BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ccccc 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To i bi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Cuvaj sebrile je napisao/la:Lahku noc svima

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
es kasni za rezultatima hahahaha ne vjerujem
Meni je muka vise hvaliti neuspjehe nasih sportista, ovo se moralo dobiti, da se pobjedi nije dovoljno samo 'da ga ne iznesu na nosilima'. Laku noc.
Nad tobom sunce najljepše sja
Laku noć narode..do sljedeće prilike
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Glavu gore idemo dalje, veliki broj pobijeda i poraza je pred nama 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Steta sto onaj Mirza Basic nije dobar s glavom...puno bolju bi karijeru napravio...laku noc svima
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Damir je odigrao u sklopu svojih mogucnosti .
Sjajan otpor Dzumija,dao je sve od sebe,mogao je ovaj mec otici u drugom smjeru da nije bilo nekih jeftinih pogresaka u kljucnim trenucima,za nesto vise je trebalo snage,iskustva a i kvaliteta u situacijama kad se mec lomio,sve u svemu Dzumi je odigrao u skladu svojih mogucnosti i treba biti zadovoljan.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Dobar je bio, ne jedite gov*a sad. Uostalom ovo nije njegova podloga na sljaci bi ga dobio siguran sam. Dao je momak sve od sebe, dosta strasnih poena odigrao i da je onaj TB otisao u njegovu korist bila bi druga prica.
Mnogo bolji mec od proslosedmicnog protiv teniskog trenera
Svaka cast Dzumi

Mnogo bolji mec od proslosedmicnog protiv teniskog trenera

Svaka cast Dzumi

Ok mec nista posebno , tomic dok ga damir nije vratio u zivot nije izgledao opasno... Onda TB koji rutinski gubi , 3 ci set gubi na preglup nacin na kraju je jednostavno odustao nije imao ni volje ni snage. MIslim da pod hitno mora poceti igrati ATP turnire jer mu je neophodno to iskustvo i nivo igro sa ATP levela , nadam se da ce se sabrati uzasne rezultate nize od Pariza jos a to je dragi moji gotovo 4 mjeseca. Vidjet cemo sta ce dalje biti , ovakvom igrom tesko moze ostati medju 100 do AO ali nikad se ne zna , sad jos neka ganja na otvorenom turnire kada udje u dvoranu tu ce onda tek biti haos... Imao je odmora za 2 godine , naredne godine bez dobra dva 3 ATP turnira na sljaci stagnira milion posto. Da dodam da mu servis nije los dok ima snage i da je ovaj mec mozda mogao i uzeti da se igra na 2 seta...
- hule_barca
- Kontakt:
Šteta za poraz. Ovo se itekako moglo dobiti. Damir je imao svoje šanse, koje nije iskoristio, a da jeste, ovo je moglo otići u 3 seta na Damirovu stranu. Vidi se da Damir ima "šlifa", ali za nešto više, bojim se da mora dobro riješiti oscilacije koje ima i držati se zacrtane taktike. Jednostavno mi se čini da kada uvidi da može protivnika dobiti, onda počinje prebrzo napadati u toj silnoj želji za pobjedom, pa se opet spusti kad izgubi svoj servis, pa ga vrati pametnom igrom. Ja jedino rješenje vidim u nekom dobrom treneru koji će otkloniti ove igračke, ali i psihičke probleme, inače bojim se da Damir neće uspjeti ostvariti svoj puni potencijal.
Mes Que Un Club
Bit ce bolje, nekada...
Tomic nije igrao dobro !Njega bi malo bolji igrac u ovom mecu UNISTIO .Nije on pobjedio Damira nego je Damir sam sebe !
A sta bi tek rekao za Mirzin potencijalhule_barca je napisao/la:Šteta za poraz. Ovo se itekako moglo dobiti. Damir je imao svoje šanse, koje nije iskoristio, a da jeste, ovo je moglo otići u 3 seta na Damirovu stranu. Vidi se da Damir ima "šlifa", ali za nešto više, bojim se da mora dobro riješiti oscilacije koje ima i držati se zacrtane taktike. Jednostavno mi se čini da kada uvidi da može protivnika dobiti, onda počinje prebrzo napadati u toj silnoj želji za pobjedom, pa se opet spusti kad izgubi svoj servis, pa ga vrati pametnom igrom. Ja jedino rješenje vidim u nekom dobrom treneru koji će otkloniti ove igračke, ali i psihičke probleme, inače bojim se da Damir neće uspjeti ostvariti svoj puni potencijal.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- hule_barca
- Kontakt:
On je dobro i dogurao do 150. mjestadelinjo je napisao/la: A sta bi tek rekao za Mirzin potencijal...ostalo potpisujem

Mes Que Un Club
Aj ti sine na crveni tepih. Tenis ostavi drugima.
Ovako se moze izgubiti protiv 24 igrača svjeta,ali brate jos ti nemogu halaliti one ispadanja u drugim kolima nekih challangera protiv 130 pa nadalje igrača i to na zemlji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.