Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uprava Čelika je više puta dokazala da imaju mozga, za razliku od mutanata koji navijaju za taj klub, tako da ne sumnjam da su se lijepo ugradili u buduće transfere i zaštitili klub.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fazon je što je on prije 10 dana bio praktično slobodan igrač,maloljetan,a vec se pročulo za njega kao za najboljeg talenta u svom uzrastu... A roditelji su sigurno našli nekog da ih posavjetuje sta ce ubaciti u ugovor i da je to bio uslov da uopšte potpiše te 3 godine. Eh sad ako su stavili cifru od 300.000 za našu ligu + procenat od naredne prodaje i da će ga pustiti,tu klub ne može ništa. Isto kao sto je masa nasih igrača potpisivala ugovor da u slučaju ponude iz inostranstva mogu napustit klub,iako je klub u premijer ligi.. Pa se ispale na pola sezone a klub ne dobije nista..Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:35Može brate to ti ide ovako naš si igrač i imaš dvije opcije. Da igraš za Čelik i da te mi prodamo kada za to bude najbolji trenutak ili da tri godine treniraš sa juniorima mi ćemo ti isplaćivati tvoju platu nije problem. Ovako je klub pao pod nečiji uticaj i to je najveći poraz. Još su glavni konkurent za povratak u premijer ligu. Mogli su ga iduće godine prodati sigurno za vise para nego što im je Sarajevo dalo kada mu se razbidtri mozak trenirajući polusezonu sa svojim vršnjacima. Tako se štiti reputacija klubarishovski je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:29Čelik nije u situaciji da puno mudruje oko bilo kojeg transfera... Grad plaća dugove poreskoj,ali treba dalje živjeti i plaćati ostalih 20tak igrača.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:24
Ako je već potpisao tri godine sa Čelikom znači da je plan kluba sa njim bio dugoročan. Ovdje su se vidjele sve dječije bolesti Čelika čim su podlegli pritisku. Caka koja je potpisana može biti dobra samo za Sarajevo jer će u slučaju inostranog transfera oni uzeti cifru, a Čelik za svoj proizvod procenat
Svaka marka je uspjeh... Mali je mogao samo otići bez da potpiše na 3 godine, ali su očigledno i u Čeliku skontali bolje ista nego ništa... Da je Čelik u premijer ligi i da su finansije iole stabilnije,ne bi ga sigurno prodali u domace prvenstvo..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bas ni slicna situacija. Sivac je samoinicijativno mimo svih dogovora otisao na trening Zelje. Evo ga opet u Celiku usproks svemu, mada bi mu vecina klubova nakon toga zatvorila vrata.IMResurrected je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:28Nisam upucen, ali to je forum na koji su presli sa ovog. Ovako su ludili i zbog Mahmica, Sivca. Nisu realni nimalo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:25A kakav je ovo forum? Jel samo za zenićane? nešto slično kao i ona lobotomija kako je zovu na oslobođenju.IMResurrected je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:09Upravo sam usao na njihov forum da vidim sta pricaju. Ljudi su poludili potpuno.
Citajte, kome se da (izbrisati crticu iza sport):
https://forum.sport-bc.ba/viewtopic.php ... tart=19620
I ko je jeb.eni ZAIM???
Mahmicu je slava rano pukla u glavu, pa je sa 17 godina mislio da je Van Dijk. Evo ga sad redovan u nargilhanama po Zenici
Srce, čast i ponos!
-
Hordas1990
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ima korektnih zenicana.
Ima i ovih sto koriste ovo za neka privatna prepucavanja sa određenim bivšim članovima uprave.
Malog niti njegovog oca nije niko nagovarao. Dobio je razvojni put koji mu garantuje karijeru od koje može živjeti. I to je vrlo jasno. I svaki normalan roditelj bi tako postupio. On mora igrat narednu godinu seniorski level najbolje lige i odskočiti da bi sve to ostvario sto se zamišlja. I nije to jer je Čelik mali klub, nije, nego trenutno ne možete pružiti sredinu u kojoj on može ostvariti puni potencijal. U Sarajevu će imati kamp, nutricionistu, smještaj , hranu, suplemente , program za oporavak, individualnog trenera, platu, premiju i sto je najvažnije sredinu sa boljim igracima gdje će se bolje razviti. I ne trebate uopste biti kivni. Godina dana igranja lige federacije u Čeliku je za njeg stagnacija. Nasi kadeti imaju bolje uslove od vaših seniora sto se tiče razvoja i fudbala. Jbga tako je kako je. Mnogi ovdje nisu svjesni koliko je Sarajevo po tom pitanju otišlo daleko.
Vi trebate ovo iskorisiti pa uzeti na posudbu nekog igraca da vam pomogne da se vratite u ligu sto vam ja od srca zelim i vidimo se u februaru tamo.
Uz to sačekajmo službenu objavu. Nije jednom nešto propalo na skretanju sa autoputa.
Ima i ovih sto koriste ovo za neka privatna prepucavanja sa određenim bivšim članovima uprave.
Malog niti njegovog oca nije niko nagovarao. Dobio je razvojni put koji mu garantuje karijeru od koje može živjeti. I to je vrlo jasno. I svaki normalan roditelj bi tako postupio. On mora igrat narednu godinu seniorski level najbolje lige i odskočiti da bi sve to ostvario sto se zamišlja. I nije to jer je Čelik mali klub, nije, nego trenutno ne možete pružiti sredinu u kojoj on može ostvariti puni potencijal. U Sarajevu će imati kamp, nutricionistu, smještaj , hranu, suplemente , program za oporavak, individualnog trenera, platu, premiju i sto je najvažnije sredinu sa boljim igracima gdje će se bolje razviti. I ne trebate uopste biti kivni. Godina dana igranja lige federacije u Čeliku je za njeg stagnacija. Nasi kadeti imaju bolje uslove od vaših seniora sto se tiče razvoja i fudbala. Jbga tako je kako je. Mnogi ovdje nisu svjesni koliko je Sarajevo po tom pitanju otišlo daleko.
Vi trebate ovo iskorisiti pa uzeti na posudbu nekog igraca da vam pomogne da se vratite u ligu sto vam ja od srca zelim i vidimo se u februaru tamo.
Uz to sačekajmo službenu objavu. Nije jednom nešto propalo na skretanju sa autoputa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 jan 2026, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Do neki dan gurao nekog balvana Buba Kororu, sad ovog balvana Dragovića
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma pusti Nodija budala vidi da nemate niti jednog igraca ispod 21 godinu da može igrat i ovu ligu a ne nešto vise. I umjesto da ovako ne hajca ljude nego da se strpi i šuti dok se to ne posloži on bezveze potpljuje. Sa boljim uslovima će doći i bolji omladinci. Sad možete platiti vise od Sarajeva pa eto. Možda se uključite u borbu i za ovog malca ništa to nije isključeno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:00Do neki dan gurao nekog balvana Buba Kororu, sad ovog balvana Dragovića
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 jan 2026, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Zenicani su u svom svijetu sto je nekad simpaticno,ali cesce neobicno. Dječak iz kluba kojeg dugo nema ni u prvoj ligi a kamoli nesto više prelazi u jedan od top klubova u drzavi i njima je to šok. Nije im ni prvi put.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:59Ima korektnih zenicana.
Malog niti njegovog oca nije niko nagovarao. Dobio je razvojni put koji mu garantuje karijeru od koje može živjeti. I to je vrlo jasno. I svaki normalan roditelj bi tako postupio. On mora igrat narednu godinu seniorski level najbolje lige i odskočiti da vi sve to ostvario sto se zamišlja. I nije to jer je Čelik mali klub, nije, nego trenutno ne možete pružiti sredinu u kojoj on može ostvariti puni potencijal. U Sarajevu će imati kamp, nutricionistu, smještaj , hranu, suplemente , program za oporavak, individualnog trenera, platu, premiju i sto je najvažnije sredinu sa boljim igracima gdje će se bolje razviti. I ne trebate uopste biti kivni. Godina dana igranja lige federacije u Čeliku je za njeg stagnacija.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neuzubillah drug, pu pu pu, ne navijam ja za plavu ku.rvu. Samo Slobodajurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:02Ma pusti Nodija budala vidi da nemate niti jednog igraca ispod 21 godinu da može igrat i ovu ligu a ne nešto vise. I umjesto da ovako ne hajca ljude nego da se strpi i šuti dok se to ne posloži on bezveze potpljuje. Sa boljim uslovima će doći i bolji omladinci. Sad možete platiti vise od Sarajeva pa eto. Možda se uključite u borbu i za ovog malca ništa to nije isključeno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I tebi nodi mjerilo za prepucavanje..jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:02Ma pusti Nodija budala vidi da nemate niti jednog igraca ispod 21 godinu da može igrat i ovu ligu a ne nešto vise. I umjesto da ovako ne hajca ljude nego da se strpi i šuti dok se to ne posloži on bezveze potpljuje. Sa boljim uslovima će doći i bolji omladinci. Sad možete platiti vise od Sarajeva pa eto. Možda se uključite u borbu i za ovog malca ništa to nije isključeno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:00Do neki dan gurao nekog balvana Buba Kororu, sad ovog balvana Dragovića
Fk Željezničar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A kad im Sarajevo posudjuje igrace to im ne smeta,tad je okej transfer na toj relaciji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
A sta kazete na ovo da su mediji ipak znali ko je u sastavu stručnog štaba, onaj se ubio objašnjavajući kako se kod vas sad nece ništa znat kako je to jedan sistem , kako ovo i ono. Može samo kratki komentar , osvrt sto bi rekli.
Pa stvarno. Počeo sam da sumnjam u dušku nakon što vidim da onog debila nodija smatra ozbiljno.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:14I tebi nodi mjerilo za prepucavanje..jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:02Ma pusti Nodija budala vidi da nemate niti jednog igraca ispod 21 godinu da može igrat i ovu ligu a ne nešto vise. I umjesto da ovako ne hajca ljude nego da se strpi i šuti dok se to ne posloži on bezveze potpljuje. Sa boljim uslovima će doći i bolji omladinci. Sad možete platiti vise od Sarajeva pa eto. Možda se uključite u borbu i za ovog malca ništa to nije isključeno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:00
Do neki dan gurao nekog balvana Buba Kororu, sad ovog balvana Dragovića
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja sam vam davno rekao da on navija za nas.arelinho je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:21Pa stvarno. Počeo sam da sumnjam u dušku nakon što vidim da onog debila nodija smatra ozbiljno.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:14I tebi nodi mjerilo za prepucavanje..jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:02
Ma pusti Nodija budala vidi da nemate niti jednog igraca ispod 21 godinu da može igrat i ovu ligu a ne nešto vise. I umjesto da ovako ne hajca ljude nego da se strpi i šuti dok se to ne posloži on bezveze potpljuje. Sa boljim uslovima će doći i bolji omladinci. Sad možete platiti vise od Sarajeva pa eto. Možda se uključite u borbu i za ovog malca ništa to nije isključeno.
Drugo vidite da sam napisao pusti Nodija ko njega uzima za ozbiljno. Frajeru merak stavit (17) ovako u zagradi nema veze sto je to krampa.
jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:22Ja sam vam davno rekao da on navija za nas.
Drugo vidite da sam napisao pusti Nodija ko njega uzima za ozbiljno. Frajeru merak stavit (17) ovako u zagradi nema veze sto je to krampa.
Al meni je najjace za Freemana ovog, kod njih je to buducnost a kod nas nije ni probu prosao. Kako to
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Pozdrav
Ako pročitate po nekom forumu ili na fb negavitne komentare za ovaj transfer našeg Rikija ne mora značiti da je citav Grad takav i da razmišlja na isto.
Možete nas zvati kako hocete ali u zadnjih pet do sest godina mi radimo najbolju strav i za klub i za tribinu to sto svaki k... Ima pristup netu ti je drugi par opanaka.
Mali je potpisao ugovor da se moze prodati naravno i da klub zaradi na njemu,trenutno nismo bili zainteresovani toliko na prodaju ali Mamica je navalio a to sto se Pise da su roditelji i mali navalili na transfer to nek ostane tajna ali da je talentovano jest,da mali ima mozga ima ali da smo zaradili jesmo.
Cifru znam ali ne zelim da je pisem javno ali i vi ćete zaraditi na njemu jer mali cisti sumnjam da ce se zadržati vise od godine u bh premijer ligi.
Ode mali daleko ako ga zdravlje bude sluzilo.
Sve u svemu sretno mu mi smo zaradili i imat cemo dobit svakako od njega i u budućnosti i nas posao je odlično odradjen sto se tiče kluba.
Ima klub jos talenata i djece koja obećavaju.
Ipak je unutar BiH zasigurno najveći transfer uradjen i to 17 godina igrac ima.
Vidimo se 11 februara
Ako pročitate po nekom forumu ili na fb negavitne komentare za ovaj transfer našeg Rikija ne mora značiti da je citav Grad takav i da razmišlja na isto.
Možete nas zvati kako hocete ali u zadnjih pet do sest godina mi radimo najbolju strav i za klub i za tribinu to sto svaki k... Ima pristup netu ti je drugi par opanaka.
Mali je potpisao ugovor da se moze prodati naravno i da klub zaradi na njemu,trenutno nismo bili zainteresovani toliko na prodaju ali Mamica je navalio a to sto se Pise da su roditelji i mali navalili na transfer to nek ostane tajna ali da je talentovano jest,da mali ima mozga ima ali da smo zaradili jesmo.
Cifru znam ali ne zelim da je pisem javno ali i vi ćete zaraditi na njemu jer mali cisti sumnjam da ce se zadržati vise od godine u bh premijer ligi.
Sve u svemu sretno mu mi smo zaradili i imat cemo dobit svakako od njega i u budućnosti i nas posao je odlično odradjen sto se tiče kluba.
Vidimo se 11 februara
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma niko vas ne komentariše negativno. Krenuli ste ispravnim putem, želimo vam sto prije da se vratite u ligu i da budete konkurentni. Sretno vam.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
Vidimo se 11 februara![]()
Ne znam za malca jel definitivno naš kad bude prokomentarisat cemo.
300 hiljada maraka je cifra i 20% od slijedećeg transfera. Al tek kad mali se s dresom uslika onda mozemo komentarisat.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Molim te, riješi misteriju i reci nam ko je Zaim.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 18:25Pozdrav
Vidimo se 11 februara![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

.png)