NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ako nas ne pobijedite u nedjelju e onda ste stvarno u problemima
Bandic je jedino kriv što je bod ostao na Pecari..Lončar damas katastrofa, previše igrača ne zainteresirano i izvan forme, u drugom poluvremenu je trebao stavit Ćorluku nazad a Dinu naprijed, i još bih nadodao nepotrebna zamjena Perkovic-Kožul
.
Loncar je odigrao vrlo dobro,trcao,nudio se,uzimao lopte,ali mu je jedino realizacija losa i to mora.popraviti i bit ce paklen igrac,a Perkovic je zbog ramena izasao..mikel48 je napisao/la:Banfic je jedino kriv što je bod ostao na Pecari..Lončar damas katastrofa, previše igrača ne zainteresirano i izvan forme, u drugom poluvremenu je trebao stavit Ćorluku nazad a Dinu naprijed, i još bih nadodao nepotrebna zamjena Perkovic-Kožul
Samo jedno ime
Sto je kriv? On je pravilno postavljen, a sto se tebi cini da je kroz usi to je druga stvar. Stani ti na gol pa neka ti onako sutira netko pa da vidimo to kroz usi. Nema golmana koji brani ono. Ubila nas je realizacija. Do pola 2:0 mozda i vise i do kraja jos koji i mirna utakmica. Loncar je mogao i morao barem dva zabiti cista. Morao!96BadBoy je napisao/la:Tko je kriv za gol ako nije golman?Kroz usi mu lopta prolazi,ovo je 100% njegova krivica.Ovakav gol se ne smije ni na terminu primiti.
@mikel zar je tebi logicna izmjena Perkovic-Kozul. I on i Menalo su radi povreda izasli. Tako smo ostali na tom da imas Loncara na krilu jer nije bilo zamjena. Da nije bilo povreda vjerujem da bi usli Peko i Wagner
Ma nabijem ja na racKu i treće mjesto i Europu, svake godine se klub zadovoljava Europom. Ima li jednom reći idemo po titulu sve osim toga je neuspjeh! Godina za godinom Europa se niže, hoćemo titulu i ništa više! IGRAJTE P.IČKE!!!
...
Ne znam bas da je bio pravilo postavljen. Stajao je dobrih 5 metara od gola,mozda i vise. Ali ne treba mu suditi na osnovu jedne utakmice,vidjet cemo jos.brig je napisao/la:Sto je kriv? On je pravilno postavljen, a sto se tebi cini da je kroz usi to je druga stvar. Stani ti na gol pa neka ti onako sutira netko pa da vidimo to kroz usi. Nema golmana koji brani ono. Ubila nas je realizacija. Do pola 2:0 mozda i vise i do kraja jos koji i mirna utakmica. Loncar je mogao i morao barem dva zabiti cista. Morao!96BadBoy je napisao/la:Tko je kriv za gol ako nije golman?Kroz usi mu lopta prolazi,ovo je 100% njegova krivica.Ovakav gol se ne smije ni na terminu primiti.
@mikel zar je tebi logicna izmjena Perkovic-Kozul. I on i Menalo su radi povreda izasli. Tako smo ostali na tom da imas Loncara na krilu jer nije bilo zamjena. Da nije bilo povreda vjerujem da bi usli Peko i Wagner
Ono sto je po meni bitno je da ne dramimo previse(a radimo to). Ovo je bio jedan od onih dana kad ti nece lopta u gol pa te protivnik kazni. Ista situacija kao sad Totenham-Juve.
Po meni je igra u 1.pol bila vise nego zadovoljavajuca. Poslije smo se uspavali,a Krupa nije bas Vitez da se moze onako opustiti nakon vodstva. Sve u svemu,nadam se da ce Menalo igrati protiv pitara jer nam treba vise nego ista
SAMO ŠIROKI!
Jedno su želje,drugo je realnost. Mi imamo tek 4.proracun u ligi i sto prije shvatimo da nam treba vise para da bi osvojili ligu(malo i zakulisnih radnji,da se razumijemo) lakse ce nam biti. Nadam se da se krvna slika malo popravila nakon prodaje MenalaOrjuna je napisao/la:Ma nabijem ja na racKu i treće mjesto i Europu, svake godine se klub zadovoljava Europom. Ima li jednom reći idemo po titulu sve osim toga je neuspjeh! Godina za godinom Europa se niže, hoćemo titulu i ništa više! IGRAJTE P.IČKE!!!
SAMO ŠIROKI!
Jao komentara ovdje i po internetu, ispade Bandic jedini krivac, smanjite malo tu mrznju prema momku
@since1948 nije istina, bio je u svom petercu na mjestu gdje bi svaki golman stajao, ovo se jako tesko brani
@since1948 nije istina, bio je u svom petercu na mjestu gdje bi svaki golman stajao, ovo se jako tesko brani
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
since1948 je napisao/la:Ne znam bas da je bio pravilo postavljen. Stajao je dobrih 5 metara od gola,mozda i vise. Ali ne treba mu suditi na osnovu jedne utakmice,vidjet cemo jos.brig je napisao/la:Sto je kriv? On je pravilno postavljen, a sto se tebi cini da je kroz usi to je druga stvar. Stani ti na gol pa neka ti onako sutira netko pa da vidimo to kroz usi. Nema golmana koji brani ono. Ubila nas je realizacija. Do pola 2:0 mozda i vise i do kraja jos koji i mirna utakmica. Loncar je mogao i morao barem dva zabiti cista. Morao!96BadBoy je napisao/la:Tko je kriv za gol ako nije golman?Kroz usi mu lopta prolazi,ovo je 100% njegova krivica.Ovakav gol se ne smije ni na terminu primiti.
Ono sto je po meni bitno je da ne dramimo previse(a radimo to). Ovo je bio jedan od onih dana kad ti nece lopta u gol pa te protivnik kazni. Ista situacija kao sad Totenham-Juve.
Po meni je igra u 1.pol bila vise nego zadovoljavajuca. Poslije smo se uspavali,a Krupa nije bas Vitez da se moze onako opustiti nakon vodstva. Sve u svemu,nadam se da ce Menalo igrati protiv pitara jer nam treba vise nego ista
Nama je svaka utakmica jedan od onih dana kad nece u gol, cinjenica je da otkad se Cabraja ozlijedio imamo problema s realizacijom, najgore od svega sto se vecinom "krivi" igraci nalaze u sansama, kao npr Loncar i Corluka, Dino ne zna primit dugu loptu i to ga muci citavu sezonu, komotno je mogao dat danas gol da je znao primit loptu na pocetku utakmice, jedino Menalo golove daje, a vjerojatno ga nece bit protiv sarajeva.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Da zakljucimo, klub smo koji svake godine usere, ne znamo osvojit titule i amen....
Nije Bandic kriv za gol,kriv sam ja jer nisam sa tribine dotrcao i sa svojih skoro 190cm stao na gol,kriv je Luka Bilobrk jer nije on stajao na golu i jednostavno uhvatio ovu loptu,kriv je Nikola Marić trener golmana.
Znaci on je bio dobro postavljen,ali ovo je kvalitetan sut koji se ne brani?Onda se ni jedan udarac izvan 16m koji ide po zraku ne brani.
Znaci on je bio dobro postavljen,ali ovo je kvalitetan sut koji se ne brani?Onda se ni jedan udarac izvan 16m koji ide po zraku ne brani.
Igraj Široki ti si najbolji!
Šta bi danas sa vama športski, jeste li mogli ranije riješiti ovu utakmicu? Teško se brani ovaj šut, baš nezgodan, a Bandić je malo izašao, dovoljno da nema šanse da ovo odbrani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogli i trebali.Virtu4l je napisao/la:Šta bi danas sa vama športski, jeste li mogli ranije riješiti ovu utakmicu? Teško se brani ovaj šut, baš nezgodan, a Bandić je malo izašao, dovoljno da nema šanse da ovo odbrani.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Koliko samo golova primljeno od 80-90min kroz sve ove godine, Isuse dragi koji smo mi mentalni patuljci,utakmice neznamo privest kraju, PRVENSTVA smo gubili u zadnjih 5 min ali doslovno.
NK Široki Brijeg
Bandić je kriv što Stipe Lončar ne može yebenu loptu ugurati u gol sa pola metra, da je lik zabio ne bi ni pričali o ovome golu, da se razumijemo prvi sam bio protiv dovođenja Bandića u Široki, ali ovu utakmicu nije ništa kriv, kod gola je bio na 3-4 metra(ima snimak, vidite), a poslije je i spasio čist gol. Netko je na našoj temi već spomenuo bit problema a to je proračun, mi trenutno ni blizu nismo po finacijama Sarajevu, Želji i Zrinjskom, nemamo nikakvu "logistiku" za suce bez koje se NE MOGU osvajati naslovi u ovoj državi, živimo od prodaje igrača i para od izlaska u Europu, to je nažalost trenutna realnost kluba.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutna glupost, koliko budzet Sarajevo ima vec evo godinama ? I šta su osvojili, nemogu ništa ima 3 godine... Jedino ovdje šta valja imat su sudci, sto Zrinjski i Željo imaju, bez daljnjeg! Druga stvar što je nama problem i to ovdje govorimo isto godinama, je naša politika dovođenja igrača, kakvi smo mi igrača mogli dovesti za cijenu nekih tokmaka tipa Crnov ( iako kad je dolazio njegova visoka cijena je bila u neku ruku i opravdana ), pa onog geliptera iz Istre Repića, Barića i lani ono krilo, 8ca kako se zvao, vec sam mu ime zaboravio, medju najplacenim bio a pokazao se ko gola kurcina, i to samo u zadnjih par godina..jozo121 je napisao/la:Bandić je kriv što Stipe Lončar ne može yebenu loptu ugurati u gol sa pola metra, da je lik zabio ne bi ni pričali o ovome golu, da se razumijemo prvi sam bio protiv dovođenja Bandića u Široki, ali ovu utakmicu nije ništa kriv, kod gola je bio na 3-4 metra(ima snimak, vidite), a poslije je i spasio čist gol. Netko je na našoj temi već spomenuo bit problema a to je proračun, mi trenutno ni blizu nismo po finacijama Sarajevu, Želji i Zrinjskom, nemamo nikakvu "logistiku" za suce bez koje se NE MOGU osvajati naslovi u ovoj državi, živimo od prodaje igrača i para od izlaska u Europu, to je nažalost trenutna realnost kluba.
NK Široki Brijeg
Pozdrav ekipi..citam uvijek,rekao sam sebi da necu vise nikad pisat al evo per rijeci..
Nije mi jasna tolika negativnost nakon jucer,pa i Real ili Barca nekad izgubi al zivot ne stane.ili Vi smatrate da smo toliko jaki da svaku trebamo dobit?!nek nam onda odmah daju pokal,zasto da se i igra.
O igracima nebih puno,stare i provjerene vec znamo,novi po meni nisu nikakva pojacanja,al vidit cemo tek...ne volim golmane od "metar i po",neke obrane ili golovi se dese i samo radi fizickih predispozicija.
E sad...citam tu neke koji kazu da Stipe treba na klupu.Zasto?zato jer je promasio one sanse?istina,ono se rijetko desava,vjerovatno ce sledeca prva upast..al zaboravlhate par stvari..
1.nije njegova prirodna pozicija nit krilo nit spica,bar ga tako nisu do sada tretirali treneri..za pravu realizaciju treba rutina a to dolazi vremenom
2.treba se i naci u toliko prilika a to se postize s puno puno trke,zalaganja,citanja igre...fizicke i igracke kvalitete...zasto se nase "prave" spice ne nadju u takvim prilikama,malo se zapitajte
3.kao da ste zaboravili kako je igrao,osim tih prilika...pa jel on osvojio duel s golmanom a menelo ga dao na prazan gol...i sad Menalo super igrao a Stipe,koji i inace pretrci za 3-icu,jedini zna povuci i stvoriti visak,moze pokriti 3 pozicije ..(j.coric je vise igrac zadnjeg pasa,nije ga neka trka ubila)...
P.s.jedca sam cekao da vidim Bagarica...jedva cekam subotu da ga opet vidim..nesto mi tu smrdi naveliko..nadam se da nisam u pravu
Pozdrav ekipi..volim kad ste aktivni..
Nije mi jasna tolika negativnost nakon jucer,pa i Real ili Barca nekad izgubi al zivot ne stane.ili Vi smatrate da smo toliko jaki da svaku trebamo dobit?!nek nam onda odmah daju pokal,zasto da se i igra.
O igracima nebih puno,stare i provjerene vec znamo,novi po meni nisu nikakva pojacanja,al vidit cemo tek...ne volim golmane od "metar i po",neke obrane ili golovi se dese i samo radi fizickih predispozicija.
E sad...citam tu neke koji kazu da Stipe treba na klupu.Zasto?zato jer je promasio one sanse?istina,ono se rijetko desava,vjerovatno ce sledeca prva upast..al zaboravlhate par stvari..
1.nije njegova prirodna pozicija nit krilo nit spica,bar ga tako nisu do sada tretirali treneri..za pravu realizaciju treba rutina a to dolazi vremenom
2.treba se i naci u toliko prilika a to se postize s puno puno trke,zalaganja,citanja igre...fizicke i igracke kvalitete...zasto se nase "prave" spice ne nadju u takvim prilikama,malo se zapitajte
3.kao da ste zaboravili kako je igrao,osim tih prilika...pa jel on osvojio duel s golmanom a menelo ga dao na prazan gol...i sad Menalo super igrao a Stipe,koji i inace pretrci za 3-icu,jedini zna povuci i stvoriti visak,moze pokriti 3 pozicije ..(j.coric je vise igrac zadnjeg pasa,nije ga neka trka ubila)...
P.s.jedca sam cekao da vidim Bagarica...jedva cekam subotu da ga opet vidim..nesto mi tu smrdi naveliko..nadam se da nisam u pravu
Pozdrav ekipi..volim kad ste aktivni..
Bravo za curu koja je diplomirala na temu odnosa s javnoscu i uloga glasnogovornika u NKŠB.
A kad smo vec kod glasnogovornika,meni se cini da nas glasnogovrnik,gospodin Mario Marušić,nije bas za idealna osoba za tu funkciju.
Protiv Sarajeva u nedjelju,18:00h.
A kad smo vec kod glasnogovornika,meni se cini da nas glasnogovrnik,gospodin Mario Marušić,nije bas za idealna osoba za tu funkciju.

Protiv Sarajeva u nedjelju,18:00h.
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Za ned, nadam se da ce se igraci vratit u svoje pozicije, najprije Corluka na beku, jer on sto sad igra je igrac manje na terenu, drugo, vratit Loncara na veznog, pravog veznog, a neko lazno krilo sta li vec, da igramo 4-3-3 u nedjelju gdje bi kad se branimo bilo 4-5-1... Dino i Menalo krila, naprijed, isti k, svejedno nemamo 9tku pravu.
NK Široki Brijeg
nije Keta kriv za gol vec ti, ti koji si zadojen mrznjom, ti koji ides na stranicu borca prije dva dana i pises im sretno sutra i do pobjede, ti koji si veci katolik od pape, a mrzis sve sto nije sa sirokog. karma je ****. aj ćao.96BadBoy je napisao/la:Nije Bandic kriv za gol,kriv sam ja jer nisam sa tribine dotrcao i sa svojih skoro 190cm stao na gol,kriv je Luka Bilobrk jer nije on stajao na golu i jednostavno uhvatio ovu loptu,kriv je Nikola Marić trener golmana.
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, imekorisnicko, Orvel, ristagrad, Vanja8 i 31 gost.