Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: Chat
U Saraj'vu pada i nadam se da ce citavo biti od bjele boje do veceras.
Dobro jutro
Dobro jutro

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
-
- Kontakt:
Fera kakva je ono neozbiljnost i kasnjenje na tekme Hairlijafera je napisao/la:let it snow...

- majestic24
- Kontakt:
Ko se razumije u racunare??
Imam problem s lap topom...od prije mi se znalo desiti da pri paljenju lap top zablokira ili cim pocnem raditi. I jedino sta sam mogao je da ugasim lap top na dugme i palim ga ponovo. No medjutim od jutros mi je zablokirao vec par puta i to me nervira. Neznam do cega to moze biti. Sistem sam skoro radio upravo zbog toga i nie nista pomoglo.
Imam problem s lap topom...od prije mi se znalo desiti da pri paljenju lap top zablokira ili cim pocnem raditi. I jedino sta sam mogao je da ugasim lap top na dugme i palim ga ponovo. No medjutim od jutros mi je zablokirao vec par puta i to me nervira. Neznam do cega to moze biti. Sistem sam skoro radio upravo zbog toga i nie nista pomoglo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- neutralan__
- Kontakt:
zbog ovog sam ih uvijek cijenioAnaliticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam meni je ovo prejako.Navijam za Sarajevo, ali Hajduk je odma iza njih radi ovolike ljubavi prema klubu.Od 1:08 ja sam se najezio

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Najbolji u Hrvatskoj su sigurno !neutralan__ je napisao/la:zbog ovog sam ih uvijek cijenioAnaliticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne znam meni je ovo prejako.Navijam za Sarajevo, ali Hajduk je odma iza njih radi ovolike ljubavi prema klubu.Od 1:08 ja sam se najezio
Volio bih da je ovako na kosevu, ali tu samo mi pjevamo, a istok i zapad

R.I.P VEDRAN PULJIC
- majestic24
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Ko se razumije u racunare??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ja jos ne mogu da vjerujem da zena u 21 vijeku ne zna pustit vodu na cesmi..Jucer sam to vidio kod nas u Tuzli,tj.u bolnici,stvarno sramota,samo da podigne i voda ce ici,al stala i gleda
i na kraju sam joj rekao kako treba 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Mozda je dosla iz zemunica.harry_90 je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da zena u 21 vijeku ne zna pustit vodu na cesmi..Jucer sam to vidio kod nas u Tuzli,tj.u bolnici,stvarno sramota,samo da podigne i voda ce ici,al stala i gledai na kraju sam joj rekao kako treba

R.I.P VEDRAN PULJIC
Ova je sa nekog sela sisla,ne bih da nikog omalovazavam,al je stvarno sramota ne znati otvorit cesmu 

imao si duge ruke ili ih jos imas ,sta ti je alfa ovih dana,koje reprezentacije sta si igrao itd sve nam reci da bi ti vjerovalialfarouqaminu je napisao/la:haha pre kecmanalegenda reala je napisao/la:alfa ja sam to radio prije Kecmana
Melanholičaru mogo si prihvatiti i čovječe ne ljuti se
alfa ja ću ti iskreno (nisam ja faldžija ko ti) igrao sam sve sportove ali sad da kažem nisam bio nešta pretjerano uspješan
u fudbalu sam uvijek branio i ponekad igro
u rukometu sam dobro igro ,da sam se bavio možda bi i uspio ,ali nisam
u košarci mogu odigrati konkretno u odbrani i uhvatiti loptu ,ali pogoditi koš ,to je viša matematika
u odbojci nekad sam imao ubitačan servis ,ali rijetko je igram ,a u nas i nema muški klub![]()
ma buraz ja sam bio sjajan u kosarci,veruj mi,bio sam nadaren vec sa 16 godina sam imao nekih 195cm,danas 205cm...imao sam duge ruke...dobar skok... isao sam i po kampove za reprezentaciju...ozbiljno ti kazem
Dosadni snijeg u pm
Nemojte alfu zaebavat

Nemojte alfu zaebavat

U Tuzli slabo snijeg pada,poneka pahuljica proleti. Eh ovi iz Sarajeva bi mi trebala znati na ovaj odgovor.Kako se zove voditeljica na TV Alfa,plavusa je i sinoc je vodila neku emisiju,ja mislim express klub,i u toj emisiji je pozvala nekog novinara iz magazina express i pricala sa njim sta se sve moze procitat u novom broju..Prelijepa je 

- neutralan__
- Kontakt:
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Najbolji u Hrvatskoj su sigurno !neutralan__ je napisao/la:zbog ovog sam ih uvijek cijenioAnaliticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volio bih da je ovako na kosevu, ali tu samo mi pjevamo, a istok i zapad.Ovde citav stadion
heeh upravu si
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
ipak smo mi mediteran u nas nema snijega
Hary šta je to sad si se počo ložiti na novinarke
,e razočaro si me ne znaš otvoriti česmu

Hary šta je to sad si se počo ložiti na novinarke

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@legenda
Sta cu kad je lijepa jbt
[youtube][/youtube]
Ima li jaceg glumca...legenda
Edit: od 4:40 je najaci dio
Sta cu kad je lijepa jbt

[youtube][/youtube]
Edit: od 4:40 je najaci dio

- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:@legenda
Sta cu kad je lijepa jbt![]()
[youtube][/youtube]
pa ja sam ga pregledo ,do sada 100 puta ,i opet ga evo gledam ,ima na BN-u svaki dan u 17:05

pa nađi joj sliku ,da je vidim

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na BN pustaju vec dvije sedmice jedne te iste epizode,ja gledam na RTS 1..nezz dal imaju nove epizode ove serije,negdje sam cuo da ce biti,sad koliko je tacno vidjecemo ..
- legenda reala
- Kontakt:
Hary jel ova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.