Al eto jaka news da i to znamo!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ja nesto mislim da ce bit na klupi :SGoalgetter je napisao/la:Dzeko je vec vise od mjesec dana bez gola. Mislim da je red da se omrsi protiv Chelsea.
udje i zabijepanties je napisao/la:ja nesto mislim da ce bit na klupi :SGoalgetter je napisao/la:Dzeko je vec vise od mjesec dana bez gola. Mislim da je red da se omrsi protiv Chelsea.
Dzeko ce doci ko Enes BegovicPrincipatus je napisao/la:Maskembal u Manchesteru
Džeko kao član grupe Kiss
Piše: O. Škundrić
Subota, 10.12.11. 14:03.
Igrači Manchester Citya spremaju se za nadolazeći božićni parti u organizaciji kluba, na koji će morati doći u kostimima.
Tako su svi dobili naputke u kojoj prodavnici će nabaviti kostime, a tek rijetki su nagovijestili u koga bi se mogli maskirati. Jedan od njih je i naš Edin Džeko koji će se na partiju pojaviti obučen u Gena Simmonsa člana grupe Kiss.
Tako će dijamant lice obojiti crno bijelim bojama, a ostatak benda činiće Aleksandar Kolarov i Stefan Savić, prenosi zvanična Džekina stranica edindzeko.ba.
Moguce da ce na klupu, Chelsea ima dosta spore stopere, pa ce mozda ic na brzinu Aguera, a pitanje je ima li mjesta i za Dzeku pored Aguera, ipak je to Stamford Bridge.Edo_77 je napisao/la:Bojim se da ce dzele na klupu. Aguero sam u napadu?
Prema najavama vrh napada "građana" ponovo bi trebali činiti Edin Džeko i Sergio Aguero koji su u posljednjih nekoliko utakmica pokazali da su ubojit tandem.
U komentarima:tarikhordas je napisao/la:Ne.
http://www.edindzeko.ba/bh/index.php/co ... ina-i-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema najavama vrh napada "građana" ponovo bi trebali činiti Edin Džeko i Sergio Aguero koji su u posljednjih nekoliko utakmica pokazali da su ubojit tandem.
Hajde Dzeko, zbog Eminove dvice u drugom poluvremenu.Soni je napisao/la:U komentarima:tarikhordas je napisao/la:Ne.
http://www.edindzeko.ba/bh/index.php/co ... ina-i-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Emin Dzelilovic Dzela
Skupi
Buraz igrao sam drugo poluvrijeme na city, tako da ocekujem da zabijes bar jedan od 45 do 60 minunaprijed HVALA!
![]()
![]()
![]()