Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Fantasista
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Fantasista » 23 mar 2019, 20:03

ASD je napisao/la:
Fantasista je napisao/la:Ima li mjesta makar na klupi za mene

Dovoljno je sto sam iz Tuzle :lol:
Zavisi, iz kog dijela Tuzle si?
Pojedini dijelovi su nepozeljni.

E onda sam ga nayebo :mrgreen:

Slatina :kralj:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 mar 2019, 20:08

Fantasista je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Fantasista je napisao/la:Ima li mjesta makar na klupi za mene

Dovoljno je sto sam iz Tuzle :lol:
Zavisi, iz kog dijela Tuzle si?
Pojedini dijelovi su nepozeljni.

E onda sam ga nayebo :mrgreen:

Slatina :kralj:
Nastambina alkosa, drogerosa i raznih drugih sodomista.

Upadas :mrgreen: istjerat cemo nekog.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 mar 2019, 20:09

ASD je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Normalno drustvo znaci medjusobno postovanje i uvazavanje. Gdje se to u normalnom drustvu vrijedjanje stavlja pod kritiku? Kakve gluposti pricas,wtf.
Ideologija je sklona vrijedjanju, ljudi se ne smiju vrijedjati.
U normalnom zapadnom drustvu ti smijes reci za isusa, muhameda, budu, allaha, sta ti hoces i imas punu slobodu.
Ja tebe zamisljam kao nekog sto pali vjerske knjige, marsira zajedno sa neonacistima i mase svastikom ponosno, muci zivotinje i misli da samo muslimani mogu biti teroriste dok su ostali psihicki bolesnici.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 23 mar 2019, 20:11

Hvala na komplimentima :urnebes:

Ja cu sa Vranjesom na klupu, taman da ga upitam nesto u vezi sa tetovkom :mrgreen:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 mar 2019, 20:12

cala je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Normalno drustvo znaci medjusobno postovanje i uvazavanje. Gdje se to u normalnom drustvu vrijedjanje stavlja pod kritiku? Kakve gluposti pricas,wtf.
Ideologija je sklona vrijedjanju, ljudi se ne smiju vrijedjati.
U normalnom zapadnom drustvu ti smijes reci za isusa, muhameda, budu, allaha, sta ti hoces i imas punu slobodu.
Ja tebe zamisljam kao nekog sto pali vjerske knjige, marsira zajedno sa neonacistima i mase svastikom ponosno, muci zivotinje i misli da samo muslimani mogu biti teroriste dok su ostali psihicki bolesnici.
:urnebes:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 mar 2019, 20:12

Sudeci po ovim izjavama,ne bi zamjerio srbiji da okupira tuzlu s obzirom na stavove njenog stanovnistva :rol: .Naravno uz odredenu naknadu(sandzak).Ja nisam vjerski fanatik,mozda i naginjem na agnosticizam,ali ovo je vec vrijedanje drugih i drugacijih
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 mar 2019, 20:15

BosniaBoston je napisao/la:Sudeci po ovim izjavama,ne bi zamjerio srbiji da okupira tuzlu s obzirom na stavove njenog stanovnistva :rol: .Naravno uz odredenu naknadu(sandzak).Ja nisam vjerski fanatik,mozda i naginjem na agnosticizam,ali ovo je vec vrijedanje drugih i drugacijih
U kojoj drzavi zivis?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 mar 2019, 20:18

ASD je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Sudeci po ovim izjavama,ne bi zamjerio srbiji da okupira tuzlu s obzirom na stavove njenog stanovnistva :rol: .Naravno uz odredenu naknadu(sandzak).Ja nisam vjerski fanatik,mozda i naginjem na agnosticizam,ali ovo je vec vrijedanje drugih i drugacijih
U kojoj drzavi zivis?
U BiH.Ovo je bio sarkastican post ali smanji malo hejt prema islamu
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 23 mar 2019, 20:18

Drzava Tuzla :kafa:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 mar 2019, 20:20

ASD je napisao/la:
U kojoj drzavi zivis?
U državi u kojoj je od Kulina Bana pa do današnjih dana vjera sastavni dio života mnogih ljudi, par godina komunizma ne može oprati duhovnost Bosne i Hercegovine,.Bit će ezana do sudnjeg dana, kome smeta neka odseli tamo gdje ih nema.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 mar 2019, 20:21

Ne vidim razliku između radikalnog ispoljavanja religije i radikalnog ateizma.

Mislim i sam sam ateista što znači da me ne zanima religija te samim tim i vjernici niti im pokušavam nametnuti svoje mišljenje. Imam prijatelja vjernika koliko hoš, poštujem njihovo kao i oni moje niti smaramo jedni druge tim temama :mrgreen:

Svakom svačije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 mar 2019, 20:22

Koliko ja znam ovaj ASD je iz Banovića a Moggi iz Srebrenika. Ako sam dobro upratio.

Recimo otac bosanskog jezika je iz Tuzle (Uskufi), onda Mehdin-Senad Hodžić - Crni Labud, Goran Martinović i mnogi drugi. Ovi likovi udaraju kontru na sve živo, u slučaju bilo čega sami su izjavili da će biti dezerteri, da li je njihovo mišljenje validno u tom slučaju ? Pa baš i ne, svakako imaju nijet da idu, prije ili kasnije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 23 mar 2019, 20:24

Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete,
zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako
se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru,
jer Allah zaista prašta i samilostan je.
Et-Tevbe

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 mar 2019, 20:25

kobe24 je napisao/la:Kajat cete se, Allaha mi Jedinog, a tad nikakve fajde od toga nece biti. Molim Allaha da zajedno u najzescoj vatri gorite!
Nemoj se spuštati na njihov nivo, ne treba nikome željeti loše, samo šta možemo reći, kao muslimani, da ih Allah uputi na pravi put. Moramo biti iznad onih koji vrijeđaju i koji nepošuju tuđe. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 mar 2019, 20:26

BosniaBoston je napisao/la:
ASD je napisao/la:
U kojoj drzavi zivis?
U BiH.Ovo je bio sarkastican post ali smanji malo hejt prema islamu
Pregledaj ponovo postove, nigdje nisam uvrijedio Islam (pomijesao si me s drugim forumasima), ali jesam branio slobodu govora koja je normalna na Zapadu.
VolimTz je napisao/la:
Koliko ja znam ovaj ASD je iz Banovića a Moggi iz Srebrenika. Ako sam dobro upratio.

Recimo otac bosanskog jezika je iz Tuzle (Uskufi), onda Mehdin-Senad Hodžić - Crni Labud, Goran Martinović i mnogi drugi. Ovi likovi udaraju kontru na sve živo, u slučaju bilo čega sami su izjavili da će biti dezerteri, da li je njihovo mišljenje validno u tom slučaju ? Pa baš i ne, svakako imaju nijet da idu, prije ili kasnije.
Uskufi je iz Dobrnje, a Dobrnja je Tuzla, pogotovo u ono vrijeme koliko i Ljubace.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 23 mar 2019, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 mar 2019, 20:27

Blejzer10 je napisao/la: Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete,
Kad si već udostojio se citirati taj ajet ja bih te zamolio da nam objasniš i pojasniš njegov sadržaj, kome, kad i za koga je namjenjen i za koje vrijeme ga možemo vezati ?

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 mar 2019, 20:30

chily-rz je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la: Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete,
Kad si već udostojio se citirati taj ajet ja bih te zamolio da nam objasniš i pojasniš njegov sadržaj, kome, kad i za koga je namjenjen i za koje vrijeme ga možemo vezati ?
Zna pametnica sigurno :rol:
ZZ

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 mar 2019, 20:32

U kura’nu je dosta stvari izvuceno iz konteksta tako da...
#Punoljetstvo

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 23 mar 2019, 20:36

chily-rz je napisao/la:Kad si već udostojio se citirati taj ajet ja bih te zamolio da nam objasniš i pojasniš njegov sadržaj, kome, kad i za koga je namjenjen i za koje vrijeme ga možemo vezati ?
Osim ako nije bio neki update Kur'ana za koji ja ne znam, napisan je za sva vremena. Nije religija cherry picking da biraš šta ti se sviđa i šta nije zastarjelo, a da ostaviš ono što nije.
chily-rz je napisao/la: U državi u kojoj je od Kulina Bana pa do današnjih dana vjera sastavni dio života mnogih ljudi, par godina komunizma ne može oprati duhovnost Bosne i Hercegovine.
Kako komentarišeš pojavu Islama u tada politeističkoj Arabiji? Jel i tu vrijedi ista logika? :hmmmmm:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 23 mar 2019, 20:36

Blejzer10 je napisao/la:
Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete,
Et-Tevbe
I sta si ti meni rekao legendo? :?
Ja sam vjernik i postujem svakog. Ne smeta mi niko. I volio bih da svi tako postupaju. Primam i kritiku,nije problem. Ako je rjesenje da svi jedni druge vrijedjamo, ismijavamo samo jer vjerujemo ili ne vjerujemo u drugacije stvari i akon je to pojam normalnog drustva, onda tu neke stvari ne stimaju.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, VivaLaStella i 13 gostiju.