brig je napisao/la:since1948 je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:I Zrinjski je jučer bio zakinuti protiv puno boljeg protivnika nego što je to Radnik pa je opet dobio. Mislim da je dosta naših izvlačenja na suce. Nismo igrali dobro i izgubili. Uostalom, rekao vam je momak koji je gledao da smo i dobro prošli. A što mi ne gledamo realno to je druga stvar. I što se nakupilo ovakvih bisera poput ovoga gore što iz vlastitih interesa piše.
Nitko ni ne spori da smo mi sebi glavni krivci za poraz.
Al je razlika kad izvuces bod ili 3 kad nisi zasluzio i suci te malo poguraju,a mi gubimo barem 4 boda u direktim pljackama,prvo u Gabeli a sad i ovdje
Sto uopce objasnjavas liku koji pise konstantno na nasoj temi a navija za Zrinjski i jos 214 klubova?
Izgubili smo i kraj. Bodova nema niti ce se vratit. Nismo zabili i kraj price i nitko ne trazi opravdanja. Razlika je u tom sto recimo Zrinjski igra lose al dobije Goska uz veliku pomoć i to na nepostojećim penalima, a mi kad smo malo losiji nista nismo ni zasluzili pa cak ni ovakav cist penal da nam sviraju. O tom se radi. I nema ovo veze sa Zrinjskim nego cisto primjer. Ne zanimaju me drugi klubovi i njihove utakmice i kako ih dobivaju.[/quo
Po čemu si ti skontao da navijam za Zrinjski ili nekog drugog. Nisi mi jasan čovjek nikako. Očito trebaš sa sobom raščistiti neke stvari.
Bio ili ne bio penal nismo bili bolji za gol više i ciao. Meni ga zabili tri dana da smo igrali i onda nam sudac kriv. Bili su bolji, više su htjeli pobjedu i to je to.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.