Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
naporan ko da imaDerdiyok je napisao/la:Nema starosnih godina još
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Beško je za tebe gospodinSarmelino je napisao/la:legendo kad ces u forumsku penziju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
e moj glavonjalegenda reala je napisao/la:Beško je za tebe gospodinSarmelino je napisao/la:legendo kad ces u forumsku penziju
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
konju glavati idi uredi rezultateSarmelino je napisao/la:e moj glavonjalegenda reala je napisao/la:Beško je za tebe gospodinSarmelino je napisao/la:legendo kad ces u forumsku penziju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nisu utakmice gotove, igras u ligi 30 godina a pravila ne znaslegenda reala je napisao/la:
konju glavati idi uredi rezultate
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
eto sad jesuSarmelino je napisao/la:nisu utakmice gotove, igras u ligi 30 godina a pravila ne znaslegenda reala je napisao/la:
jel ti drago sto si zabio nakon 32 kolalegenda reala je napisao/la:eto sad jesuSarmelino je napisao/la:nisu utakmice gotove, igras u ligi 30 godina a pravila ne znaslegenda reala je napisao/la:

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
mami to me mami
nađi me na forumu kucaj sarmel kancer
nađi me na forumu kucaj sarmel kancer
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Našem bratu po vjeri, naciji i bosnoljublju je ucijenjena glava na 60.000€ od strane agresorskog cetnickog pokreta. Ucijenjena je zbog istine, cuvanja kulture sjecanja i odbrane majki ispred Haskog tribunala od strane cetnika koji je dosao pruziti podrsku osudjenom tvorcu genocidne tzv.rs sa uznemirujucim transparentom dok te iste majke jos uvijek traze kosti svojih najmilijih. U Antidayton pokretu smo zajedno godinama, uvijek zajedno kao braca i sestre na terenu i svi mi smo dobivali prijetnje putem drustvenih mreza, od onih bezazlenih do onih da cemo biti uhapseni pri prijelazu granice sa agresorskom Srbijom, ali ovo je prvi put da to radi medij i organizacija, da otvoreno nude nagradu za glavu naseg brata. Od institucija ocekujemo brzu reakciju zastite naseg brata jer ovo je TERORIZAM u najavi, istragu i ZAHTJEVAMO kaznu jer mi smo drzavljani BiH!
Mi se ne bojimo, nastavljamo jos jace, jer IDEJA se ne moze ubiti. Ima Nihada jos, Nihad nije jedna osoba, Nihad smo svi mi i Nihada i sve nas cuva istinski samo Jedan koji odlucuje o svemu.
Mi se ne bojimo, nastavljamo jos jace, jer IDEJA se ne moze ubiti. Ima Nihada jos, Nihad nije jedna osoba, Nihad smo svi mi i Nihada i sve nas cuva istinski samo Jedan koji odlucuje o svemu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
nadji me u banovicima kucaj sarmel vrijeđanje forumasa
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la: nađi me na forumu kucaj sarmel selektor
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
sarmel ****harden je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: nađi me na forumu kucaj sarmel selektor
očekujem puno od tebe protiv grkaharden je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: nađi me na forumu kucaj sarmel selektor
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
grke dobijamo lakse od armenacaSarmelino je napisao/la:očekujem puno od tebe protiv grkaharden je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: nađi me na forumu kucaj sarmel selektor
mark my words
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Biće taktickih izmjena.harden je napisao/la: grke dobijamo lakse od armenaca
mark my words
Za pale borce.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
igramo baklavu i pressing od prve do zadnje sekundeSarmelino je napisao/la:Biće taktickih izmjena.harden je napisao/la: grke dobijamo lakse od armenaca
mark my words
Za pale borce.

Ide sastav u utorak nakon razgovora sa koeljomharden je napisao/la:igramo baklavu i pressing od prve do zadnje sekundeSarmelino je napisao/la:Biće taktickih izmjena.harden je napisao/la: grke dobijamo lakse od armenaca
mark my words
Za pale borce.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vjerujem u vas i pokazat cu vam da sam zasluzio povjerenje i sesticuSarmelino je napisao/la: Ide sastav u utorak nakon razgovora sa koeljom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 225 gostiju.