Riješiti da, ovo je samo posudba, misliš da ne bi šutnuli škart da mogu ? Sevelju je ovo odlično, ako se pokaze dobro eto njega nazad i nek se tuce za prvih 11.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Iskreno nadao sam se da bi pod Vasoskim mogao pokazati šta zna, ali vjerovatno je to što si napisao
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:07Riješiti da, ovo je samo posudba, misliš da ne bi šutnuli škart da mogu ? Sevelju je ovo odlično, ako se pokaze dobro eto njega nazad i nek se tuce za prvih 11.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma ide momak na posudbu u uredjenu ligu
samo da hoce igrat tamo. Ova posudba u odnosu na posudbe tipa kukesi, sloboda je vrh vrhova

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Pa ako bolje procitaš vidje ces da vise od pola ovih nije rodjeno u Sarajevu a nisam ni ja, ne radi se uopšte o tome nego o pripadnosti. Ja nikad ne osporavam strance evo Vasoski je stranac a sto se mene tice imat ce podrsku kao i da je domaci, meni smeta sto mi cesto svoje podcjenjujemo i pljujemo bez razloga o tome se radi a ne gdje je ko rodjen.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:01Nečiji karakter nije odraz njegovog geografskog porijekla. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da rodni list vadi u Londonu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:32Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.
A ti se sigurno u Londonu nisi rodio.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nečiji karakter nije odraz njegove pripadnosti fudbalskom klubu. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da pripada Real Madridu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:12Pa ako bolje procitaš vidje ces da vise od pola ovih nije rodjeno u Sarajevu a nisam ni ja, ne radi se uopšte o tome nego o pripadnosti. Ja nikad ne osporavam strance evo Vasoski je stranac a sto se mene tice imat ce podrsku kao i da je domaci, meni smeta sto mi cesto svoje podcjenjujemo i pljujemo bez razloga o tome se radi a ne gdje je ko rodjen.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:01Nečiji karakter nije odraz njegovog geografskog porijekla. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da rodni list vadi u Londonu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:32Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.
A ti člansku sigurno u Madridu ne vadiš.
Jel ti sad jasnije ja... ovaj Madridisto?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ramić, Palić, Kapić moze i Oremuš uletit.Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:06Baš me zanima, ko ce biti alternative Đokanoviću i Šečeroviću na zadnjim veznim ?
Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:06Baš me zanima, ko ce biti alternative Đokanoviću i Šečeroviću na zadnjim veznim ?
Pa imas omladince ocito da ce se i na njih racunati, bolje kvalitetnog stranca dovest nego ovako..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Iskreno, odlazak Sevelja koji je mogao igrati beka i zadnjeg veznog znači samo da će doći novi stranac .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ševelj ako odigra dobro u Rusiji em je na radaru bogatih klubova iz prve lige em može sledeće sezone zamijeniti Djokanovića ako ovaj odigra ovo pola sezone dobro i ode (za dobre pare).
-
- Kontakt:
Pa ja o tome pricam Cioffi je bio dobar samo sto je Talijan ?? A sto nije dostavio izvjestaj i radio svoj posao to nikom nista.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:15Nečiji karakter nije odraz njegove pripadnosti fudbalskom klubu. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da pripada Real Madridu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:12Pa ako bolje procitaš vidje ces da vise od pola ovih nije rodjeno u Sarajevu a nisam ni ja, ne radi se uopšte o tome nego o pripadnosti. Ja nikad ne osporavam strance evo Vasoski je stranac a sto se mene tice imat ce podrsku kao i da je domaci, meni smeta sto mi cesto svoje podcjenjujemo i pljujemo bez razloga o tome se radi a ne gdje je ko rodjen.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:01
Nečiji karakter nije odraz njegovog geografskog porijekla. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da rodni list vadi u Londonu.
A ti člansku sigurno u Madridu ne vadiš.
Jel ti sad jasnije ja... ovaj Madridisto?
Od svih stranaca Vickove pozicije (vezni i stoper ) su najpopunjenije i meni je logicno sto su njega prvog sklonili.
Sto neko rece da su druga vremena poslali bi ga u Leotar plafon na posudbu,ovako dosta jaka posudba za pohvalu.
Sto neko rece da su druga vremena poslali bi ga u Leotar plafon na posudbu,ovako dosta jaka posudba za pohvalu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sklonili bi oni i ove druge, al ih nece niko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sredina je fino popunjena. Bitno nam je samo da šarne Avram, pa i Ovčina koji će pokriti krilno i beka. S ta dva transfera, nama trenutno više niko nije potreban.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pozdrav svima, nadam se da ste živi i zdravi.
Moram se javit i odat veliko poštovanje Gospodinu Ismiru Mirviću, da nam je živ i zdrav 100 godina. Na stranu sve, onaj potez donacije za našeg velikog navijača je nešto što se treba više spominjati, aferim.
Nakon imenovanja novog trenera, zadovoljan sam izborom. Što se tiče pojačanja, odlično, prezadovoljan, još ako još neko dođe, fantazija. Oporavak kluba ide velikom brzinom, nisam ni u snovima mogao ovo zamisliti da će euforija doći čak i u ovoj, do sad, očajnoj sezoni.
Svaka čast i navijačima na učlanjenju, nadam se da idemo do cifre od 5000 uskoro.
Dizdarević, Šabanović, Pidro, Đokanović, Kapić, Mujakić, Čataković.. sve naša djeca koja bi trebala imati veliku minutažu. Kad tu dodamo još pofin broj omladinaca, uz Suljića, Dupovca, pa i Krste, Ahmetovića koji su kao naši, nikad više nismo imali igrača koji imaju bordo u sebi.
I GRB ŠTO KUCA..
Moram se javit i odat veliko poštovanje Gospodinu Ismiru Mirviću, da nam je živ i zdrav 100 godina. Na stranu sve, onaj potez donacije za našeg velikog navijača je nešto što se treba više spominjati, aferim.
Nakon imenovanja novog trenera, zadovoljan sam izborom. Što se tiče pojačanja, odlično, prezadovoljan, još ako još neko dođe, fantazija. Oporavak kluba ide velikom brzinom, nisam ni u snovima mogao ovo zamisliti da će euforija doći čak i u ovoj, do sad, očajnoj sezoni.
Svaka čast i navijačima na učlanjenju, nadam se da idemo do cifre od 5000 uskoro.
Dizdarević, Šabanović, Pidro, Đokanović, Kapić, Mujakić, Čataković.. sve naša djeca koja bi trebala imati veliku minutažu. Kad tu dodamo još pofin broj omladinaca, uz Suljića, Dupovca, pa i Krste, Ahmetovića koji su kao naši, nikad više nismo imali igrača koji imaju bordo u sebi.

I GRB ŠTO KUCA..
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 04 feb 2022, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Treba Salcina poslat na posudbu negdje drugo ili trazit od Veleza pare za posudbu da imamo i mi hajra od njega kad vec igrice igraju da i mi malo zaigramo.
-
- Kontakt:
Ševelj ako se pokaže u Rusiji, nema šanse da on ikad više zaigra za Sarajevo 

Sutra aBd konacno pogledat utakmicu u miru uz kaficu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO