Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
Religion of peace, a toliki ljudi bi vam otkinuli glavu jer kažete da je Muhamed psihopata i pedofil iz 7. stoljeća.
Religion of peace, a toliki ljudi bi vam otkinuli glavu jer kažete da je Muhamed psihopata i pedofil iz 7. stoljeća.
Walk on, with hope in your hearts.
Kakvi sve debili ovdje obitavaju, čudo jedno.artemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa eto postuj nas 1.9milijardi a tih 50 miliona bolesnika nemoj i rjesenje problemaartemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I ako vec znamo reakciju na ovaj debilizam od zadnje recenice zasto onda i vrijedjati neciju religiju takvim nebulozama? Znaci nije tvoja vjera, nije tvoje da pises o tim stvarima niti da ih navodis bili oni fakt ili ne. I onda ce se neko zacuditi kako neko zeli, kako kazes, kidati glavu zbog te izjave. Pa zasto je izjevljivati onda?artemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa nemoj respektirati. Budi glupan ko i ti koji ne respektiraju nikog. Ne brani ti niko.artemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
Zašto uopće ikako odobravaš to što bi neko meni otkino glavu za tu rečenicu? Druga stvar, Islam je mnogo više od religije i uopće ne pričam o duhovnim stvarima. Ja npr. ne bih nikada nikome oduzeo život jer mu se ne sviđaju moji ideali ili što misli da su moji ideali opasni po društvo, ili da su lažno utemeljeni. Islam je javna stvar i apsolutno ima uticaja na moj život.Rooney88 je napisao/la:I ako vec znamo reakciju na ovaj debilizam od zadnje recenice zasto onda i vrijedjati neciju religiju takvim nebulozama? Znaci nije tvoja vjera, nije tvoje da pises o tim stvarima niti da ih navodis bili oni fakt ili ne. I onda ce se neko zacuditi kako neko zeli, kako kazes, kidati glavu zbog te izjave. Pa zasto je izjevljivati onda?artemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
- legenda reala
- Kontakt:
Kokad nemas ni brige ni pametituzlak1987 je napisao/la:Ostavio sam @legendu reala iza sebe. Rio je star i mora uskoro da se zeni sto znaci povlacenje, sto me dovodi na drugo mjesto GOAT liste. Znaci Virtual je Jordan.
Legacy mi narusava samo sto nemam titula ali nije ih imao ni Barkley, treba samo nabijati prazne statistike kao Chris Paul.
Samo bez trajnog.

Izgubio je ovaj forum dosta nije nikad bio na nizim granama Doni i Sarmel moderatori, ovaj Mogi sa dječijim fazonima neki vrh lik i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mnogo si naivan, previse.artemis77 je napisao/la:Zašto uopće ikako odobravaš to što bi neko meni otkino glavu za tu rečenicu? Druga stvar, Islam je mnogo više od religije i uopće ne pričam o duhovnim stvarima. Ja npr. ne bih nikada nikome oduzeo život jer mu se ne sviđaju moji ideali ili što misli da su moji ideali opasni po društvo, ili da su lažno utemeljeni. Islam je javna stvar i apsolutno ima uticaja na moj život.Rooney88 je napisao/la:I ako vec znamo reakciju na ovaj debilizam od zadnje recenice zasto onda i vrijedjati neciju religiju takvim nebulozama? Znaci nije tvoja vjera, nije tvoje da pises o tim stvarima niti da ih navodis bili oni fakt ili ne. I onda ce se neko zacuditi kako neko zeli, kako kazes, kidati glavu zbog te izjave. Pa zasto je izjevljivati onda?artemis77 je napisao/la:Zašto bi iko respektirao Islam kad on njegovi sljedbenici ne respektiraju nikog? Butthurt Kobe navija da se neko zapali jer ga je uvrijedio na verbalan način.
Prvo, gluho i daleko bilo da odobravam. Na tu temu uopste necu zalaziti.
Najvaznije je da zivis u zabludi kako je ISIL (npr) odraz stavova muslimana. Ni na kraj pameti ti nije da su zrtve takvih mozgova uglavnom muslimani. Zbog toga sam ti gore napisao da si naivan i previse.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa kome to muslimani uzimaju živote jer im se ne sviđaju njihovi ideali ? Šta brljaš tu bezveze, što se ne dotakneš američkih talibana i njihovog nasilnog širenja demokratije, imajul oni utjecaj na tvoj život ili su samo muslimani problem.artemis77 je napisao/la:
Zašto uopće ikako odobravaš to što bi neko meni otkino glavu za tu rečenicu? Druga stvar, Islam je mnogo više od religije i uopće ne pričam o duhovnim stvarima. Ja npr. ne bih nikada nikome oduzeo život jer mu se ne sviđaju moji ideali ili što misli da su moji ideali opasni po društvo, ili da su lažno utemeljeni. Islam je javna stvar i apsolutno ima uticaja na moj život.
Znam da ISIL nije odraz stavova mainstream muslimana. I apsolutno se slažem da su muslimani najveće žrtve od onih najgorih stvari da će te neka budala ubiti ako nisi za neki njegov kalifat, do onih kao bezazlenih gdje se neka djevojka mora pokriti zbog propisa iz 7. vijeka. I ne samo propisa, već i osuda okoline. Meni je dovoljno što sam kao dijete većinu djetinjstva proveo u strahu od božije kazne da mogu reć kako je Islam bar malo negativno uticao na mene. A naivan sam 100% čim se zaletim da govorim o Islamu.Rooney88 je napisao/la: Mnogo si naivan, previse.
Prvo, gluho i daleko bilo da odobravam. Na tu temu uopste necu zalaziti.
Najvaznije je da zivis u zabludi kako je ISIL (npr) odraz stavova muslimana. Ni na kraj pameti ti nije da su zrtve takvih mozgova uglavnom muslimani. Zbog toga sam ti gore napisao da si naivan i previse.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti mislis da je meni lako. Prelomio sam dolazim u Gorazde, biti cu katolicki pop svakako mi je sexualni zivot van popularnih stranica slab tj. nema ga.legenda reala je napisao/la:
Kokad nemas ni brige ni pameti![]()
Izgubio je ovaj forum dosta nije nikad bio na nizim granama Doni i Sarmel moderatori, ovaj Mogi sa dječijim fazonima neki vrh lik i sl.

Prodavati cemo Italijanima i Poljacima za Drinske mucenice vino i rekvizite.
Pobijte se kolektivno svi, ne zanima me jestel muslimani, budisti, krscani il vanzemaljci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Divide et imperaharden je napisao/la:Pobijte se kolektivno svi, ne zanima me jestel muslimani, budisti, krscani il vanzemaljci

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dvojica Holađana su na originalan način testirali koliko ljudi ne znaju o islamu i koliko im malo nedostaje da nasjednu na propagandu protiv islama i Kur'ana. Kupili su Bibliju, nalijepili korice sa natpisom Kur'an i počeli čitati prolaznicima na ulici citate, objašnjavajući im da čitaju dijelove iz Kur'ana.
https://www.facebook.com/MadeinBosnia/v ... TcwODIyMA/
https://www.facebook.com/MadeinBosnia/v ... TcwODIyMA/
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vaistinu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt sad gledam slike baš nekih stotinjak turista dolazilo, zagazili u Drinu da se poklone mučenicama, pa jbt treba biznis ko u Međugorju od tog napraviti pući reklamu spomenik kakav napravitituzlak1987 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Kokad nemas ni brige ni pameti![]()
Prodavati cemo Italijanima i Poljacima za Drinske mucenice vino i rekvizite.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo kad ces u forumsku penziju
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.