Valjda ne bude novi Gefufna od tebeharden je napisao/la:Vjerujem u vas i pokazat cu vam da sam zasluzio povjerenje i sesticuSarmelino je napisao/la: Ide sastav u utorak nakon razgovora sa koeljom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valjda ne bude novi Gefufna od tebeharden je napisao/la:Vjerujem u vas i pokazat cu vam da sam zasluzio povjerenje i sesticuSarmelino je napisao/la: Ide sastav u utorak nakon razgovora sa koeljom
ja nisam baustelac, moj obraz kosta vise od 20eSarmelino je napisao/la: Valjda ne bude novi Gefufna od tebe
Pa samo vjera Islam poziva na ubijanje, kako ovo sad?Derdiyok je napisao/la:Našem bratu po vjeri, naciji i bosnoljublju je ucijenjena glava na 60.000€ od strane agresorskog cetnickog pokreta. Ucijenjena je zbog istine, cuvanja kulture sjecanja i odbrane majki ispred Haskog tribunala od strane cetnika koji je dosao pruziti podrsku osudjenom tvorcu genocidne tzv.rs sa uznemirujucim transparentom dok te iste majke jos uvijek traze kosti svojih najmilijih. U Antidayton pokretu smo zajedno godinama, uvijek zajedno kao braca i sestre na terenu i svi mi smo dobivali prijetnje putem drustvenih mreza, od onih bezazlenih do onih da cemo biti uhapseni pri prijelazu granice sa agresorskom Srbijom, ali ovo je prvi put da to radi medij i organizacija, da otvoreno nude nagradu za glavu naseg brata. Od institucija ocekujemo brzu reakciju zastite naseg brata jer ovo je TERORIZAM u najavi, istragu i ZAHTJEVAMO kaznu jer mi smo drzavljani BiH!
Mi se ne bojimo, nastavljamo jos jace, jer IDEJA se ne moze ubiti. Ima Nihada jos, Nihad nije jedna osoba, Nihad smo svi mi i Nihada i sve nas cuva istinski samo Jedan koji odlucuje o svemu.
da si ovo prije izjavio ispravio bi vam onih 1-5 u ligi na 5-5harden je napisao/la:ja nisam baustelac, moj obraz kosta vise od 20eSarmelino je napisao/la: Valjda ne bude novi Gefufna od tebe
bilo bi malo sumnjivo s obzirom da nam treba 8 kola da zabijemo pet golovaSarmelino je napisao/la: da si ovo prije izjavio ispravio bi vam onih 1-5 u ligi na 5-5
cudno je kolo, cak i legenda zabio..harden je napisao/la:bilo bi malo sumnjivo s obzirom da nam treba 8 kola da zabijemo pet golovaSarmelino je napisao/la: da si ovo prije izjavio ispravio bi vam onih 1-5 u ligi na 5-5
i to ako jedna od tih bude sluzbeno registrovana 3-0 za nas
najlakse je upasti u lose drustvolegenda reala je napisao/la:razočaran sam hardene da ti upadaš u ovo loše društvo
Protiv Grka igramo sa crnim trakama na rukama i prije utakmice minuta šutnje za moggija.Sarmelino je napisao/la:Ide sastav u utorak nakon razgovora sa koeljomharden je napisao/la:igramo baklavu i pressing od prve do zadnje sekundeSarmelino je napisao/la: Biće taktickih izmjena.
Za pale borce.
I onda ti kažu da smo loše društvoharden je napisao/la:jel vidite kako chat nije los ako se na cak jednoj stranici ne spomene bilo koja vjera?
evo niko nikom nije jebomater ima 3 sata
jesmo se mi za ovo boriliOsim13 je napisao/la:I onda ti kažu da smo loše društvoharden je napisao/la:jel vidite kako chat nije los ako se na cak jednoj stranici ne spomene bilo koja vjera?
evo niko nikom nije jebomater ima 3 sata
Derdiyok je napisao/la:
Bosanac i Hercegovac Islamske vjeroispovjesticoelho41 je napisao/la:nije niko napiso da su tuzlaci srbi i to je za pohvalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.