FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ne okrecite na pozitivu ljubim vas, nisam navikao
Istina je za jednu platu ali nazalost opet isti ljudi iz svog djepaRitamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:48Ljudi, nemojte pisati dezinformacije. Ceric se obratio igracima u proslu subotu, a intervju sa Lendricem je dan prije uradjen samo kasnije objavljen. Igraci ce u ovoj sedmici dobiti jednu platu, vec je pustena, a druga ide u iducoj sedmici. Pred derbi ce biti isplacena i treca zaostala. Za dalje ne znam, ali ovo je dogovoreno. Nema potrebe za negativom. Jedino da covjek sad ode na offline i posalje iftarske lunch pakete umjesto plata. Hvala na razumijevanju. U sezonu novu skupa cemo jaci !
-
- Kontakt:

Ugasio čovjek vatru kao i svaki put kada bukne, a ovaj nasao pisati o rokovima, te jedna plata do tada, te druga tada, te treca do derbija, sve kao zna,
bio aktivan na forumu svo vrijeme pa i onaj dan kada se o tome digla halabuka i kada se razglabalo na temi, a nije nasao shodno da napiše nešto o tome
u maniru da spusti loptu i kaže nije tako, vec je ovako, nego sad se javlja da kaže za plate i kako se Cerić vec obratio igracima, što je notorna
izmišljotina kao i za Mocinica i Mekica, zasto to rade samo oni znaju
Pa niko ne okrece na pozitivu jer nije vrijeme za to, ali nije ni crno kako to neki predstavljaju iz ne znam kojih motiva, vjerovatno dosada i neki privatni problemi ili zelja da na forumu budu glavne baje sto se pripisuju dozi asocijalnosti.
Ne znam kako se neko nervira zbog stvari na koje ne mogu uticati. Godisnja, polugodisnja, Manijaci clanska, klub clanska, gostovanja, fanshop, piva, trava, need for speed, dukse, carape, siperi, pjesma na to mi mozemo uticati, tu trebamo sebe jacati.
KANA@ on je pustio, a njemu ce biti vraceno.
SSR@ uhvati se pl prepucavanja, ljepotica i prepirkama s mongoloidima sa Koseva, to je tvoj domet. Mozda u skorije vrijeme umocis negdje preko foruma.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
https://fadmagazine.com/2013/03/18/mark ... temporary/
2013e interview gdje prica sve i svasta, firma mu zaradjuje £1m godisnje, ali nada se da u roku 4 godine to ce biti preko 10m... prica kako planira da otvori u New Yorku, Dubai, Sao Paolo itd itd... svasta je on tu pricao i srao... e pazi sad ovo

Firma propala u Augustu 2019e...
2013e interview gdje prica sve i svasta, firma mu zaradjuje £1m godisnje, ali nada se da u roku 4 godine to ce biti preko 10m... prica kako planira da otvori u New Yorku, Dubai, Sao Paolo itd itd... svasta je on tu pricao i srao... e pazi sad ovo

Lažeš i izmišljaš i to je činjenica i nemoj se ljutiti zbog toga kada ti to napišem, pogotovo jer nisam jedini koji misli takoRitamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:56Pa niko ne okrece na pozitivu jer nije vrijeme za to, ali nije ni crno kako to neki predstavljaju iz ne znam kojih motiva, vjerovatno dosada i neki privatni problemi ili zelja da na forumu budu glavne baje sto se pripisuju dozi asocijalnosti.
Ne znam kako se neko nervira zbog stvari na koje ne mogu uticati. Godisnja, polugodisnja, Manijaci clanska, klub clanska, gostovanja, fanshop, piva, trava, need for speed, dukse, carape, siperi, pjesma na to mi mozemo uticati, tu trebamo sebe jacati.
KANA@ on je pustio, a njemu ce biti vraceno.
SSR@ uhvati se pl prepucavanja, ljepotica i prepirkama s mongoloidima sa Koseva, to je tvoj domet. Mozda u skorije vrijeme umocis negdje preko foruma.
Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platuGrbavica786 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:58https://fadmagazine.com/2013/03/18/mark ... temporary/

Moramo biti Zelji odani.
- MocMahale444
Ritamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:06
Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platu![]()
Moramo biti Zelji odani.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ritamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:06Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platuGrbavica786 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:58https://fadmagazine.com/2013/03/18/mark ... temporary/
Firma propala u Augustu 2019e...![]()
Moramo biti Zelji odani.
Gazda ti je obicni prevarant, lazov i kokuz! A takvi kao ti cete nestati čim za par sedmica krenu prvi sukobi sa DelBoy!
Bolje i ne uci u klub kad vec nemas pare/volju, nego glumiti nekog mocnika a ustvari karinaš obični koji je poznat po broju ubleha bačeni.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Hebo li te Miske u taj shupak razvaljeni...kakve on veze ima sad sa klubom?Za sva sranja u klubu kriv Miske.To ovim nehljenovicima jedina vadiona Miske.Bolan ovim što su u klubu givikt da daš oni će ga razvaliti toliko su sposobni.Sposobni su samo da Želju opelješe ako se kakve pare pojave.Već vidjeno bezbroj puta.Ritamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:06Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platuGrbavica786 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:58https://fadmagazine.com/2013/03/18/mark ... temporary/
Moramo biti Zelji odani.
Gospodin. Vise je novca posudio/dao klubu nego Misimovic i to jasno stoji na papiru. A ovaj se dize u nebesa i pricaju se bajke.
Vidim da me citiraju likovi s pl prepucavanja, online armija nepostojecih Zeljovaca, forumske maskote i dangube tako da dosta za veceras. Pozdrav za Zeljovce.
- MocMahale444
A realno uvijek se i najvise pitao sa razlogom jer je najvise i dao iz UO. I sad je tako samo sto on nikad nije htio da bude na papiru predsjednik za stalno pa je neko drugi to bio, ali da je i sad neko ko se vise pita od ostalih sigurno da jeste.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo kad smo otvorili neke stvari da kazem da sam jos uvijek optimista I da bi moglo biti dobro

Sve si upravu I slazem se 100 posto ali ovo opeljesi neka te je sramota (ista je prica bila I dok je Dzubur rahmetli bio) nekad bar jednu sekundu razmisli sta ces napisatiHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:13Hebo li te Miske u taj shupak razvaljeni...kakve on veze ima sad sa klubom?Za sva sranja u klubu kriv Miske.To ovim nehljenovicima jedina vadiona Miske.Bolan ovim što su u klubu givikt da daš oni će ga razvaliti toliko su sposobni.Sposobni su samo da Želju opelješe ako se kakve pare pojave.Već vidjeno bezbroj puta.Ritamreda je napisao/la: ↑05 feb 2021, 19:06Ja i ? Inace osim Cerica, ispred skupstine sve vrijeme cekali Kozaric, Zujo, Gredic, Vukota strasni, Bajramovic, Kralj Banana i Misketov sin Adnan da uloze svoja dva, tri miliona kao sto su dosad " ulagali" i da ozive Zelju. Na kraju skupstina izabra Cerica, a ne ove The Maniakse strasne. Sto nisi pisao koliko platu imaju vozaci u Megamiksu i kako Mao Ce Tung izrabljuje radnike ako cemo vec mak na konac, pa ne moze biti dio nase filozofije ako mu vozac ima 6 stoja platuGrbavica786 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 18:58https://fadmagazine.com/2013/03/18/mark ... temporary/
Moramo biti Zelji odani.
Nisam bio aktivan par dana ?
Ovo onaj grobar kluba ?

Gospodin koji živi ŽELJEZNIČAR !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.