FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma pustiet ovog ZELJO DO GROBA lik se utripovo nije mu dobro.
Kaze Messi lici na Ronalda...
najbolje bi ih bilo prodati jer kvare igru i Messi i Iniesta.n kad meni postavi jedna dokaz i iznese ga da je jedan od ova dva igraca sebican onda svaka cast.
Sta treba Messi nareda 5 likova izadje pred golmana i treba da gura loptu jednom Villi ili nekom drugom ???
Ne budi smejsan kad vec povaljas pola ekipe red je i da pokusas zavrsit svoju solo dionicu.
A za Iniestu fkt ne mogu svatiti al' ono bas nikako.Mislim da to ni hejteri Inieste i Barcelone ne bi mogli reci jer ni oni ne shvataju tvoju glupost.
Pises samo takve gluposti i budalastine !
Na osnovu cega si ti zakljucio da je Messi sebican ??? Na osnovu 3 gola i 2 asistencije itd itd ????
Kaze Messi lici na Ronalda...
najbolje bi ih bilo prodati jer kvare igru i Messi i Iniesta.n kad meni postavi jedna dokaz i iznese ga da je jedan od ova dva igraca sebican onda svaka cast.
Sta treba Messi nareda 5 likova izadje pred golmana i treba da gura loptu jednom Villi ili nekom drugom ???
Ne budi smejsan kad vec povaljas pola ekipe red je i da pokusas zavrsit svoju solo dionicu.
A za Iniestu fkt ne mogu svatiti al' ono bas nikako.Mislim da to ni hejteri Inieste i Barcelone ne bi mogli reci jer ni oni ne shvataju tvoju glupost.
Pises samo takve gluposti i budalastine !
Na osnovu cega si ti zakljucio da je Messi sebican ??? Na osnovu 3 gola i 2 asistencije itd itd ????
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nikad nisam reko da Messia i Iniestu treba prodati, nit sam ikad pomislio na to...Scof1eld je napisao/la:onaj ko ima misljenje poput tebe je kreten, idiot i tako slicnoZELJO DO GROBA je napisao/la: onaj ko ima drugacije misljenje je kreten, idiot, i tako slicno...
i onda ja nesto pokusavam, priznajem pogrijesio sam i necu pokusavati biti realan...![]()
nista onda, naredni transfer rok messija i iniestu na transfer listu.. al' ko' ce ih onako sebicne
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma ljudi manite svadje idemo veselo malo
,veceras pobjeda ima da bude na vrucem gostovanju,gledam na sport.es ko trebo bi keita igrat sa busijem i xavijem u vezi a gore u napadu dobro poznati MVP:),sta vi mislite hocel vako guardiola postavit ,po meni bolje ko proslu tekmu sa 4 vezna (cesc busi xavi thiago) s tim da cesc ide vise u napad,ta mi se formacije pravo svidja ,nemoze nam niko lopte uzet 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
VELICINA !Scof1eld je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stranger in the night. SIDA in the morning!
[youtube][/youtube]
evo clip preveden na engleski kome tak vise godi
evo clip preveden na engleski kome tak vise godi

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
ljudina!!!!!!!!Scof1eld je napisao/la:[youtube][/youtube]
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ABD. kad dođem s posla, kako ću se "zavalit" do utakmice, a onda spektakl. Prava ekipa, koja će nam pokazati koliko možemo i koliko smo spremni održati primat u Španiji i Europi ove godine.Očekujem jako dinamičnu i sadržajnu utakmicu, sa pogotkom Ville 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Najezio sam se kad sam ovo pogledao...Dok je jedan lijep, bogat i dobar vidimo sta drugi radi...I onda se navijaci reala cude zasto im se zvizdi i zasto ih se provocira...Pa kazu ljubomora...Ko god da je ljubomoran na ronalda mogao bi biti i na messia ali carobnjak nigdje nije dozivio da kad on ima loptu da skandiraju ronaldo i sl. provokacije...Scof1eld je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mi nikada odustati necemo...
Da bi bijo veliki igrac moras biti i veliki covjek!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
...nemoj bola'sajo10 je napisao/la:Da bi bijo veliki igrac moras biti i veliki covjek!

Neko reče gore, pa da ponovim, očekujem da ga Villa uvali večeras (gol naravno)

Nemojte reci da vam u proslim zivotima nisam nudio edukacijusajo10 je napisao/la: bijo

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma veceras ce biti teska utakmica, mada mislim da bi mogli uvaliti 3-4 komada, ali mogli bi i primiti pokoji gol...
volio vih Cesca veceras.
volio vih Cesca veceras.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Pedro & Cesc
Nema Ville, pametno po meni
Don't hate what you don't understand.
Cesc, kod Guardiole postao fakat napadacxaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Pedro & Cesc

Ma nije bas napadac, vise je to ova formacija :
------------ VALDES----------------
ALVES---PUYOL--MASCHERANO---ABIDAL
---XAVI----BUSQUETS----KEITA---------------
-----------FABREGAS---------------
-------MESSI-----PEDRO----------------
Stim, sto se ovaj napadacki trougao stalno rotira

MVP - Messi-Villa-Pedro
Jos samo da je Thiago umjesto Keite i sve za 10 !xaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Pedro & Cesc
Keita mi je pravo drag igrac, ali nema one lakoce igranja, sve nesto kruto i na silu. Imao je par dobrih poteza ali nije to to . Po meni bi Thiago mnogo bolje odradio posao u ovoj tekmi, dosta mu je Busquets destruktivac treba tu Thiago da povuce loptu naprijed i lucidno asistira ...
Vidjet cemo opet, nadam se nasoj pobjedi !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Vidjeces da ce biti istureniji nego Messilosmi je napisao/la:Ma nije bas napadac, vise je to ova formacija :

Ma dobit ce Thiago sansu sigurno u drugom dijelu tekme,da je nama dobiti veceras pa nek ga u Viktor zabije ako treba(golDushi_Rob je napisao/la:Jos samo da je Thiago umjesto Keite i sve za 10 !xaviesta je napisao/la:Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Keita, Busquets, Messi, Pedro & Cesc
Keita mi je pravo drag igrac, ali nema one lakoce igranja, sve nesto kruto i na silu. Imao je par dobrih poteza ali nije to to . Po meni bi Thiago mnogo bolje odradio posao u ovoj tekmi, dosta mu je Busquets destruktivac treba tu Thiago da povuce loptu naprijed i lucidno asistira ...
Vidjet cemo opet, nadam se nasoj pobjedi !

Ovo Villa garant insistiro da neigra veceras 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.