Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeničani izvukli maksimum, brutalno su prošli. Drugi je par cipela što su oni u nekom svom svijetu, pa misle da su neki faktor, da su nama konkurenti i rivali, da mogu prodati igrača za 3 miliona eura u Evropu.
I samo ako može info, ko je Zaim koji ih je yebao za sva vremena?
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 08 jan 2026, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Al kako od jednog posta ljudi naprave 3 stranice gdje yebu Zaimu svee

-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:26Ma niko vas ne komentariše negativno. Krenuli ste ispravnim putem, želimo vam sto prije da se vratite u ligu i da budete konkurentni. Sretno vam.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
Ako pročitate po nekom forumu ili na fb negavitne komentare za ovaj transfer našeg Rikija ne mora značiti da je citav Grad takav i da razmišlja na isto.
Možete nas zvati kako hocete ali u zadnjih pet do sest godina mi radimo najbolju strav i za klub i za tribinu to sto svaki k... Ima pristup netu ti je drugi par opanaka.
Mali je potpisao ugovor da se moze prodati naravno i da klub zaradi na njemu,trenutno nismo bili zainteresovani toliko na prodaju ali Mamica je navalio a to sto se Pise da su roditelji i mali navalili na transfer to nek ostane tajna ali da je talentovano jest,da mali ima mozga ima ali da smo zaradili jesmo.
Cifru znam ali ne zelim da je pisem javno ali i vi ćete zaraditi na njemu jer mali cisti sumnjam da ce se zadržati vise od godine u bh premijer ligi.
Ode mali daleko ako ga zdravlje bude sluzilo.
Sve u svemu sretno mu mi smo zaradili i imat cemo dobit svakako od njega i u budućnosti i nas posao je odlično odradjen sto se tiče kluba.
Ima klub jos talenata i djece koja obećavaju.
Ipak je unutar BiH zasigurno najveći transfer uradjen i to 17 godina igrac ima.
Vidimo se 11 februara![]()
Ne znam za malca jel definitivno naš kad bude prokomentarisat cemo.
300 hiljada maraka je cifra i 20% od slijedećeg transfera. Al tek kad mali se s dresom uslika onda mozemo komentarisat.
Hvala u svakom slučaju.
Ja bi iskreno najvise volio da Čelik postane jedan od najjačih omladinskih pogona na Balkanu a idemo ka tome,dosta smo i mi propatili i sta su nam od kluba radili 25 i vise godina ali konacno je doslo vrijeme koje ide u nasu korist i dan po dan mi slazemo na najbolji način svoj klub i vracamo ga u zivot.
P.S. zaboravio si uz cifru i bonus od 100 000 km
Pozdrav
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Dakle, nakon svih mega talenata iz Želje, morat ćemo čitati o tome koliko su dobri talenti u Čeliku. 
- prisonbreak
- Kontakt:
Ko misli da neko moze vise pordati igraca iz Federacije i 20% od narednog transfera je lud.
Odlican posao Celika, takofjer odlican posao i Sarajeva.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zaim Mujezinovic specijalac za raskide ugovora,naplate potraživanja,zastupnik igrača..i sad pisu da je ovo njegovo maslo i oca od ovog Telalovica.. A inače Zaim je bio u onoj skupini gdje je i Šabić Nermin i ostali,harali Čelikom,podignuta optužnica,to se godinama sudi,zbog zloupotrebe polozaja...DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:30Molim te, riješi misteriju i reci nam ko je Zaim.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
Ako pročitate po nekom forumu ili na fb negavitne komentare za ovaj transfer našeg Rikija ne mora značiti da je citav Grad takav i da razmišlja na isto.
Možete nas zvati kako hocete ali u zadnjih pet do sest godina mi radimo najbolju strav i za klub i za tribinu to sto svaki k... Ima pristup netu ti je drugi par opanaka.
Mali je potpisao ugovor da se moze prodati naravno i da klub zaradi na njemu,trenutno nismo bili zainteresovani toliko na prodaju ali Mamica je navalio a to sto se Pise da su roditelji i mali navalili na transfer to nek ostane tajna ali da je talentovano jest,da mali ima mozga ima ali da smo zaradili jesmo.
Cifru znam ali ne zelim da je pisem javno ali i vi ćete zaraditi na njemu jer mali cisti sumnjam da ce se zadržati vise od godine u bh premijer ligi.
Sve u svemu sretno mu mi smo zaradili i imat cemo dobit svakako od njega i u budućnosti i nas posao je odlično odradjen sto se tiče kluba.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Koga ce oni prodati, Celik nema nikakvu reputaciju u tim krugovima niti ima transfer istoriju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:35Može brate to ti ide ovako naš si igrač i imaš dvije opcije. Da igraš za Čelik i da te mi prodamo kada za to bude najbolji trenutak ili da tri godine treniraš sa juniorima mi ćemo ti isplaćivati tvoju platu nije problem. Ovako je klub pao pod nečiji uticaj i to je najveći poraz. Još su glavni konkurent za povratak u premijer ligu. Mogli su ga iduće godine prodati sigurno za vise para nego što im je Sarajevo dalo nakon što mu se razbistri mozak trenirajući polusezonu sa svojim vršnjacima. Tako se štiti reputacija kluba
Ako je istina da su dobili 300 hiljada KM za njega i 20% od naredne prodaje, tih 20% je vise nego sto bi Celik mogao dobiti da ga sam pokusa prodati dogodine (a imas vec 300 hiljada u dzepu).
Ovako su svi zadovoljni, i igrac i Celik i Sarajevo.
Evo jedan nekorektni zenicanin, polizes mi jajkanajurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:59Ima korektnih zenicana.
Ima i ovih sto koriste ovo za neka privatna prepucavanja sa određenim bivšim članovima uprave.
Malog niti njegovog oca nije niko nagovarao. Dobio je razvojni put koji mu garantuje karijeru od koje može živjeti. I to je vrlo jasno. I svaki normalan roditelj bi tako postupio. On mora igrat narednu godinu seniorski level najbolje lige i odskočiti da bi sve to ostvario sto se zamišlja. I nije to jer je Čelik mali klub, nije, nego trenutno ne možete pružiti sredinu u kojoj on može ostvariti puni potencijal. U Sarajevu će imati kamp, nutricionistu, smještaj , hranu, suplemente , program za oporavak, individualnog trenera, platu, premiju i sto je najvažnije sredinu sa boljim igracima gdje će se bolje razviti. I ne trebate uopste biti kivni. Godina dana igranja lige federacije u Čeliku je za njeg stagnacija. Nasi kadeti imaju bolje uslove od vaših seniora sto se tiče razvoja i fudbala. Jbga tako je kako je. Mnogi ovdje nisu svjesni koliko je Sarajevo po tom pitanju otišlo daleko.
Vi trebate ovo iskorisiti pa uzeti na posudbu nekog igraca da vam pomogne da se vratite u ligu sto vam ja od srca zelim i vidimo se u februaru tamo.
Uz to sačekajmo službenu objavu. Nije jednom nešto propalo na skretanju sa autoputa.
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Ostavimo proslost gdje mu je mjesto i platit ce za to kad dodje vrijeme.rishovski je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:40Zaim Mujezinovic specijalac za raskide ugovora,naplate potraživanja,zastupnik igrača..i sad pisu da je ovo njegovo maslo i oca od ovog Telalovica.. A inače Zaim je bio u onoj skupini gdje je i Šabić Nermin i ostali,harali Čelikom,podignuta optužnica,to se godinama sudi,zbog zloupotrebe polozaja...DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:30Molim te, riješi misteriju i reci nam ko je Zaim.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
On je samo na savjetovao roditelje oko nekih stvari kad sagledamo to i nije glupost ipak je taj lik godinama u fudbalu i godinama je radio stvari sta radi kao i dan danas ali nadat je se da ce doci vrijeme naplate za nedjelja i ne njemu vec svima koji su uništili klub i mesetarili godinama.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Virto u konfuziji, ne zna da li da citira Cvitanovića u vezi smanjenog budžeta, ili će vratiti priču da je u pitanju nikad veći budžet, a lošiji tim 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naš portal spontano je razgovarao s dugogodišnjim radnikom s Bilinog polja, popularnim Emirom Torlakovićem
Torlaković je u kratkom razgovoru s našim urednikom poželio sreću Telaloviću u nastavku karijere, ali je i dao jednu rečenicu zbog koje je i napisan ovaj članak, a koji prenosimo:
”Ja sam takav. Meni Željo i Sarajevo da sad dođu i ponude 10.000 KM mjesečno da budem oružar, ne bih ni pomislio, a kamo li otišao. Ne znam…”

Torlaković je u kratkom razgovoru s našim urednikom poželio sreću Telaloviću u nastavku karijere, ali je i dao jednu rečenicu zbog koje je i napisan ovaj članak, a koji prenosimo:
”Ja sam takav. Meni Željo i Sarajevo da sad dođu i ponude 10.000 KM mjesečno da budem oružar, ne bih ni pomislio, a kamo li otišao. Ne znam…”
Momak je ispao apsolutno korektan prema klubu jer je potpisao profesionalni ugovor. Mogao je hladno besplatno otići da je htio. Ovako će se zaraditi na njemu.
Razumijem frustracije navijača jer ide da igra za rivala, ali ne živi se od ljubavi i kikirikija. U Sarajevu će imati puno bolje uslove i za razvoj i za život (finansije).
Tako da kad se podvuče crta, licemjerno i bezobrazno je željeti poganske stvari momku.
I ja bih volio da je otišao vani u Češku. Da li će ovo biti dobar potez za njega ovisit će od minutaže koju će imati.
Razumijem frustracije navijača jer ide da igra za rivala, ali ne živi se od ljubavi i kikirikija. U Sarajevu će imati puno bolje uslove i za razvoj i za život (finansije).
Tako da kad se podvuče crta, licemjerno i bezobrazno je željeti poganske stvari momku.
I ja bih volio da je otišao vani u Češku. Da li će ovo biti dobar potez za njega ovisit će od minutaže koju će imati.
Svi seru po Sarajevu, a svi trče zaposlit se, preseliti se, kupiti eventualno stan u njemu, začeti porodicu, povući rodbine.
U svojoj raji imam ljudi iz Banja Luke, Tuzle, Zenice, Krajine, a tek Splita, Beograda, Njemačke… niko ne priča ni o kakvom drugom gradu ozbiljno kao o Sarajevu. Spomeni im Mostar, BL, kažu kratko “slatko, ali u Sarajevu se osjećam kao svoj”.
Da je tri puta zagaðeniji, svi mu lete i svi mu se vraćaju
U svojoj raji imam ljudi iz Banja Luke, Tuzle, Zenice, Krajine, a tek Splita, Beograda, Njemačke… niko ne priča ni o kakvom drugom gradu ozbiljno kao o Sarajevu. Spomeni im Mostar, BL, kažu kratko “slatko, ali u Sarajevu se osjećam kao svoj”.
Da je tri puta zagaðeniji, svi mu lete i svi mu se vraćaju
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Prenese ga tako ponekad. Jednom je tvrdio da smo se na krivo naosvajali kupova i titula, pa već u sljedećem postu tvrdio da u istom tom periodu nismo ostvarili gotovo ništa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:46Virto u konfuziji, ne zna da li da citira Cvitanovića u vezi smanjenog budžeta, ili će vratiti priču da je u pitanju nikad veći budžet, a lošiji tim![]()
Koliko gadosti protiv Sarajeva, kada ste bili u problemima ja ne znam da je neko uskočio da pomogne osim tog Sarajeva.prisonbreak je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:37Ko misli da neko moze vise pordati igraca iz Federacije i 20% od narednog transfera je lud.
300.000 KM + 20% nije malo, a nama da donese bar dvije titule.
Kao igrac bi daleko vise napredovao vani nego ovdje, ali ocigledno ima svoje neke razloge zbog kojih planira ici korak po korak. Nek odigra ovu polusezonu solidno u Sarajevu, sljedecu sezonu nek bude standardan i nek ga krene, nece se on predugo zadrzati u BiH ako je zaista toliki talenat.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:09Momak je ispao apsolutno korektan prema klubu jer je potpisao profesionalni ugovor. Mogao je hladno besplatno otići da je htio. Ovako će se zaraditi na njemu.
Svidja mi se put kojim ide moje Sarajevo, ali za dobro mladih igraca, poslije 1 sezone u Sarajevu, moraju ici vani da se ozbiljno razviju.
Nije baš jednostavna procedura kad je igrač maloljetan i ide vani.aezakmi je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:38Kao igrac bi daleko vise napredovao vani nego ovdje, ali ocigledno ima svoje neke razloge zbog kojih planira ici korak po korak. Nek odigra ovu polusezonu solidno u Sarajevu, sljedecu sezonu nek bude standardan i nek ga krene, nece se on predugo zadrzati u BiH ako je zaista toliki talenat.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:09Momak je ispao apsolutno korektan prema klubu jer je potpisao profesionalni ugovor. Mogao je hladno besplatno otići da je htio. Ovako će se zaraditi na njemu.
Svidja mi se put kojim ide moje Sarajevo, ali za dobro mladih igraca, poslije 1 sezone u Sarajevu, moraju ici vani da se ozbiljno razviju.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:46Virto u konfuziji, ne zna da li da citira Cvitanovića u vezi smanjenog budžeta, ili će vratiti priču da je u pitanju nikad veći budžet, a lošiji tim![]()
Pa i ne baš. Virto u ekstazi, komšija se koprca i ne zna gdje "goni", problemi na sve strane. Guliašvili od liga petice lagano dođe do segunde, ako je tačno ovo što piše ss.ba. Na kraju ćete sa njim biti na nuli obzirom kolika mu je plata po novom ugovoru.
E sad, što se vi forcate i od gluposti pravite hajp, jbg, navikli smo.
Ja, kao što rekoh, uživam u ovom koprcanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ponovo pogrešno, to je samo vaša šizo-percepcija mojih upisa, pametan čovjek uvijek shvati ono što napišem. Naravno da ti nisi među njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li avenija živ?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.