Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje
Ajd bar nam je @SLEVIN KELEVRA bar otkrio da je iz Konjica,znaci on moze biti samo Bestija,nikako Manijak..tuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja sam se iskreno danas iznenadio ponasanjem Robijasa, i ako ih smatram prijateljima nikako nisu trebali vrijadjati Ikandea a isto tako ne opravdavam ni ponasanje Hordi. NIkad mi necemo bit kako treba navijaci sve dok ne bude bilo pravo rivalstvo navijacko bez tuce i tih sranja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hahahahahahatuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje
Kresnu Boga i jednim i drugim," tko vas dovede ovdje"

tuzlanska Sloboda
- SlevinKelevra
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ajd bar nam je @SLEVIN KELEVRA bar otkrio da je iz Konjica,znaci on moze biti samo Bestija,nikako Manijak..tuzlak1987 je napisao/la:Hahaha najjaci ovaj na kraju klipa sto psuje![]()
![]()

Sta ti hoces sa spominjanjem Konjica---
FK SARAJEVO.
Kako čujem RZ čakijaši al' bukvalno 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, Konjic je samo jedan u nizu vasih sukoba, pa bilo to sa policijom, navijacima kontra tima, svojim igracima itd.mma_hz je napisao/la:Sta ti hoces sa spominjanjem Konjica---
Zaboravio si i na konduktere, oni su im najveći otpor pruzali u njihovoj bogatoj historiji 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kažu Robijaši da su Horde gađali djecu ha hu, a ko je pogodio momka nožem kada su Horde ulazile ? Djeca? Nane? Djedovi? Mejtovi?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, Konjic je samo jedan u nizu vasih sukoba, pa bilo to sa policijom, navijacima kontra tima, svojim igracima itd.mma_hz je napisao/la:Sta ti hoces sa spominjanjem Konjica---

FK SARAJEVO.
Djeca cvijeća nisu ni jedni ni drugi, gledajte realno bar na neke stvari. I mi smo kao i vi imali veliki broj ispada i to je jedina istina, nema potrebe da se ona izbjegava.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako su ona skupina debila na istoku starci i djeca onda vjerovatno u Zenici punoljetstvo počinje sa 40 da ne kažem od kojih posljedica 

1946
- invincible1921
- Kontakt:
Ma to su vazda izvlakuse....pa ja sam se sje.bo kad mi je jedan fraer iz zenice rekao prije par godina da je nas T... bacio bombu na djecu na igralistushzna je napisao/la:Kažu Robijaši da su Horde gađali djecu ha hu, a ko je pogodio momka nožem kada su Horde ulazile ? Djeca? Nane? Djedovi? Mejtovi?

=\_1921_/=
Sumnjam da je izvlakuša, i meni je jaran rekao da je jedan njihov pogođen nožem/čakijom, kontam zayebava meinvincible1921 je napisao/la:Ma to su vazda izvlakuse....pa ja sam se sje.bo kad mi je jedan fraer iz zenice rekao prije par godina da je nas T... bacio bombu na djecu na igralistushzna je napisao/la:Kažu Robijaši da su Horde gađali djecu ha hu, a ko je pogodio momka nožem kada su Horde ulazile ? Djeca? Nane? Djedovi? Mejtovi?zamisli to molimte

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bolestan postEvolution87 je napisao/la:Sa namjerno dosli na istok da provociraju, vrijedjaju glavni grad, spominju Vedrana... Jednostavno sukob je bio neizbjezan, steta sto samo nekom od debila topovski nije ruku otkinuo.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Steta sto nekom od debila drot nije glavu otkinuo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Istina je. Sreca nije pogodjen na mjesto gdje su **** Zenicka htjeli da ga pogode! Nije mi jasno sto smo trn u oku pa idu na ovakav belaj. Do duse, jedino tako i mogu se izvuci a da ne prime batine. Bilo gdje drugo i na drugom mjestu bi ih hitna dovlacila kuci!FaraonTM je napisao/la:Sumnjam da je izvlakuša, i meni je jaran rekao da je jedan njihov pogođen nožem/čakijom, kontam zayebava meinvincible1921 je napisao/la:Ma to su vazda izvlakuse....pa ja sam se sje.bo kad mi je jedan fraer iz zenice rekao prije par godina da je nas T... bacio bombu na djecu na igralistushzna je napisao/la:Kažu Robijaši da su Horde gađali djecu ha hu, a ko je pogodio momka nožem kada su Horde ulazile ? Djeca? Nane? Djedovi? Mejtovi?zamisli to molimte
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Pastrmka nekako mi previse izgledas pa jbg normalan porodican covjek za ovakvo pisanje, drogiranje i to 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mah, ne vrijedi se o tome raspravljati. Ima svakakvih mozgova na Balkanu.RuleHz je napisao/la:
Istina je. Sreca nije pogodjen na mjesto gdje su **** Zenicka htjeli da ga pogode! Nije mi jasno sto smo trn u oku pa idu na ovakav belaj. Do duse, jedino tako i mogu se izvuci a da ne prime batine. Bilo gdje drugo i na drugom mjestu bi ih hitna dovlacila kuci!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.