RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
On svaki put kad g... zaglavi na robiji, a dosad je jednom zaglavio..
il svaki put guzi kad zaglavi na robiji?miki651 je napisao/la:On svaki put kad g... zaglavi na robiji, a dosad je jednom zaglavio..

Decki, nestasni ste decki.
Olimpik je za nas Tito sto se tice igrackog kadra ali opet smo nekako izgurali nulu, dobro je na kraju krajeva. Borba je evidentna i Siroki se nikad ne smije ponoviti, to su shvatili, ocito.
Olimpik je za nas Tito sto se tice igrackog kadra ali opet smo nekako izgurali nulu, dobro je na kraju krajeva. Borba je evidentna i Siroki se nikad ne smije ponoviti, to su shvatili, ocito.
Support Velez, It's logical! ★
Veoma sam zadovoljan borbenoscu nasih igraca i agresivnoscu,to se pravo popravilo u odnosu na prijasnje vrijeme kad su se vukli po terenu ko prebijena telad
.Olimpic dosta dobar,imaju dosta dobrih igraca tako da ni remi protiv jakog protivnika nije neki veliki neuspjeh.Maletic ce biti veliko pojacanje za nas.Treba kupiti sve bodove protiv "malih"ekipa,eto nam prilike u sljedecem kolu,a protiv jacih probati osvojiti sto vise.Bit ce ovo dobra godina izgleda za nas samo treba nastaviti sa jos vecim radom.Ibro izgleda radi prave stvari
Da ne zaboravim spomenuti RA(a i ostale navijace),danas su bili za cistu 10-tku,svaka im cast za danasnje 90-to minutno freneticno navijanje,svidja mi se pravo
.Jos kad se brojnost popravi(i brojnost ce se popravljati kako bude Velez dobro igrao)bit ce savrsenstvo.Samo nek i u buduce ovako nastave(samo da sljedeca utakmica ne bude opet po starom
,nadam se da nece)
FORZA RODJENI
P.S.Ma pustite vrijedjanja i prepucavanja.Treba pruziti ruku danasnjem rivalu na sportskoj borbi,i korektnoj igri,nismo uspjeli pobjediti,jbga nema veze okrecemo se sljedecem protivniku a Olimpicu zelimo puno srece u nastavku.

Da ne zaboravim spomenuti RA(a i ostale navijace),danas su bili za cistu 10-tku,svaka im cast za danasnje 90-to minutno freneticno navijanje,svidja mi se pravo

FORZA RODJENI
P.S.Ma pustite vrijedjanja i prepucavanja.Treba pruziti ruku danasnjem rivalu na sportskoj borbi,i korektnoj igri,nismo uspjeli pobjediti,jbga nema veze okrecemo se sljedecem protivniku a Olimpicu zelimo puno srece u nastavku.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- 7aprildomemoj
S pobjedom bi bili drugi al to je već ono šta bi bilo kad bi bilo 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemam namjeru odgovarati ovoj neozbiljnoj balavurdiji. Za juce. Jos mi je krivo kao nikad jer smo mogli napravit dobar iskorak na tabeli. Olimpic je dobra ekipa,po meni uz Sarajevo mozda i najbolja ekipa u ligi. Da imaju dobru posjetu kuci i bar koliko toliku podrsku sa tribina usudio bi se reci da mogu do titule. Ovako evropa sigurno jer ce prosuti dosta bodova kuci. Kao sto ovaj hordas napisa fali nam centarfor ko hljeb. Idemo u Bijeljinu po 3 boda
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
ono sto me pravo raduje je to da se tribine napokon bude,i da igrace bukvalno tjeraju da do zadnje minute stisnu protivnika,Jucer 5 min do kraja akcija veleza 7 igraca stoji na sredini terena raja se deru s tribina juris tih 7 igraca su odmah na sesnestercu olimpica.
znaci samo nam fali malo a to je pobjeda iduce kolo i opet bi vrapcici vjerujte protiv borca i sarajeva bili puni.
jedina mrlja sto sam jucer uocio moram je reci je sljedeca
kupujem kartu na ulazu stadiona pored mene prolazi lik sto je na kapiji ,kida karte i ovom sto prodaje daje 5 karata.znaci neko je usao na stadion on mu nije otkino kartu vec je daje opet u preprodaju.sebi pare uzimaju a velez im jos daje dnevnice.bukvalno kradu veleza i ono malo ljudi sto kupi karte ....ako neko iz uprave ovo cita molim vas da reaguje
znaci samo nam fali malo a to je pobjeda iduce kolo i opet bi vrapcici vjerujte protiv borca i sarajeva bili puni.
kupujem kartu na ulazu stadiona pored mene prolazi lik sto je na kapiji ,kida karte i ovom sto prodaje daje 5 karata.znaci neko je usao na stadion on mu nije otkino kartu vec je daje opet u preprodaju.sebi pare uzimaju a velez im jos daje dnevnice.bukvalno kradu veleza i ono malo ljudi sto kupi karte ....ako neko iz uprave ovo cita molim vas da reaguje
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
nadam se da vas ovaj remi neče udrmati i započetak pobjediti Mladost i ostati visoko na tabeli.
Daju im da zarade koju marku a oni tako vraćaju, tipično naš mentalitet.Nema veze, neće Velež propast zbog par klošara koji uđu džabe, gore mi je saznanje kakvih ljudi ima.Stvarno nas ima svakakvih, fuj!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
Samo zbog takvog mentaliteta naših ljudi kod nas ništa nemože ni napredovati, ni privreda, ni sport, ništa!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic- ... som/112241" onclick="window.open(this.href);return false;
Upravo to Ibro, bez tog igrača nemožemo više od sredine tabele, mada po meni za najavljenu borbu za evropska mjesta fali nam jedan još dobar centarfor i jedan dobar stoper, Kazazić zna napraviti katastrofalnu grešku.Nažalost, pojačanja koja smo ljetos doveli nisu pokazala ništa posebno i samo su popunili mjesta u kadru, Jusufbašić, Ramović i Rašević nisu ništa bolji od igrača koje smo imali, tako da se nemogu nazvati pojačanjima.Treba opet Vladavića dovesti na polusezoni i navedena dva, tri igrača i tek ćemo onda biti jaki.
Upravo to Ibro, bez tog igrača nemožemo više od sredine tabele, mada po meni za najavljenu borbu za evropska mjesta fali nam jedan još dobar centarfor i jedan dobar stoper, Kazazić zna napraviti katastrofalnu grešku.Nažalost, pojačanja koja smo ljetos doveli nisu pokazala ništa posebno i samo su popunili mjesta u kadru, Jusufbašić, Ramović i Rašević nisu ništa bolji od igrača koje smo imali, tako da se nemogu nazvati pojačanjima.Treba opet Vladavića dovesti na polusezoni i navedena dva, tri igrača i tek ćemo onda biti jaki.
Onoliko koliko sam ja vidio juče nama fali dobar vezni igrač,jer smo imali problema sa kreativnošću.Akcija za prvi gol je bila školski primjer,ali na žalost poslije smo imali problema sa organizovanjem napada.Olimpik je odlična ekipa,jedina mana im je što ih u Sarajevu smatraju viškom pa im je teško doći do vrha.Rade kao Široki samo im fali ulaganje u omladinski pogon,ako to podnesu finansijski biće u vrhu godinama.Naši momci su pokazali zavidnu borbenost i sada se treba okrenuti ka sljedećoj utakmici i pokušati pobijediti.Mladost je slabija od Olimpika i ako igrali kao jučer imamo dobre šanse za tri boda.Red Army svaka čast juče ste bili ponos grada i kluba. 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma hajde nije problem pustit 5-10 ljudi tj onoga za koga znas ds nema (ipak je spica mostarska raja i zna ko su oni). Ali juce pusti ispred mene neka 3 klosara koja imaju garderobe na sebo jedno 2 milje maraka. Evo sto su oni jazavci i sto im je zao 15-ke ali gori mi je on sto puta. I onda se pitamo sto nas ne krene vec jednom a ni na kapiji probleme nismo rijesilianel81m je napisao/la:Daju im da zarade koju marku a oni tako vraćaju, tipično naš mentalitet.Nema veze, neće Velež propast zbog par klošara koji uđu džabe, gore mi je saznanje kakvih ljudi ima.Stvarno nas ima svakakvih, fuj!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
Samo zbog takvog mentaliteta naših ljudi kod nas ništa nemože ni napredovati, ni privreda, ni sport, ništa!
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Da nisu godišnje imali?Što kažeš ako neko i nema a gleda mu se Velež, ja mu ne zamjerim što ga pusti, ali ako puštaju te klošare koji se napucaju a **** bi se za marku, cccccc.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma hajde nije problem pustit 5-10 ljudi tj onoga za koga znas ds nema (ipak je spica mostarska raja i zna ko su oni). Ali juce pusti ispred mene neka 3 klosara koja imaju garderobe na sebo jedno 2 milje maraka. Evo sto su oni jazavci i sto im je zao 15-ke ali gori mi je on sto puta. I onda se pitamo sto nas ne krene vec jednom a ni na kapiji probleme nismo rijesilianel81m je napisao/la:Daju im da zarade koju marku a oni tako vraćaju, tipično naš mentalitet.Nema veze, neće Velež propast zbog par klošara koji uđu džabe, gore mi je saznanje kakvih ljudi ima.Stvarno nas ima svakakvih, fuj!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Seudin spica iz mahale je na ulazu i pusta lik bez karata da se ulazi na stadion. Treba nekoga angazovat da skenira koliko je ljudi pustio pa mu zapljenit onog stojadina sto ga voza od 86-te. Konta lik da je njegova tribina. Ok pustit na stadion 15-20 minuta nakon sto krene utakmica ko nema kartu ali prije utakmice nikako.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma kakve godisnje druze,pokazali samo glupi izraz lica. Mozda su mu familija ili su neke civije pa im se uvlaci u pakas na racun Rodjenih. Nije mu ovo prvi put. Ja sam svaku utakmicu na stadionu. Smijesno
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
pozdrav za rodjene,mozel vise informacija o vasem igraču mirzi cemalovicu,neki opis igre i tako!?hvala puno
Ma i ja sam, ali nisam nešto obraćao pažnju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma kakve godisnje druze,pokazali samo glupi izraz lica. Mozda su mu familija ili su neke civije pa im se uvlaci u pakas na racun Rodjenih. Nije mu ovo prvi put. Ja sam svaku utakmicu na stadionu. Smijesno

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mostarsko dijete i fin decko ali kao igrac slab pravo. Napadac sa 17,56 na 100 metara,driblingom kao neki rahmetlija i pregledom igre ko da vidi na jedno oko. Jedino nije los glavom ali ni tu nije nesto extra. Zao mi je sto ovo pisem jer ga odlicno poznajem ali od 1 do 10......4haris10 je napisao/la:pozdrav za rodjene,mozel vise informacija o vasem igraču mirzi cemalovicu,neki opis igre i tako!?hvala puno
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:ono sto me pravo raduje je to da se tribine napokon bude,i da igrace bukvalno tjeraju da do zadnje minute stisnu protivnika,Jucer 5 min do kraja akcija veleza 7 igraca stoji na sredini terena raja se deru s tribina juris tih 7 igraca su odmah na sesnestercu olimpica.
Druže, nije na njima da ovdje dođu i čitaju ne bi li našli rupu u organizaciji nego na tebi kao pojedincu koji ju je primjetio da im prijaviš direktno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.