FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna li neko je li Sloboda izmirila dugovanja prema savezu,kotizacije i to pred pocetak prvenstva??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zelim pozeliti slobodi puno uspjesnije proljece nego jesen i zelim vam da se sto prije stabilizujete i napadnete premijer ligu.pozz
prognoziram vasu pobjedu u gorazdu,puno srece
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fukare Tuzla 1987 organizuju prevoz za Goražde.
Cijena prevoza iznosi 15 km.
astra,hvala druže.
Cijena prevoza iznosi 15 km.
astra,hvala druže.

Pobjeda je bolja od orgazma!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
hvala prijatelju i vama puno srece u nastavku prvenstvaastra1922 je napisao/la:zelim pozeliti slobodi puno uspjesnije proljece nego jesen i zelim vam da se sto prije stabilizujete i napadnete premijer ligu.pozz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nemogu da vjerujem da ti @joksimovic ovo pises jer si jedan od objektivnijih forumasa.Sto se tice terena to je jedina istina koju si iznio u ovom komentaru mada ste vi do skoro igrali na gorem i ovaj teren je makar u nasem vlasnistvu ne moze ga koristiti nikakav olimpik i sl .Sto se tice plata one su u nasem klubu do 10. u mjesecu.Do sada su sve isplacene a plata za februar je u petak sto znaci 8. odnosno dva dana prije roka.Tako isto i prevoz.Ovo ti je istina i realnost tako da nema potrebe da iznosis neistine.joksimovic je napisao/la:Upravo sam sad iz Lukavca došao.
Priznajem da još nisam prežalio Jahin odlazak ,pa sam malo navratio do Jošika.Ljudi mooji pa samo da vidite gdje ti momci treniraju-koje blato.Onako malo u VF-eu,popijem kafu i još gore stvari čujem.Igrači pored takvih uslova u svojoj opremi treniraju,plate,prevoz kasne itd,pa se onda pitam šta je to Jahu privuklo.Prije par dana sam pisao da će svako pokajati ko ode iz našeg blagostanja, u neke druge klubove BiH-a.Sad shvatam i Ćejvanovića koji sigurno najbolje zna situaciju i vjerovatno zbog toga ne želi da se vrati.Meni nije jedino jasno, kako ti momci opet imaju onako dobre rezultate,ako je to sve tako.Svaka im čast!
Mi smo sa druge strane....
Misliš na FK Bajro Bačić?BWA je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ti @joksimovic ovo pises jer si jedan od objektivnijih forumasa.Sto se tice terena to je jedina istina koju si iznio u ovom komentaru mada ste vi do skoro igrali na gorem i ovaj teren je makar u nasem vlasnistvu ne moze ga koristiti nikakav olimpik i sl .Sto se tice plata one su u nasem klubu do 10. u mjesecu.Do sada su sve isplacene a plata za februar je u petak sto znaci 8. odnosno dva dana prije roka.Tako isto i prevoz.Ovo ti je istina i realnost tako da nema potrebe da iznosis neistine.joksimovic je napisao/la:Upravo sam sad iz Lukavca došao.
Priznajem da još nisam prežalio Jahin odlazak ,pa sam malo navratio do Jošika.Ljudi mooji pa samo da vidite gdje ti momci treniraju-koje blato.Onako malo u VF-eu,popijem kafu i još gore stvari čujem.Igrači pored takvih uslova u svojoj opremi treniraju,plate,prevoz kasne itd,pa se onda pitam šta je to Jahu privuklo.Prije par dana sam pisao da će svako pokajati ko ode iz našeg blagostanja, u neke druge klubove BiH-a.Sad shvatam i Ćejvanovića koji sigurno najbolje zna situaciju i vjerovatno zbog toga ne želi da se vrati.Meni nije jedino jasno, kako ti momci opet imaju onako dobre rezultate,ako je to sve tako.Svaka im čast!
Zadnja izmjena: irh, dana/u 06 mar 2013, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
@BWA
Prvo, Olimpic nije nekakav, bar u poređenju sa tvojim lokalnim, da ne kažem seoskim klubićem. Ali poređenje jasno nije potrebno, kao što je još smješnije da ti taj klubić porediš sa Slobodom.
Drugo, to što će Olimpic igrati u Tuzli samo pokazuje kakvi su ljudi Tuzlaci. Mogu gledati ili ne gledati te utakmice, ali uvijek će ostati da su pružili ruku sportskim prijateljima.
Prvo, Olimpic nije nekakav, bar u poređenju sa tvojim lokalnim, da ne kažem seoskim klubićem. Ali poređenje jasno nije potrebno, kao što je još smješnije da ti taj klubić porediš sa Slobodom.
Drugo, to što će Olimpic igrati u Tuzli samo pokazuje kakvi su ljudi Tuzlaci. Mogu gledati ili ne gledati te utakmice, ali uvijek će ostati da su pružili ruku sportskim prijateljima.
BWA je napisao/la:
Nemogu da vjerujem da ti @joksimovic ovo pises jer si jedan od objektivnijih forumasa.Sto se tice terena to je jedina istina koju si iznio u ovom komentaru mada ste vi do skoro igrali na gorem i[b] ovaj teren je makar u nasem vlasnistvu ne moze ga koristiti nikakav olimpik i sl [/b].Sto se tice plata one su u nasem klubu do 10. u mjesecu.Do sada su sve isplacene a plata za februar je u petak sto znaci 8. odnosno dva dana prije roka.Tako isto i prevoz.Ovo ti je istina i realnost tako da nema potrebe da iznosis neistine.
Sve bi vi dali da vam neko može doći na Jošik i napunit kasicu kojom markicom

Pobjeda je bolja od orgazma!
hajde da budemo objektivni pa da fino kazemo da se vas pomocni teren i ne moze bas nazvati pomocnim terenom! tako da je i ona nasa stara sljaka bila bolja od njega jer su kod vas samo postavljeni golovi na livadu bez ikakve infrastrukture. a sto se tice olimpika on nije nekakav nego je institucija za vas a i za nas trenutno, samo je razlika sto cemo se mi vratiti u saban ligu kad-tad a vi i ako se vratite to ce biti turistickiBWA je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ti @joksimovic ovo pises jer si jedan od objektivnijih forumasa.Sto se tice terena to je jedina istina koju si iznio u ovom komentaru mada ste vi do skoro igrali na gorem i ovaj teren je makar u nasem vlasnistvu ne moze ga koristiti nikakav olimpik i sl .Sto se tice plata one su u nasem klubu do 10. u mjesecu.Do sada su sve isplacene a plata za februar je u petak sto znaci 8. odnosno dva dana prije roka.Tako isto i prevoz.Ovo ti je istina i realnost tako da nema potrebe da iznosis neistine.joksimovic je napisao/la:Upravo sam sad iz Lukavca došao.

Sloboda Tuzla
daj ba, nemojte i ovdje
al' dobra je ta fora 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
slazem se..JTS je napisao/la:daj ba, nemojte i ovdjeal' dobra je ta fora

Ima li kakvih novosti u vezi desavanja u klubu ?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 07 mar 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
maloprije nesto citam i upitnik mi iznad glave odakle izronise u gorazdu ova 3 nesretna brazilca...kakva li je njih muka snasla kad su se skrasili u Bosni i jos da pikaju loptu po Gorazdu
..zar je u Brazilu bas tolko lose
...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma dolazili su i kod nas ti neki brazilici, senegalci, nigerijci, turci, japanci sto se ne mogu sastavit sa loptom, i ja sam se uvijek pito kako je tek kod njih kad oni u nasu bijedu dolaze da igraju i hljeb da zarade.staragarda je napisao/la:maloprije nesto citam i upitnik mi iznad glave odakle izronise u gorazdu ova 3 nesretna brazilca...kakva li je njih muka snasla kad su se skrasili u Bosni i jos da pikaju loptu po Gorazdu![]()
..zar je u Brazilu bas tolko lose
...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
nije to isto jebga, oni su samo koristili njihov stadion dok ne izgrade onaj na Otoci, a svakako su iz Sarajeva .. ovdje su se kod nas preselili, pa bilo to do kraja sezone ili više .. ja to ne podržavam, a još manje da raja ide da ih gleda
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pazi nesto evo ima nas starih sigurno koji smo isto gledali i Zmaj od Bosne... ja sam isao brate gledao ljude a ne i navijao naravno...ebiga kad se ne ode na gostovanje onda tu ostanes na Tusnju odgledas utakmicu Zmaja..pa cak sam i Drinu otisao gledo onu utkamicu protiv Celika kad su vodili 3-0 i zijanili 4-3 ...a sto nebi otisao gledat Zmaja kad nabi Zelji 9 komada po onom snijegu
...znaci ne znaci to da smo podrzavali te ekipe ali eto negdje trosili vrijeme tih godina koja su bila jako teska tih 1995,1996,1997 i td ....tako ce i Olimpic vjerovatno otici neki penzijoner i mladja djeca neka ih... ja kazem nas moze ovo samo uciniti boljim jer nesmijemo dozvoliti da neko bude bolji od nas u nasem gradu
Nego hajmo mi dobit Gorazde ebo Olimpic i ostale

Nego hajmo mi dobit Gorazde ebo Olimpic i ostale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sto je najgore sad protiv Gradine kad budu igrali, bice ljudi na stadioni, doce raja iz Srebrenika da gleda, i odma ce bit komentari kao je Tuzla prihvatila Olimpik, i dosla da ga podrzi.JTS je napisao/la:nije to isto jebga, oni su samo koristili njihov stadion dok ne izgrade onaj na Otoci, a svakako su iz Sarajeva .. ovdje su se kod nas preselili, pa bilo to do kraja sezone ili više .. ja to ne podržavam, a još manje da raja ide da ih gleda
Eto zivi bili pa vidili

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ma dobro, svako ima svoje .. kontam ja i to što kažeš, doći će neki ljudi da gledaju fudbal, ništa više .. a što se tiče Goražda i njihovih Brazilaca, moš mislit kakvi su, kad su u Goražde otišli, ništa uvrijedljivo za Goražde .. garantujem da su naša djeca bolja, al' su Brazilci garant fizički jači i ništa više ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Denise ti i kompletan olimpik idite u tri pm iz Tuzle pod hitno
ajmo mi u gorazde po bodove
ajmo mi u gorazde po bodove

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.