NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la since1948 » 04 mar 2018, 13:33

PERO1234 je napisao/la:I Zrinjski je jučer bio zakinuti protiv puno boljeg protivnika nego što je to Radnik pa je opet dobio. Mislim da je dosta naših izvlačenja na suce. Nismo igrali dobro i izgubili. Uostalom, rekao vam je momak koji je gledao da smo i dobro prošli. A što mi ne gledamo realno to je druga stvar. I što se nakupilo ovakvih bisera poput ovoga gore što iz vlastitih interesa piše.
Nitko ni ne spori da smo mi sebi glavni krivci za poraz.
Al je razlika kad izvuces bod ili 3 kad nisi zasluzio i suci te malo poguraju,a mi gubimo barem 4 boda u direktim pljackama,prvo u Gabeli a sad i ovdje
SAMO ŠIROKI!

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2018, 13:40

since1948 je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:I Zrinjski je jučer bio zakinuti protiv puno boljeg protivnika nego što je to Radnik pa je opet dobio. Mislim da je dosta naših izvlačenja na suce. Nismo igrali dobro i izgubili. Uostalom, rekao vam je momak koji je gledao da smo i dobro prošli. A što mi ne gledamo realno to je druga stvar. I što se nakupilo ovakvih bisera poput ovoga gore što iz vlastitih interesa piše.
Al je razlika kad izvuces bod ili 3 kad nisi zasluzio i suci te malo poguraju,a mi gubimo barem 4 boda u direktim pljackama,prvo u Gabeli a sad i ovdje
Sve stoji. No, bili su puno bolji. Da je i svirano možda nebi dobili. Nemožeš računati na sreću ili sudačku pomoć. Da nije bilo toga možda bi bila prečka i opet bi bilo "šta bi bilo kad bi bilo". Nismo bili dobri. Izgubili i gotovo. Nemozemo usporediti ono u Gabeli sa ovim jučer. Jer u Gabeli je klasično sa namjerom sudac išao da nas ošteti. A ovo bi se i ja mislio bili svirao. Nenamjerno igranje rukom koje nije utjecalo na to da bi mi došli u gol priliku. Gledam snimku gdje Bogičević ruši Filipovića. Ono se zove tipično oštećenje ekipe ne svirajući jedanaesterac.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 mar 2018, 13:41

since1948 je napisao/la:
Tako je
Zadnja izmjena: brig, dana/u 04 mar 2018, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 04 mar 2018, 13:43

KingJamesMVP je napisao/la:
Jedan odličan i realan komentar. Svaka čast na komentaru.

Iako je ono onaj igrač slučajno igrao rukom, ne bi ja ono svirao, jbg desi se onakva situacija i nije mislio.
U 8 minuti je trebao bit penal i to bi promijenilo tijek utakmice.. Bili smo zakinuti i pretproslo kolo ali nije utjecalo na rezultat kao i zrinjskom jucer , ne pokusavamo se izvlacit na sudce nego realno penal je bio
.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2018, 13:48

brig je napisao/la:
since1948 je napisao/la:
Sto uopce objasnjavas liku koji pise konstantno na nasoj temi a navija za Zrinjski i jos 214 klubova?

Izgubili smo i kraj. Bodova nema niti ce se vratit. Nismo zabili i kraj price i nitko ne trazi opravdanja. Razlika je u tom sto recimo Zrinjski igra lose al dobije Goska uz veliku pomoć i to na nepostojećim penalima, a mi kad smo malo losiji nista nismo ni zasluzili pa cak ni ovakav cist penal da nam sviraju. O tom se radi. I nema ovo veze sa Zrinjskim nego cisto primjer. Ne zanimaju me drugi klubovi i njihove utakmice i kako ih dobivaju.[/quo

Po čemu si ti skontao da navijam za Zrinjski ili nekog drugog. Nisi mi jasan čovjek nikako. Očito trebaš sa sobom raščistiti neke stvari.
Bio ili ne bio penal nismo bili bolji za gol više i ciao. Meni ga zabili tri dana da smo igrali i onda nam sudac kriv. Bili su bolji, više su htjeli pobjedu i to je to.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 mar 2018, 13:51

PERO1234 je napisao/la:
Po čemu si ti skontao da navijam za Zrinjski ili nekog drugog. Nisi mi jasan čovjek nikako. Očito trebaš sa sobom raščistiti neke stvari.
Bio ili ne bio penal nismo bili bolji za gol više i ciao. Meni ga zabili tri dana da smo igrali i onda nam sudac kriv. Bili su bolji, više su htjeli pobjedu i to je to.
Ispricavam se. Ne odnosi se na tebe. Na pogresan sam post odgovorio

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 04 mar 2018, 13:53

brig je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
Ispricavam se. Ne odnosi se na tebe. Na pogresan sam post odgovorio
Nema problema. I ja sam malo prenaglio.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 mar 2018, 13:54

mikel48 je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:
Jedan odličan i realan komentar. Svaka čast na komentaru.

Iako je ono onaj igrač slučajno igrao rukom, ne bi ja ono svirao, jbg desi se onakva situacija i nije mislio.
U 8 minuti je trebao bit penal i to bi promijenilo tijek utakmice.. Bili smo zakinuti i pretproslo kolo ali nije utjecalo na rezultat kao i zrinjskom jucer , ne pokusavamo se izvlacit na sudce nego realno penal je bio

Sto uopce objasnjavas liku koji pise konstantno na nasoj temi a navija za Zrinjski i jos 214 klubova?

Izgubili smo i kraj. Bodova nema niti ce se vratit. Nismo zabili i kraj price i nitko ne trazi opravdanja. Razlika je u tom sto recimo Zrinjski igra lose al dobije Goska uz veliku pomoć i to na nepostojećim penalima, a mi kad smo malo losiji nista nismo ni zasluzili pa cak ni ovakav cist penal da nam sviraju. O tom se radi. I nema ovo veze sa Zrinjskim nego cisto primjer. Ne zanimaju me drugi klubovi i njihove utakmice i kako ih dobivaju.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 04 mar 2018, 15:52

PERO1234 je napisao/la:Na klupu bi ti meni Braliću na hlađenje minimalno 5 kola. Konjina ako već nije čuvala Pecu što mi je razumljivo da nije njegov igrač, kako je onda konjina toliko daleko od ove 20-tke Radnika? Koga on tu čuva? Bandića? I on je postao velika rupa poput Barišića.
Zbog Bralića smo izgubili od Želje, zamalo i od Sarajeva, a sada i od Radnika. Možete ga braniti koliko hocete i stavljat u momčad kola al on je kiks igrač.
audere est facere!

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 04 mar 2018, 15:57

Adise Mulahasanoviću đubre jedno,dugu i tesku bolest ti zelim.Nije mu ovo prvi put da nas ostecuje,u Krupi prosle sezone cist penal nam ne svira,također ocigledno igranje rukom,ide kontra domacina i gol( 1:03).Jos nekoliko puta nas je uvelike zakinuo ali da sad ne trazim,ne mogu majke mi od muke,kad vidim da nije svirao penal za ono jucer.
A vi sto se.rete da nije bio penal i slicno,pametnije je da sutite.
Igraj Široki ti si najbolji!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 04 mar 2018, 16:42

spursman je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:Na klupu bi ti meni Braliću na hlađenje minimalno 5 kola. Konjina ako već nije čuvala Pecu što mi je razumljivo da nije njegov igrač, kako je onda konjina toliko daleko od ove 20-tke Radnika? Koga on tu čuva? Bandića? I on je postao velika rupa poput Barišića.
Zbog Bralića smo izgubili od Želje, zamalo i od Sarajeva, a sada i od Radnika. Možete ga braniti koliko hocete i stavljat u momčad kola al on je kiks igrač.
Slazem se
Samo jedno ime

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 04 mar 2018, 17:05

Od pojedinih igraca s utakmice cujem drugu pricu od ovog @plavobeli sto je upao na temu sa svojim izvjestajem, a vidim i sere po fbu.
Samo jedno ime

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 mar 2018, 19:09

Okrecemo se srijedi i Krupi. Tri boda su pod moranje sada. Menalo se vraca, neznam sta je ostalim, ima li izostanaka, osim Matica i Bilobrka?
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 mar 2018, 20:11

Evolve je napisao/la:Okrecemo se srijedi i Krupi. Tri boda su pod moranje sada. Menalo se vraca, neznam sta je ostalim, ima li izostanaka, osim Matica i Bilobrka?
Bralic kartoni
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 04 mar 2018, 20:39

Android je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Okrecemo se srijedi i Krupi. Tri boda su pod moranje sada. Menalo se vraca, neznam sta je ostalim, ima li izostanaka, osim Matica i Bilobrka?
Bralic kartoni
to je odlična vijest
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 05 mar 2018, 12:30

Zna li se kad počine liga za prvaka, jel odmah sad za vikend?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 mar 2018, 12:48

york je napisao/la:Zna li se kad počine liga za prvaka, jel odmah sad za vikend?
Da, u ned protiv Sarajeva vjerovatno.
NK Široki Brijeg

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 05 mar 2018, 14:16

Sarajevo bez Ahmetovića, sada će još manje prijetit
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 mar 2018, 14:34

KingJamesMVP je napisao/la:Sarajevo bez Ahmetovića, sada će još manje prijetit
Najmanje nam to treba, opuštanje. Sve utakmice POGOTOVO međusobne utakmice sa Sarajevom treba uci 120%, jer treće mjesto se nesmije izgubiti...
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 05 mar 2018, 16:47

[OZLJEDA PRVOG VRATARA] Bilobrk: Moram mirovati do daljnjega

- Zbog zdravstvenih problema moram mirovati do daljnjega. Više o svemu znat ću nakon stručnog liječničkog mišljenja. No, ostajem uz momčad, u svakom trenutku, a pozivam i sve naše navijače da nam budu podrška s tribina u jako bitnim utakmicama za nas. Samo zajedno možemo ostvariti zacrtani cilj. Nažalost, trenutačno imam zdravstvenih problema koje ću, nadam se, uz Božju pomoć brzo riješiti. Iako me neće biti na terenu, zbog čega mi je jako žao, uz svoju momčad ostajem maksimalno vezan, bilo na terenu ili negdje drugo, rekao nam je naš prvi vratar Luka Bilobrk.

FOTO Domagoj Ledić

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, successminator i 38 gostiju.