gdje si to procitao?????? ili samo nako po obicjau lupas...Centre forward je napisao/la:Džekson pocinje sa klupe.Žabarsku vam majku, obojici
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džeko počinje s klupe.tarikhordas je napisao/la:Evo citam na "onom" portalu Dzekson pocinje od prve minute
Javio je na Facebook stranici... vjerovatno mnogima zvuči smiješno (meni prvom), ali čovjek se stvarno tamo javlja. provjeravajte.
https://www.facebook.com/BosniaDiamond" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mancini, mamu ti zabarskuEdin Džeko
Počinjem s klupe!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Laptop - Roma
TV - Man City
Taman fino da budem u toku
TV - Man City
Taman fino da budem u toku

- Centre forward
- Kontakt:
Blago majci sto te rodi tako pismenogbosnas_ je napisao/la:gdje si to procitao?????? ili samo nako po obicjau lupas...Centre forward je napisao/la:Džekson pocinje sa klupe.Žabarsku vam majku, obojici

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- L' Imperator
- Kontakt:
nadji dobar SopCastov linkpanties je napisao/la:e vala, ja onda gledam romu.

#samoRudar #zauvijek
Pa gledaj, Roma i jeste zenski klub.panties je napisao/la:e vala, ja onda gledam romu.

Salim se, i ja cu na stream Romu a na TVu City.

Dzeko klupaa.
Hart,Zabaleta,Clichy,Kompany,Lescott,Barry,Yaya,Milner,Silva,Balotelli,Aguero
Hart,Zabaleta,Clichy,Kompany,Lescott,Barry,Yaya,Milner,Silva,Balotelli,Aguero
Ocekivao sam ovo. Inace bi me neprijatno iznenadilo.SamoZeljo je napisao/la:Dzeko je pao na peto mjesto liste strijelaca a do nedavno je bio prvi sa Aguerom.
Doduse, drugi, treci i cetvrti imaju samo gol vise.
Mislim da ce veceras poceti sa klupe a kasnije vjerovatno uci bilo to potrebno ili ne.
P.S. naravno da bi bilo dobro da ga veceras zavuce

Dzeko ocekivano na klupi,igrao je previse u zadnje vrijeme,sad ce malo odmoriti,ali sve zavisi od rezultata,mozda udze odmah u drugom poluvremenu,ko zna...City ima jaku klupu i bolji tim od Chelsea,ali valja to opravdati na terenu...
Normala, pa Dzeko je poceo na klupi i protiv Uniteda, Liverpoola, i sada protiv Chelsea..
To je ocekivano jer Dzeko je velik i jak, ali ne mobilan kao Aguerro i Balotelli, a to je potrebno kada igras protiv klubova gdje su i visoki i jaki igraci u odbrani.
Cheslea: Terry i Alex vs Dzeko
United: Vidic i Ferdinand vs Dzeko
Liverpool: Skrtel i Agger vs Dzeko
Sve to su visoke i relativno spore odbrane pa bolje je da igra Balotelli i Aguerro jer su mobilniji i brzi na prvih 15-20 metara od Dzeke..ali posle prvih 20 metara Dzeko postaje bosanski Usain Bolt
To je ocekivano jer Dzeko je velik i jak, ali ne mobilan kao Aguerro i Balotelli, a to je potrebno kada igras protiv klubova gdje su i visoki i jaki igraci u odbrani.
Sve to su visoke i relativno spore odbrane pa bolje je da igra Balotelli i Aguerro jer su mobilniji i brzi na prvih 15-20 metara od Dzeke..ali posle prvih 20 metara Dzeko postaje bosanski Usain Bolt

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nek Mancini bude u dogovoru s Enriqeom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hu ha mora da ih zato simpatisem.SamoZeljo je napisao/la:Pa gledaj, Roma i jeste zenski klub.panties je napisao/la:e vala, ja onda gledam romu.
Salim se, i ja cu na stream Romu a na TVu City.
tako cu elem i ja, na tvu jedno na kompu drugo, pa sta bude bude.
...
zabice ga dijamant
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 12 dec 2011, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
E nema vala sanse da ga ubaci u drugom poluvremenu odma, iako bude morao nece to uraditi... Nije to Mancini uradio nikad u zivotu pa nece ni sadbosnas_ je napisao/la:Dzeko ocekivano na klupi,igrao je previse u zadnje vrijeme,sad ce malo odmoriti,ali sve zavisi od rezultata,mozda udze odmah u drugom poluvremenu,ko zna...City ima jaku klupu i bolji tim od Chelsea,ali valja to opravdati na terenu...

A to bi trebalo znaciti da su stoperi tottanhama ili newcastela, mali i slabi igraci jel, meni ovo vise govori da je Džeko treća opcija i to je to, **** ga u zadnje vrijeme se više sekiram oko Džeke nego oko svojih probleme, nek mi da koji joju u markama i još ću se više sekirati za njega, nek se bori za sebe, ako dozvoli da je ona crnčuga u pelenama bolja od njega onda neka ide igrati/plesati balet.Pauk je napisao/la:Normala, pa Dzeko je poceo na klupi i protiv Uniteda, Liverpoola, i sada protiv Chelsea..
A burazeru uz poštovanje prema tebi, mislim da ovo što si rekao je jedna žešća glupost.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
- Kontakt:
Baloteli ce dobiti crveni veceras xD
hahahahahahahahahhaahahhahahteodolit je napisao/la:A to bi trebalo znaciti da su stoperi tottanhama ili newcastela, mali i slabi igraci jel, meni ovo vise govori da je Džeko treća opcija i to je to, **** ga u zadnje vrijeme se više sekiram oko Džeke nego oko svojih probleme, nek mi da koji joju u markama i još ću se više sekirati za njega, nek se bori za sebe, ako dozvoli da je ona crnčuga u pelenama bolja od njega onda neka ide igrati/plesati balet.
A burazeru uz poštovanje prema tebi, mislim da ovo što si rekao je jedna žešća glupost.
...
- twostepsfromhell
- Kontakt:
+1Madridista18 je napisao/la:Baloteli ce dobiti crveni veceras xD

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Proximic i 44 gosta.