FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gore nije moglo, ljudi igrali ligu prvaka prije godinu dvije.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Znate li ko je bio Apolon, u grčkoj mitologiji? Ako znate, onda morate znati da baš zbog tog nećemo proći. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nosioci u trećem ako Bog da. 

-
- Kontakt:
Znaci iz grcke sljedeci protivnik?, znali ko vise o ovome protivniku koji nam je sljedeci protivnik, ukoliko ove prodjemo prvo.
04.10.2009 !
Bog te sve Brazilci,Portugalci,Spanci im igraju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kipar je ovoscudetto89 je napisao/la:Znaci iz grcke sljedeci protivnik?, znali ko vise o ovome protivniku koji nam je sljedeci protivnik, ukoliko ove prodjemo prvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesam li pljuvac ako kazem da je budala svako ko se nada bilo cemu protiv ovih laznih Grka? 

Znaci to je to... 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ima tu i argentinaca, jedan škot, hrvat, francuz. Legija stranaca. A trener je '77 god.miky_hz je napisao/la:Bog te sve Brazilci,Portugalci,Spanci im igraju
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Teško, ali ne i nemoguće. Sve zavisi od igračkog kadra, sa ovim nemamo šanse ni protiv brotnja kamo li šta drugo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
bice ovo atromitos 2

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Znam da je sa kipra nego vidim pise neko grci, pa reko nije da sam fulio valjda, kako god tezak protivnik boze moj prvo da ovo prodjemo, pa cemo se fokusirati na ove sa kipra. @ Evolution tako je momcino sto da ne neka se ponovi atromitos !
@ hrn uredu je skontao sam ko su 

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 19 jun 2017, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !
Sa Kipra su ali su grciscudetto89 je napisao/la:Znam da je sa kipra nego vidim pise neko grci, pa reko nije da sam fulio valjda, kako god tezak protivnik boze moj prvo da ovo prodjemo, pa cemo se fokusirati na ove sa kipra

Limassolitos sipu kitos
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ma da je prvo lažne rumune proci pa onda diskutovati o lažnim grcima...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Recept za uspjeh: Ne trebamo igrati protiv njih u sedmom mjesecu, zatim bismo trebali sakriti nektar i ambroziju i četvrti dan nakon toga Saida poslati sa strijelama utopoljenim u urin.Apolon, njegova narav i djela
Apolon, Zeusov i Letin sin, bio je nedonošće rođeno u sedmom mjesecu, no to ništa ne znači, pošto bogovi brzo rastu. Temida ga je hranila nektarom i ambrozijom, i čim osvanu četvrti dan, Apolon zatraži luk i strijele, koje mu Hefajst odmah dade. Otišavši sa Dela, uputio se pravo na Paarnas, gdje se skrivala zmija Piton, neprijatelj njegove majke; uspio je ozbiljno raniti svojim strijelama. Piton tad odjuri do proročišta Majke Zemlje u Delfima, gradu koji je dobio ime po Pitonovom drugu, čudovištu Delfinu; ali Apolon ga je smjelo pratio do u svetilište i tamo ga dokrajčio na ivici samog ponora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Apolon nije losa ekipa, igrali su mislim doigravanje ove godine u Cipru i zavrsili na trecem mjestu, ako je ovo ekipa sa Cipra.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Piše se Kipar.Iznaroda je napisao/la:Apolon nije losa ekipa, igrali su mislim doigravanje ove godine u Cipru i zavrsili na trecem mjestu, ako je ovo ekipa sa Cipra.

Prskaj, Saide!
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 jun 2017, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
U istoriji smo uvijek izbacivali Rumune(Moldavija bila njihov dio) i Grke,.
Tradiciju treba odrzati, nadam se da cemo imati sreće u zdrijebu za plej off.
Tradiciju treba odrzati, nadam se da cemo imati sreće u zdrijebu za plej off.