Svaka čast momku, aBd da dogura do Barcelone, ali Čelikovi navijači očigledno nemaju dodira sa realnošću, dok misle da je milion eura realna priča.
U ovom trenutku bi 200.000 eura bila fenomenalna cifra.
Naravno Mamić se pita, ako on vidi da od 200k može napraviti 3 miliona, onda neka uzima šta hoće
Hvala i Mirviću što uzimamo šta nam se uzima, bez konkurencije.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prezivjecemo, u tom slucaju imali bi nakon svojih pet minuta i razlog da budu glasni.
Kad mozemo citat od drugih vhs velikana o nekim uspjesima od prije 50 godina, mozemo istrpiti i zenicane par dana
- Threeplanetrees
- Kontakt:

Šta im uradi Sarajevo
Nema pravo nastupa u Kupu, ali on PL može igrati već u februaru. Provjeri ti to još jednom.avenija je napisao/la: ↑20 dec 2025, 15:37Momak jos 4 godine u-21 igrač, srusio sve rekorde Elvira Bolića, sa 16 godina fizicki bio ispred zvijeri prve lige federacije, fizicki građen i snažan kao prime Yaya Toure, 300 skauta ga prati, iako ima tek napunjenih 17 godina već reprezentativac u-19 i zamjenik kapitena, jedini gol dao on upravo na zadnjem ovom turniru kvalifikacija u Italiji protiv Poljske, protiv Italije bio najbolji igrač kao zadnji vezni gdje smo izvukli bod i najvažnije pristao potpisati i potpisao profesionalni ugovor sa Čelikom od 3 godine prije 10 dana. Zbog reprezentacije odigrao kao zadnji vezni samo 9 utakmica za Čelik i odmah 3 gola i 3 asistencije.Tako da je sve jasno.
Ko ga hoće, prostorije kluba na Bilinom Polju. Ko neće ne mora, svakako će igrati PL za 6 mjeseci.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kad brat na brata sad udari, pa ga posudimo pola godine u b tim na krmetnjak da stasa u igrača za naš širi spisak.
Je li već igrao s brojem 10 u Čeliku? 
- LondonBlues
- Kontakt:
Iz daleka i sada se cuje glas, dodaj gasa dodaj gasa, eto Ultrasa
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro svima
FKZ 3700 aktivnih clanova
FKS 2000 clanova i ljubimaca

FKZ 3700 aktivnih clanova
FKS 2000 clanova i ljubimaca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- imekorisnicko
- Kontakt:
Fasciniran sam navijačima Čelika. Za Čelik trenutno ovaj transfer je ekvivalent kao da Sarajevo proda Mujkića u RB Salzburg za 1.5M EUR,a oni su bijesni zbog transfera. Sa jedne strane su potpuno šizofreni,sa druge imaju ogromnu navijačku strast kao rijetko ko u BiH,nadam se da će Čelik što prije u prvu ligu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Najveca halabuka oko svega je zato sto mi znamo sta imamo, i za kakavu je sumu otisao. Sigurni smo da se moglo prodati za dosta vecu sumu, da nisu drugacije savjetovani. Vi koji pratite PL brzo cete shvatiti zasto smo imali ove reakcije.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:33Fasciniran sam navijačima Čelika. Za Čelik trenutno ovaj transfer je ekvivalent kao da Sarajevo proda Mujkića u RB Salzburg za 1.5M EUR,a oni su bijesni zbog transfera. Sa jedne strane su potpuno šizofreni,sa druge imaju ogromnu navijačku strast kao rijetko ko u BiH,nadam se da će Čelik što prije u prvu ligu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- LavoviGabela
- Kontakt:
Za dvije godine će se vratiti u Čelikprisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:39Najveca halabuka oko svega je zato sto mi znamo sta imamo, i za kakavu je sumu otisao. Sigurni smo da se moglo prodati za dosta vecu sumu, da nisu drugacije savjetovani. Vi koji pratite PL brzo cete shvatiti zasto smo imali ove reakcije.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:33Fasciniran sam navijačima Čelika. Za Čelik trenutno ovaj transfer je ekvivalent kao da Sarajevo proda Mujkića u RB Salzburg za 1.5M EUR,a oni su bijesni zbog transfera. Sa jedne strane su potpuno šizofreni,sa druge imaju ogromnu navijačku strast kao rijetko ko u BiH,nadam se da će Čelik što prije u prvu ligu.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jako je teško on mogao iz Čelika otići za veću sumu od ove što je otišao,a da ne govorim da je igrač od 17 godina mačak u vreći makar bio najtalentovaniji igrač na svijetu. Po meni,ovo je vrhunski posao za Čelik,pogotovo ako je u priči još neki procenat od idućeg transfera.prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:39Najveca halabuka oko svega je zato sto mi znamo sta imamo, i za kakavu je sumu otisao. Sigurni smo da se moglo prodati za dosta vecu sumu, da nisu drugacije savjetovani. Vi koji pratite PL brzo cete shvatiti zasto smo imali ove reakcije.imekorisnicko je napisao/la: ↑09 jan 2026, 08:33Fasciniran sam navijačima Čelika. Za Čelik trenutno ovaj transfer je ekvivalent kao da Sarajevo proda Mujkića u RB Salzburg za 1.5M EUR,a oni su bijesni zbog transfera. Sa jedne strane su potpuno šizofreni,sa druge imaju ogromnu navijačku strast kao rijetko ko u BiH,nadam se da će Čelik što prije u prvu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Noke995, Paromlinac, primussucks, skoJaa, supervizor, Tatamata1946 i 32 gosta.