English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I Jesus opravdava izbor na FPLu
-
- Kontakt:
Arena 2 SR
41:34
Kakva akcija dan te ****
Nisi realan Braute
Nisi realan Braute
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
A daj ba, 9 komada za 4 i po meča
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Viking ne popušta, ohani malo jadan ne bio.
Ovaj će preskočiti Shearera prije Kanea. 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zivotinja od igraca.Stroj 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
a ja gledam u kladionici dal odigrat Haaland 30+ golova u sezoni koeficijent 4,20

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Imao je Messi 2017 u prvih pet meceva 9 golova, ne znam za Rokija koji mu je najbolji start, ali ovaj ce ih opasno ugroziti sto se golova tice.
⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
A ne vjerujem da je već na 100% u sistemu koji Pep traži. Tek treba da pohvata sve konce i zamisli
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
šta ima više hvatat covjek svaku utakmicu daje 2-3 golaRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:15A ne vjerujem da je već na 100% u sistemu koji Pep traži. Tek treba da pohvata sve konce i zamisli
Ne vjerujem da ima taj kanal na bh telekomu jer je kod vas na tim kanalima mislim sadržaj sa premium arena 1,2 i 3 dok su AS 1-8 SR posebni kanali koje imaju ovi u Srbiji.gigglessmoke je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:15Ne vidimo ga na moja tv.
41:34
On nije doveden da hvata konce, to je za ove iza njega. Njegovo je da trpa šta dobije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kod Pepa uvijek ima nešto da se "popravi".. čovjek je opsjednut fudbalom, to su rekli svi oni koje je on trenirao.greenwood je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:17šta ima više hvatat covjek svaku utakmicu daje 2-3 golaRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:15A ne vjerujem da je već na 100% u sistemu koji Pep traži. Tek treba da pohvata sve konce i zamisli
Ovaj lik neće loviti rekord Salaha od 32 gola u sezoni, njega zanima recimo rekord Messia u ligama petice, kad je Argentinac utrpao 49-50 za sezonu. Jer i Braut je luđak
Realno dobar komentar.greenwood je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:17šta ima više hvatat covjek svaku utakmicu daje 2-3 golaRomagnoli13 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:15A ne vjerujem da je već na 100% u sistemu koji Pep traži. Tek treba da pohvata sve konce i zamisli

4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.