Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
AGB dosadio si ..svi od reda na stranicama o arsenalu govore o toj grešci koja i jest greška ..nemore se ništa vratit izgublili izgubili ostat ćemo 3
- SiggiSmallz
- Kontakt:
A do juce ste govorili kako se mozete nositi s Barcom,kako je Milan dosao u pogresno vrijeme da ste bili u formi pregazili bi i taj Milan.GunnerS je napisao/la:Ova veza pojma nema. Osim Songa oni ne mogu stvorit prilike... Jedini koji valja među njima je on a ostalo, sve mrš iz kluba. MRŠ !!!
Dajte ljud jednom izgubite i odmah trazite probleme koje su sasvim normalne u nogometu,izgubiti se mora nekad,a realno koliko ste visoko letili morali ste nisko pasti.

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- vedofeelgood
- Kontakt:
@SiggiSmalz Pa udure je i to sto ti pričaš, al ima istine u ovom sto govori ovaj @Gunner. Pa brate fakat ni Rosa ni Ramiz ni Arteta nemaju asistencija brate a to je ono sto se od njih očekuje 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
E jbg.Svi odreda ovdje već sedmicama kritikujemo remzija(s razlogom) i govorimo kako guši i usporava igru arsenala na sredini terena,samo je tebi i vwngeru dobar.Ne znam koji je k...c više i vengeru sa forsiranjem ove neuspješne taktike koja nam je donosila rezultat u par navrata samo uz ogromnu dozu sreće.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam da su bili, Rosicky nije nista uradio osim da se okrenuo 4 puta oko svoje ose, jednom se okliznuo, jednom izgubio loptu koja je stvorila priliku za QPR. Arteta je dobro odigrao u odbrani uzeo je par lopti, u napadu je bio slab. KAzem ti da Rosicky nista nije bolje odigrao od Ramseya, a jos Ramsey igrao na krilu, ovaj na svojoj poziciji.
Danas su svi bili loši i to se mora priznati,ali vezni igrači,a ponajviše remzi je taj koji mora pokazati muda kad igramo loše,ali jok,on sto igramo loše,on igra još lošije,e to ti je karaklteristika remzija.
A tebi ako je toliko dobar,napravi ekipu i zovni ga nek ti odmah igra i još mu možes dati kapitensku traku

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zanimljivo kako ljudi citaju ono sto ne pise. Ko je rekao da je meni dobar???(jesam rekao da je bolji od Montoliva, sto i mislim da jeste, ali trenutno nije u formi) Vec samo kazem ad nije bio nista gori od Rosickog niti od Songa niti od Artete, ovu utakmicu.
Celik!3,2,2.
Znalo se da cemo kad tad izgubit, da smo danas dobili, olako bi shvatili tekmu sa cityem i tu bi popusili, ovako, momci su se malo spustili na zemlju i nadam se da im je ova tekma samo lekcija za ubuduce i da ce sto prije zaboraviti losu igru. Idemo u nedjelju dobiti arape koji su danas jedva izvukli bod kod kuce protiv sunderlanda.
I ja ne znam zašto vam je Aaron odigrao lošije nego ostatak tima, imam bar 3 nepobitna argumenta da dokažem kako to ne stoji (Vermaelen 2x, RVP).
Ako ćete već tražiti krivca onda ga tražite u TV-u, jer su oba gola bila plod njegovih grešaka ili u RVP-u, jer nije realizovAo najbolju šansu na utakmici. A opet, ne vidim da nešto pretjerano krivite RVP-a za NEprolazak u četvrtfinale lige prvaka.
Ako mene pitate, bezze je tražiti krivca u utakmici gdje su skoro svi podbacili. Za mene Szczesny, Sagna i Rosicky imaju prolaznu ocjenu, sem njih niko.
Krivlje od poraza mi je to da smo propustili finu priliku doći na -10 Cityu pred medjusobni dvoboj na Emiratima.
I ako bi pretpostavili da ćemo tu utakmicu dobiti to bi bilo -7 i njima slijedi tekme kontra Newcastlea i Uniteda. Borba za drugo mjesto je nekakva potvrda kvaliteta, a samo drugo mjesto bi bilo bonus.
Ipak, treba se u sledećoj utakmici "istresti", a ovakvi smo bolji od ovakvog Citya ,pogotovo na strani. Mislim da ih možemo dobiti, posebno jer će moral i motiv do idućeg vikenda opet narasti.
Nije puno izgubljeno ovim porazom ,i dalje smo treći i imamo 5 bodova ispred Chelsea. Propustili smo samo u napretku prema gore, a za nazad se ja ne brinem.
Ostalo je još 7 tekmi i sve je u našim rukama. Najviše me brine utakmica na Britaniji, jer je Stoke zayeban domaćin. Ove velikane ćemo mi na svom stadionu lako. Nijednim ne cvjetaju ruže ,pogotovo ne u prvenstvu.
Boj'o sam se ove tekme, jer su im navijači prilično fanatični, a i imaju (cijeli klub i njegova okolina) dodatnih motiva protiv velikana ,a pogotovo protiv gradskih rivala dati svu svoju snagu. No ,ne očajavati...sezona ide naprijed.
Ako ćete već tražiti krivca onda ga tražite u TV-u, jer su oba gola bila plod njegovih grešaka ili u RVP-u, jer nije realizovAo najbolju šansu na utakmici. A opet, ne vidim da nešto pretjerano krivite RVP-a za NEprolazak u četvrtfinale lige prvaka.
Ako mene pitate, bezze je tražiti krivca u utakmici gdje su skoro svi podbacili. Za mene Szczesny, Sagna i Rosicky imaju prolaznu ocjenu, sem njih niko.
Krivlje od poraza mi je to da smo propustili finu priliku doći na -10 Cityu pred medjusobni dvoboj na Emiratima.
I ako bi pretpostavili da ćemo tu utakmicu dobiti to bi bilo -7 i njima slijedi tekme kontra Newcastlea i Uniteda. Borba za drugo mjesto je nekakva potvrda kvaliteta, a samo drugo mjesto bi bilo bonus.
Ipak, treba se u sledećoj utakmici "istresti", a ovakvi smo bolji od ovakvog Citya ,pogotovo na strani. Mislim da ih možemo dobiti, posebno jer će moral i motiv do idućeg vikenda opet narasti.
Nije puno izgubljeno ovim porazom ,i dalje smo treći i imamo 5 bodova ispred Chelsea. Propustili smo samo u napretku prema gore, a za nazad se ja ne brinem.
Ostalo je još 7 tekmi i sve je u našim rukama. Najviše me brine utakmica na Britaniji, jer je Stoke zayeban domaćin. Ove velikane ćemo mi na svom stadionu lako. Nijednim ne cvjetaju ruže ,pogotovo ne u prvenstvu.
Boj'o sam se ove tekme, jer su im navijači prilično fanatični, a i imaju (cijeli klub i njegova okolina) dodatnih motiva protiv velikana ,a pogotovo protiv gradskih rivala dati svu svoju snagu. No ,ne očajavati...sezona ide naprijed.

Gledao utakmicu? Arsenal ga je zaista i pregazio (stim da je i Arsenal pregažen).SiggiSmallz je napisao/la:pregazili bi i taj Milan.
Još uvijek ponosno možemo reći da je Arsenal jedini tim u zadnjih 20 i kusur mjeseci koji je jedini uspio pobjediti Barcelonu u Ligi prvaka. Veliko dostignuće. A ako je pobjeda neko mjerilo "nošenja sa nekim" onda je Arsenal najbliži tome da se sa njima nosi, iako priznam, daleko je Arsenal od Barcelone, prije svega zbog broja kvalitetnih igrača.SiggiSmallz je napisao/la:nositi s Barcom
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
mislim da je i walcott danas fino odigrao
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa jeste Theo barem nije srao ništa s loptom, nije je gubio, nije je peglao i tako to. Ne znam jarane, ako dobijemo City-ija onda smo 99,9 % u LP, al haj ih dobij 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Kriv je Wenger sto mijenja formaciju i ubacuje Ramseya umjesto Gerva/Oxa. Jer vidjeli smo kakva nam je igra bez 2krila. U tome je poenta Arnelinho.
Pa ybite onda Wengeru sve po spisku, a ne Ramizu. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ja sam yebo, ne interesuju me ostali :p
na ovoj temi se strašno ide iz krajnosti iz krajnost.
Dok pobjeđujemo sve je OK, čim počnemo gubit pola tima nevalja, sve ih protjerat, ramsey za sve kirv.
ja i dalje trvdim da gibbs je slab defanzivno, i onaj drugi gol je primljen kad je onaj neki QPR-ovac probio po našoj lijevoj strani. Gdje je bio gibbs
. Već et ramseya je najlakše krivit 
Dok pobjeđujemo sve je OK, čim počnemo gubit pola tima nevalja, sve ih protjerat, ramsey za sve kirv.
ja i dalje trvdim da gibbs je slab defanzivno, i onaj drugi gol je primljen kad je onaj neki QPR-ovac probio po našoj lijevoj strani. Gdje je bio gibbs

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa yebo te dan, niko nije reko da je Ramsey kriv za golove sto smo primili, nego da je ofanzivno danas potpuno svoju limitiranost pokazao.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pokazao je limitiranost, pa dobro nije limitiranost, ali ni Rosicky nije nista bolje odigrao u napadu, nije ni Walcott, nije ni Robin, nije ni Arteta nije ni Song, ali samo se jedan igrac napada. I to citavo vrijeme, TV uradio dvije kardinalne greske, Ramsey je prvi kojeg se pljuje(i jedini) sto je smijesno. Moze Arsenal dati 15 golova kad bi u ovoj utakmici Vermaelen napravio 16 gresaka.
Celik!3,2,2.
AGB opet ti pises isto. Vermalen je kriv kod prvog gola. Kod drugog se okliznuo, tako da i nije neka njegova greska. Vidjeli smo i Terrya kad se protiv nas okliznuo, tako da..
Jednostavno ramiz nije za prve postave, nema smisla dalje ista pricat. Lik nenormalno usporava igru, kad god dobije loptu trci sa njom 5 minuta ne zna kome ce poslat dalje pas. :3
Jednostavno ramiz nije za prve postave, nema smisla dalje ista pricat. Lik nenormalno usporava igru, kad god dobije loptu trci sa njom 5 minuta ne zna kome ce poslat dalje pas. :3
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Citavu utakmicu je bio los, i to sto se okliznuo mogao je bolje reagovati, mogao je faul napraviti jer to ne bi bio penal jer je on bio izvan sesnesterca, i nije bitno sto bi ovaj upao u sesnesterac kad je faul napravljen izvan. Ovdje nije prica da li je Ramsey za prvog tima ili ne, vec je prica kako je Ramsey kriv za poraz. U tome je razlika, ja nisam pisao nista za prvi tim.
Celik!3,2,2.
- Invincibles
- Kontakt:
Pa cija je greska onda,da nije moja?Edin.- je napisao/la:AGB opet ti pises isto. Vermalen je kriv kod prvog gola. Kod drugog se okliznuo, tako da i nije neka njegova greska. Vidjeli smo i Terrya kad se protiv nas okliznuo, tako da..

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Sad dobite gradjane,nemojte nas iznevjerit....A sto se te sredine tice Song..Aretta i Rosicky,kakav Ramiz...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Morao je doci kraj i nasem nizu pobjeda. QPR-U ocajnicki trebaju bodovi spasa i jucer odigrali jednu odlicnu utakmicu. Kod nas nesto nije stimalo, a cinilo mi se da su igraci nekako opusteno usli u utakmicu. Na kraju im se to obilo o glavu i sada smo dali priliku Tottenhamu da nas stigne na tabeli. Iako mi imao za 3 gola bolju gol razliku, nije garantovano da cemo i sutra biti na 3. mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.