FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2017, 19:45

Dobar je Rahmanovic.Prosao je sve selekcije nase repke od U-17,U-18,U-19,U-21,aBd mi cemo ga jos u A gurnut da zaokruzi ovo sve :mrgreen:

Zna i nasu ligu dobro ,ima preko 30 nastupa ovde,tek su mu 23 godine.Obecava jos uvijek,zanimljivo bi bilp gledati igraca njegove visine na toj poziciji.Meni se svidja pravo ovaj potez ,ako se ispostavi tacnim

Jagodic je opasno zagrizao za njega evo drugi prelazni rok,neznam on je kukao da ga nemoze dovesti zbog tog ugovora dole,al ev ocito su nasi izganjali nesto :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 jun 2017, 19:48

ledesma je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
Jel tebi drago, što mi nismo ništa osvojili dvije sezone? I što nismo prošle godine igrali EL, jer ipak ti je milijarder vlasnik. A ti i dalje budi noj, i zabij glavu u pjesak, i govori kako je sve lijepo divno krasno :D Pa valjda nešo naučiš iz grešaka, od prethodnih sezona, al jok ovdje se i dalje vjeruje njuški.
Naravno da nije i kakve to sad veze ima s Rahmanovicem ? I s pojacanjima proslog ljeta od kojih je vecina docekana na noz, pa poslije svojih partija popisali pesimiste ?

I gdje govorim da je sve bajno i krasno ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 jun 2017, 19:50

Jel to potpisao Hadzic?

Kuda plovi ovaj brod?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 jun 2017, 19:52

4 strana igrača mogu igrati u prvih 11. Pavlović, Novaković i još dva igrača mogu igrati. Ne znam kakva je situacija sa Sarićem i Crnkićem zbog dvojnog. Na klupi nam trebaju biti dva stranca još, jer nema potrebe za više. Tako da što možemo dovesti su samo domaći igrači, al pošto nam je u ligi slab kvalitet ili neki igrači tipa Ordagića ili Redžića nedostupni, Ordagić eventualno, moramo ganjat naše igrače s vana. Rahmanović je po meni dobar igrač. Jak, visok, dobar u skoku, zna s loptom i dobar šut. Volio bi još Petraka ili Ordagića na sredini. Ne treba zaboraviti da igramo evropu, liga, pa liga 6 plus kup. Duga je sezona. Treba nam što bolja klupa.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2017, 19:53

ledesma je napisao/la:
THEC je napisao/la:
pa de sto tracis svoj talenat ovdje ? - ostavi nas neznalice da se nadamo necemu boljem
S vama bi klub propao, a ja volim taj klub, i ne želim mu tu sudbinu! Jer očigledno ste zadovoljni i na sve klimate glavom. Ima nas koji to ne želimo, i ne želimo da bude još jedna godina izgubljena.
upravu si, ako budes uporan i samo pljuvao i pljuvao po forumima to ce sigurno pomoci ekipi da na kraju ipak osvoji neki trofej :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jun 2017, 19:54

ledesma je napisao/la:Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
:lol: :lol: :lol:
:puke:

Kultura na nivou :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jun 2017, 19:55

Evropo skini gaćice, dolazimo. :beba:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 jun 2017, 19:58

pasica je napisao/la:Jel to potpisao Hadzic?

Kuda plovi ovaj brod?
Sad je uplovio u mirnu luku kaze primorac.

:kafa:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jun 2017, 19:58

Jedva čekam da se lopta zakotrlja, još nekako gurati europu do početka lige, kao u stara dobra vremena.
yebem ti stara majku, kod mene uvijek prije bolje bilo u svemu...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 jun 2017, 20:03

Hoće li se sad izviniti ovi što su Hadžiću psovali mater i tako to?

Vidim košarkaš sa Švrakinog se pojavio opet, i opet ga raja pita za insajderske... Lik stvarno nema obraza. I sve dok takvi ljudi se valjaju oko kluba osuđeni smo na mediokritet. Eto on već sad zna da Čala malog neće ni na klupi da vidi. Pazi kakva tendencioznost.

A ovog što se spominje što je odigrao u karijeri cijeloj haman 20 utakmica, pa to je profil igrača koje mi dovodimo. Ovaj drugi nit miriše nit smrdi, bio više na klupi nego što je igrao u Celju, vidim u karijeri klubove mjenja svakih pola godine - godinu, ako dođe tu će biti vjerojatno do ljeta, ali sumnjema da će se naigrati do zime (kao Livak recimo), naravno igrao je u Tuzli, a nama takvi trebaju FK Sarajevo iz Tuzle.

Da li su Faruk Ihtijarević i Said Husejinović još uvijek na platnom spisku kluba?
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 18 jun 2017, 20:07

slika

Dođi najdraži :D
Amer Dupovac!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jun 2017, 20:10

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:Duljević karijeru nastavlja u Turskoj?

Turski Alanyaspor kojeg sa klupe predvodi najuspješniji selektor Bosne i Hercegovine svih vremena, Safet Sušić, pojačanja traži u Bosni i Hercegovini, a kao najozbiljniji kandidat da pojača ovu ekipu je Haris Duljević, kapiten FK Sarajevo.

Skaut ovog kluba Mevlutan Cavusoglu je u martu, aprilu i maju je boravio u BiH gdje je posmatrao utakmice BH Telecom Premijer lige BiH i kako navodi futbolarena.com bio je impresioniran Harisom Duljevićem. Cavusoglu je 12. aprila bio na utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Mladosti gdje ga je posebno dojmio bh. reprezentativac kome je istekao ugovor sa Sarajevom, a svoje zabilješke je prenio Safetu Sušiću koji je dao zeleno svjetlo za ovaj transfer. Duljević može igrati na svim ofanzivnim pozicijama u veznom redu i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Safeta Sušića.
A Hrustemović?
Ponuda Zrinjskog za Edina Rustemovića postoji, ali je njegov prioritet odlazak u inostranstvo, informacija je koju smo dobili od agencije koja ga zastupa.

Za bivšeg igrača FK Sarajevo zainteresovan je aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, a također ovaj nekadašnji veznjak Drine iz Zvornika ima ponude iz Poljske i Slovačke.
SRETAN BROJ - 1725

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 jun 2017, 20:12

Nece Rustem u Zrinjski.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2017, 20:13

Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?
Bahati, bahati Željkan!
1946

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 18 jun 2017, 20:14

Samo ko ne poznaje kvalitete Rahmanovica moze reci da nije kapitalac... daj Boze da dodje...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 jun 2017, 20:18

joker90 je napisao/la:Je li Rahmanović jedan od Valentinovih najavljenih kapitalaca ili neka druga kategorija?
Pa evo kažu novinari da Ordagić i Petrak imaju našu ponudu na stolu i da je Sarajevo uradilo sve što može da potpišu, drugi par cipela je što oni traže inostrani angažman pa nas razvlače.
SRETAN BROJ - 1725

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2017, 20:21

rahmanovic jednostavno je nekoko je krenuo pravilno da se razvija i naletio je na onu budalu u mariboru i nije se oporavio.. ko se sjeca tog incidenta zna o cemu pricam

ja garantujem da ce biti ekstra pojacanje ako dodje, i da ce postati miljenik navijaca... da se karijera razvijala kako treba, on je iz maribora trebao put italije.... ali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 18 jun 2017, 20:24

Pantelija je napisao/la:rahmanovic jednostavno je nekoko je krenuo pravilno da se razvija i naletio je na onu budalu u mariboru i nije se oporavio.. ko se sjeca tog incidenta zna o cemu pricam

ja garantujem da ce biti ekstra pojacanje ako dodje, i da ce postati miljenik navijaca... da se karijera razvijala kako treba, on je iz maribora trebao put italije.... ali
O kakvom se incidentu radilo?
Samo naprijed Saraj'vo!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 18 jun 2017, 20:25

Pantelija je napisao/la:rahmanovic jednostavno je nekoko je krenuo pravilno da se razvija i naletio je na onu budalu u mariboru i nije se oporavio.. ko se sjeca tog incidenta zna o cemu pricam

Ja ovog igrača znam samo iz jednog intervijua Zahoviča na ss.ba, evo citat:
"Mi smo igrali nekoliko puta protiv Kopra i vidjeli smo da taj 'mali' Rahmanović posjeduje ogroman talenat i normalno da smo odmah reagovali i iskoristili situaciju. On je bio ostao bez kluba i u njemu smo vidjeli igrača koji uz pravilan rad može mnogo napredovati", kazao nam je Zahovič.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zahovic ... -je/178180

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jun 2017, 20:30

"Ti se klanjaš jer si pijan, pijan od budala i zato ima mrtvih," stoji u jednoj od Zahovičevih poruka.

Javio se još jedan nogometaš

Nakon što je ovaj skandal izašao u javnost, javio se i Nusmir Fajić, nekadašnji napadač Maribora koji trenutačno igra u Kini.

''Uvijek me zvao 'glupi Bosanac' i to ne samo kad smo sami, nego i pred svim igračima. Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahovič je to govorio na skroz ozbiljan i ružan način. Između ostalog, rekao mi je ako ne budem radio kako treba i kako on kaže, da će poslati navijače Maribora da posjete moj stan i obitelj. On je stalno vrijeđao moju vjeru, moju domovinu i prijetio mojoj obitelji'', rekao je za Anadolu Agency (AA) Fajić.

kolio sam cuo, slicna stvar se znala desiti i sa ovim momkom te je ubrzo otisao iz maribora, a ovaj zahovic je vazda pjan i pravi ovakve svari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija, Venom i 22 gosta.