FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VolimRadnicki » 05 mar 2013, 18:20

Probisvjet je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Čejvanović je ja mislim suspendovan, i ne može nastupiti ni za jednu ekipu, papire iz Lukavca neće dobiti.
Misliš?
Ne.
1921
1989

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 mar 2013, 18:28

Ma ne vjerujem da bi ga stavljao u prvih 11 u pripremnim utakmicama i uigravao ekipu da se nece vec nesto zavrsit i dobit potrebna papirologija da bi moga nastupat.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2013, 19:02

VolimRadnicki je napisao/la:Čejvanović je ja mislim suspendovan, i ne može nastupiti ni za jednu ekipu, papire iz Lukavca neće dobiti.
znas ti sve u pm..sto ne mogu strucnjaka....sto nece dobit..da ih ti u svom radnom stolu ne drzis....jbt,tores preko noci presao iz liverpula u celzi a frajer zna SIGURNO da jedan smijesni cejvanovic nece eto bit pusten iz jos smijesnijeg lukavca..ne rise,sviju ti :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 mar 2013, 19:26

Najjednostavnije objašnjenje; Čejva je u COMET-u za ovu polusezonu ostao u sastavu Radničkog, to je zaključano i igrači se ne mogu dodavati do kraja sezone, dakle delegat kada bude pravio zapisnik pred početak utakmice, sve i da hoće neće moći Čejvu staviti u Slobodin sastav, bez obzira gdje se Čejva, njegov ugovor ili bilo šta drugo fizički nalazilo. Easy as that.

PS: Ovo nije ni provokacija, niti bilo šta drugo, prije nego me citirate i pošaljete da gledam svoja posla i sl. izvinite ako sam nekog uvrijedio.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 05 mar 2013, 20:38

Casp3r je napisao/la:Najjednostavnije objašnjenje; Čejva je u COMET-u za ovu polusezonu ostao u sastavu Radničkog, to je zaključano i igrači se ne mogu dodavati do kraja sezone, dakle delegat kada bude pravio zapisnik pred početak utakmice, sve i da hoće neće moći Čejvu staviti u Slobodin sastav, bez obzira gdje se Čejva, njegov ugovor ili bilo šta drugo fizički nalazilo. Easy as that.

PS: Ovo nije ni provokacija, niti bilo šta drugo, prije nego me citirate i pošaljete da gledam svoja posla i sl. izvinite ako sam nekog uvrijedio.
A COMET je neko čudo za koje je izgubljena šifra.

De ne pametuj ljudima Boga ti. Ako igrač ima sve potrebno i na vrijeme on igra. Znači ako je pravilno registrovan, automatski ulazi u taj COMET sistem koji nije nikakav bauk, nego sam nešto gdje stoje podaci o svim igračima. Ne znam ima li ovaj igrač sve, ali čuj zaključano do kraja sezone.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 mar 2013, 20:44

arbitraža je napisao/la:A COMET je neko čudo za koje je izgubljena šifra.

De ne pametuj ljudima Boga ti. Ako igrač ima sve potrebno i na vrijeme on igra. Znači ako je pravilno registrovan, automatski ulazi u taj COMET sistem koji nije nikakav bauk, nego sam nešto gdje stoje podaci o svim igračima. Ne znam ima li ovaj igrač sve, ali čuj zaključano do kraja sezone.
Koliko si me samo pogrešno shvatio, ali nisam u trendu ovom da se sad kačam na tebe i da tu valjamo neku raspravu.

Pozdrav, te za one koje misle da pametujem ili vrijeđam nekome intelekt neka prijavi i ovaj i prethodni post, moje isprike.

LP.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 mar 2013, 21:42

Casp3r je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:A COMET je neko čudo za koje je izgubljena šifra.

Koliko si me samo pogrešno shvatio, ali nisam u trendu ovom da se sad kačam na tebe i da tu valjamo neku raspravu.

Pozdrav, te za one koje misle da pametujem ili vrijeđam nekome intelekt neka prijavi i ovaj i prethodni post, moje isprike.

LP.
Kome ba da te prijvi? Ombdusmenima? :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 mar 2013, 22:14

Probisvjet je napisao/la: Kome ba da te prijvi? Ombdusmenima? :lol: :lol:
Ma da. :D

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 05 mar 2013, 22:43

Nema potrebe za raspravu. Nisam htio biti grub. Nego ljudima taj klub nešto znači, pa onda nema potrebe glumatati tu znanje, a ono tek površno poznaješ stvari. Od mene izvinjenje ako sam te uvrijedio. Pozdrav

P.S. Neću te prijaviti ;)

BWA
Kontakt:

Post Postao/la BWA » 05 mar 2013, 22:59

TzBulevar87 je napisao/la:Ma ne vjerujem da bi ga stavljao u prvih 11 u pripremnim utakmicama i uigravao ekipu da se nece vec nesto zavrsit i dobit potrebna papirologija da bi moga nastupat.
Zvuci nevjerovatno ali surova realnost je da cejvanovic nece igrati za slobodu.A sto se tice papirologije mozete donijeti KM posto zakonski nemozemo primati eure.U tom slucaju papirologija bi dozvolila da cejvanovic igra za slobodu.Eto pokusao sam da pojednostavim tebi @TzBulevar i gospodinu @stara garda.Znaci SIGURNO bez pomenute papirologije nema nista od cejvanovica.pozz
Mi smo sa druge strane....

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 mar 2013, 00:04

Ma hajde ima ko igrat i da ne bude mogo.

Najvaznija utakmica sezone za Rukometni Klub " onclick="window.open(this.href);return false;

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 06 mar 2013, 00:47

Ima Sloboda boljih od Cejvanovica, nadaleko boljih :roll:

Nije ni kod nas igro, a i kad je bio u postavi nista nije pokazo
inace ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 mar 2013, 00:51

BWA je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Ma ne vjerujem da bi ga stavljao u prvih 11 u pripremnim utakmicama i uigravao ekipu da se nece vec nesto zavrsit i dobit potrebna papirologija da bi moga nastupat.
Zvuci nevjerovatno ali surova realnost je da cejvanovic nece igrati za slobodu.A sto se tice papirologije mozete donijeti KM posto zakonski nemozemo primati eure.U tom slucaju papirologija bi dozvolila da cejvanovic igra za slobodu.Eto pokusao sam da pojednostavim tebi @TzBulevar i gospodinu @stara garda.Znaci SIGURNO bez pomenute papirologije nema nista od cejvanovica.pozz
pa to ti se i pokusava objasnit..da se sve moze sredit i zavrsit...kad se preko noci srede papiri za mega zvijezde sto nebi i za jednog Cejvanovica :? :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 mar 2013, 09:44

BWA je napisao/la:
Posto me citiras gdje stignes a napises to sto napises :roll:, zamolio bi te da me ne citiras ukoliko nemas nesto informativno-edukativno da napises. Stvarno mi nisi nista pojednostavio i napisao sto ne znam ali opet hvala ti ako ti je to bila namjera.
075

BWA
Kontakt:

Post Postao/la BWA » 06 mar 2013, 12:15

Kad sloboda plati za cejvanovica Radnickom tad ce cejvanovic moci igrati za slobodu.Do tada ni pod tackom razno.Eto to je najjednostavnije receno
Mi smo sa druge strane....

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 06 mar 2013, 12:20

Upravo sam sad iz Lukavca došao.
Priznajem da još nisam prežalio Jahin odlazak ,pa sam malo navratio do Jošika.Ljudi mooji pa samo da vidite gdje ti momci treniraju-koje blato.Onako malo u VF-eu,popijem kafu i još gore stvari čujem.Igrači pored takvih uslova u svojoj opremi treniraju,plate,prevoz kasne itd,pa se onda pitam šta je to Jahu privuklo.Prije par dana sam pisao da će svako pokajati ko ode iz našeg blagostanja, u neke druge klubove BiH-a.Sad shvatam i Ćejvanovića koji sigurno najbolje zna situaciju i vjerovatno zbog toga ne želi da se vrati.Meni nije jedino jasno, kako ti momci opet imaju onako dobre rezultate,ako je to sve tako.Svaka im čast!

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 06 mar 2013, 12:53

Ne znam sto se prepirete oko nekoj Cejvanovica? Nek ide u Slobodu.Dzaba samo sjedi na klupi a i nece bit ni prva izmjena kod nas.Svi se oko nekih gluposti prepirete, a i nasjedate na ove nase sto vas provociraju..Manite se toga realno gledano vi zasluzujete PL, al ta dugovanja nikad necete moc rijesit (osim ako ne dodje Seik).
Nego sa tim dugovanjima dal vi mozete izac u Evropu? i koliko vam kosta ovaj stadion? Mislim projekat cijeli.

@joksimovic i ja se slazem sa tobom sto se tice ovih pomocnih terena.Stvarno je sramota i to bi se trebalo rijesit prije svega, ali niste ni vi trenirali na nesto boljim terenima dok nije bilo ovog sa plasticnom.Sto se plata tice sigurno su redovnije nego kod vas.Jedino se taj Cejvanovic mozda zalio, jer znam dosta momaka koji igraju i nisu rekli nista o platama.Pricanje u prazno, dok se ne dadne kakav dokaz nista od toga.Moze svako na forumu pisat sta mu je volja, ali ovolike budalastine ne treba bas.Imamo dosta igraca sa strane kojima se placa stan(kuca), za prevoz ne znam.

I nemojte nasjedat na provokacije od ovih momaka iz Lukavca, vi se trudite da udjete u PL i vidimo se na Tusnju i nadam se pravom derbiju.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 mar 2013, 13:04

joksimovic je napisao/la:Upravo sam sad iz Lukavca došao.
Priznajem da još nisam prežalio Jahin odlazak ,pa sam malo navratio do Jošika.Ljudi mooji pa samo da vidite gdje ti momci treniraju-koje blato.Onako malo u VF-eu,popijem kafu i još gore stvari čujem.Igrači pored takvih uslova u svojoj opremi treniraju,plate,prevoz kasne itd,pa se onda pitam šta je to Jahu privuklo.Prije par dana sam pisao da će svako pokajati ko ode iz našeg blagostanja, u neke druge klubove BiH-a.Sad shvatam i Ćejvanovića koji sigurno najbolje zna situaciju i vjerovatno zbog toga ne želi da se vrati.Meni nije jedino jasno, kako ti momci opet imaju onako dobre rezultate,ako je to sve tako.Svaka im čast!
Druže moj, istina, uslovi su ravni nuli na pomoćnim terenima, tu su uglavnom radili na fizičkoj spremi, pa je blato ajmo reći u tom segmentu i "pomoglo". Sada je dobro kako je bilo, pa se može nešto uraditi i sa loptom.
Valjda uskoro i kod nas bude plastika, pričalo se, sada kada će biti niko ne zna, sigurno je da u skorije vrijeme neće.

Što se tiče opreme, treniraju u svojoj, izgleda ružno, ali to nam ne predstavlja neki problem.

Za plate, prevoz i ostalo nisam puno upućen, al znam da nije tako crno, kod koga to kod nas u Bosni ne kasne plate? :D

Jahić? Realno, Radnički se ne može porediti sa Slobodom kao KLUB, ali trenutno situacija je mnogo bolja kod nas (i što se tiče finansija i igračkog kadra), vi ste se pomjerili iz mrtve tačke i krenulo vam je na bolje, i nadam se da ćete se uspjeti izvući iz svega toga. Nemam ništa protiv da i mi a i vi za 2-3 godine zajedno igramo PL.

Skrenuli smo sa teme, moro sam dodat svoj komentar.

Pozdrav.
1921
1989

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 mar 2013, 15:01

I bolje sto je otisao pojacao nas je.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2013, 15:45

joksimovic je napisao/la:Upravo sam sad iz Lukavca došao.
Uslovi su daleko od idealnih slažem se, može to mnogo bolje, eto dobili su sad komplet novu opremu sad ne znam jel ona samo za utakmice ili može se i trenirati u njoj, vidio sam par igrača nose majice i šuškavce te nove plave na treningu, pomoćni teren je užasan pogotovo u ovo vrijeme, da li će na njemu nekad da se postavi plastična trava ko će znati, a družim se dosta sa igračima privatno i žale se oni da kasne plate to da, ali eto dobije se opet sa zakašnjenjem ali dođe :) (40 hiljada maraka je ostala Opština dužna Radničkom za prošlu godinu, kad će to dati Bog sami zna) ipak momci eto igraju i bore što im je za svaku pohvalu....;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.