La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: La Liga
Vinicius=Visča za bogate.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je zrelo za još jednog penala za ciganiju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- LlullSergio
- Kontakt:
Dje Visca ovako driblao

Ja sam apsolutno neutralan jer me boli qrac ko će osvojiti prvenstvo, ali sam gledao tekmu tako da sam morao prokomentarisati ovu lakrdiju. Frajer šuta sa 24 metra, Kurtoa se pritom bacio na šut, ali eto smetao mu, nije vidio.

Mislio sam da ce manje bahatosti od kada je uveden VAR.**** ga zajebah se 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa koji će ti qrac kompenzacija ako imaš VAR da vidiš je li ovo prvobitno gol? Jesi li ti svjestan šta si sad izjavio?LlullSergio je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:41A i ovo sto su priznali gol Benzeme (a nije bilo ni razloga da ponište) pokazuje koliko su sigurni u svoju odluku da ponište gol malog sipte. Da je to bilo neko vaganje garant bi kompenzirati i poništili gol Karima.
Benzemin gol je čist i trebali su ga priznati.
Ne vrijeđaj Višću, on je bar u stanju dati 10 golova u sezoni.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa pogledali su i ocijenili da je momčina zaklanjao pogled ka lopti Kurti. To sto se tebi ne svidja takva odluka je drugi par cipela.Poligon10 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:47Pa koji će ti qrac kompenzacija ako imaš VAR da vidiš je li ovo prvobitno gol? Jesi li ti svjestan šta si sad izjavio?LlullSergio je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:41A i ovo sto su priznali gol Benzeme (a nije bilo ni razloga da ponište) pokazuje koliko su sigurni u svoju odluku da ponište gol malog sipte. Da je to bilo neko vaganje garant bi kompenzirati i poništili gol Karima.
Nije se ni meni svidjelo sto nisu procijenili da je bio faul Jesusa nad Ramosom i slično pa nikom ništa.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa fora je sto mu nije smetaoLlullSergio je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:55Pa pogledali su i ocijenili da je momčina zaklanjao pogled ka lopti Kurti. To sto se tebi ne svidja takva odluka je drugi par cipela.Poligon10 je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:47Pa koji će ti qrac kompenzacija ako imaš VAR da vidiš je li ovo prvobitno gol? Jesi li ti svjestan šta si sad izjavio?LlullSergio je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:41A i ovo sto su priznali gol Benzeme (a nije bilo ni razloga da ponište) pokazuje koliko su sigurni u svoju odluku da ponište gol malog sipte. Da je to bilo neko vaganje garant bi kompenzirati i poništili gol Karima.
Nije se ni meni svidjelo sto nisu procijenili da je bio faul Jesusa nad Ramosom i slično pa nikom ništa.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ispali iz CL pa aj guraj ih sad do lige makar
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ovo je naravno ponisten gol, da Barca ima upravu vec sutra bi zaprijetili istupanjem iz lige i prelazak u Francusku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sociedad je ostecen, gol koji su postigli je regularan gol, a isto onaj penal za Real je navucen...
Cekamo Piquea i Vidala da se oglase. Veliki intelektualci su u pitanju.
I tako, Januzaju poništiše gol iz nekog neobjašnjivog razloga, sudije oteše Sociedadu bar bod veceras... s druge strane, u istoj minuti Benzema fino rukom sebi spusti loptu i zabi gol
i sve normala što se tice cirkusa zvani Primera
Idemo dalje u nova kola

Idemo dalje u nova kola

Da li ce im uspjeti sudije navuci, kad vec ne mogu sami protiv ovakve Barcelone. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tako napiši, a ne kompenzacija na VAR. Ono, što će ti koji qrac VAR ako ćeš poništavat odluku koju si ranije mogao donijeti ispravno !? Problem bude što neke stvari pregledavaju 10ak sekundi, kao što je bio slučaj sa ovom situacijom.Pa pogledali su i ocijenili da je momčina zaklanjao pogled ka lopti Kurti. To sto se tebi ne svidja takva odluka je drugi par cipela.
Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jun 2020, 23:59
Ovo je naravno ponisten gol, da Barca ima upravu vec sutra bi zaprijetili istupanjem iz lige i prelazak u Francusku.

Oj **** ti sunce

Budimo realni, Januzajev gol je meni bio apsolutno cist i ne razumijem zasto su ga ponistili. Benzemin gol kao i jedanaesterac apsolutno cisti bez ikakve dileme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.