Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Treba govoriti našoj omladini da je Manja komunista, Titabija.
Tanka je nit izmešu titabije i četnika.
Kocka je bačena
Koliko se sjecam ima i blizu Medicinske, a ja to je ta kod kipova..ASD je napisao/la:Dobar posao ima kabil kod hemijske, fakticki je najbliza pekara fakultetima i skoli.tuzlak1987 je napisao/la:Ima jedna na Bulevaru kod skole.ASD je napisao/la:
Ima jedna kod hemijske skole, ima jedna na onoj raskrsnici blizu difa, jedna kod kipova, jos jednu sam negdje vidio ne mogu se sjetiti gdje.
Cini mi se da najveci posao ima Saranda na Brcanskoj, pogotovo jer rade u nocnim satima.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi uspjevaju dok drugi ne iako imaju najvise cijene, a najmanje proizvode? Kvalitet i dobro poslovanje. Uzimaju prostore gdje je dobar promet, a drugi tu prije njih propali jer su pravili bezveze proizvode.ASD je napisao/la:
Dobar posao ima kabil kod hemijske, fakticki je najbliza pekara fakultetima i skoli.
- ASD
- Kontakt:
Ne mogu se sjetiti sta je bilo prije u onom prostoru, ali onaj prostor im je prva liga.tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi uspjevaju dok drugi ne iako imaju najvise cijene, a najmanje proizvode? Kvalitet i dobro poslovanje. Uzimaju prostore gdje je dobar promet, a drugi tu prije njih propali jer su pravili bezveze proizvode.ASD je napisao/la:
Dobar posao ima kabil kod hemijske, fakticki je najbliza pekara fakultetima i skoli.
Gore ima autobuska stanica i svi sto idu sa stanice u skolu ili na fax nalete na njih.
Uzimaju lopatom.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ibogami zatvorise sve ove objekte po Sarajevu.
Gdje će raja sad da izlazi

To ce maksimalno dan, dva ostat zatvoreno. Cudi me pa ih nisu kroz par sati opet otvorili.
Bh blok vec ima moj glas na iducim izborima
Bh blok vec ima moj glas na iducim izborima

chipasLlullSergio je napisao/la:Ibogami zatvorise sve ove objekte po Sarajevu.
23
Tebi roditelji kupili stan, naci ce ti posao, lako je tebi. Sta cemo mi koji zelimo nesto sebi izgraditi, koji se ne zele oslanjati na roditelje s jakim ledjima, koji zele posteno od svog rada i truda zivjeti?kobe24 je napisao/la:E nek si se i ti javio, tacno sam pozelio tvoja pametovanja.Kanye je napisao/la: Joj kakve gluposti ti pises. Totalno si odvojen od realnog svijeta. Znam takve kojim su roditelji bogati ili "visa srednja klasa" pa nisu imali problema nikad pa misle da je zivot med i mlijeko i da pare rastu na grani.Jest, kod mene su roditelji bogati i ja ubirem pare s grane.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
A jos tanja izmedju hende i retardaHendo je napisao/la:Treba govoriti našoj omladini da je Manja komunista, Titabija.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Chipas je isto GOAT. Najjeftinija piletina i kola na dunjaluku 

Chipas > svetuzlak1987 je napisao/la:Chipas je isto GOAT. Najjeftinija piletina i kola na dunjaluku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ma sta je bila drugacija situacija? Covjece pogledaj dokumentarce gdje ti glavni akteri govore i gdje ti se graficki prikazuje koliko su Srbi izgubili teritorija u kratkom vremenskom periodu. Bili su pred kolapsom, a Armija i HVO su gazili i gazili. Ameri su zaustavili rat kad je vec postalo jasno da Srbi gube sve i da bi im se desilo isto sto im se desilo u Hrvatskoj. Niko nije trebao crtati nikakve akcije jer bi ih pregazili svakako. Kakvih 200 hiljada i bakraci, Dudakovic bio pred Banja Lukom. Nego Alija naucio potpisivati sporazume koji stete najvise Bosnjacima, pa Srbi ni iz cega dobise 49% teritorije.SlevinKelevra je napisao/la:
Ma, moze on pricat sta god hoce, na terenu je bila druga situacija... Moglo se pobjediti uz potpunu pomoc Hrvatske vojske a da nam stranci dadnu zeleno svjetlo a Amerikanci crtaju akcije kao sto je bilo za Oluju. A pitanje je koliko bi sve to trajalo i koliko bi kostalo u svakom smislu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa ako su stranci rekli da je gotovo onda je gotovo, odbijanje njihovih uputa bi naletilo na sankcije, vjerovatno bombardovanje vojnih položaja pa i Sarajeva ako se nastavi ofanziva, očigledno da im je bilo u interesu ostaviti Bosnu ovakva kakva jeste.
- tuzlak1987
- Kontakt:
E jbg i ti predstavi Kobe-a kao da mu je otac Radoncic. I njemu je frka ako se ne uclani u PDA.Kanye je napisao/la: Tebi roditelji kupili stan, naci ce ti posao, lako je tebi. Sta cemo mi koji zelimo nesto sebi izgraditi, koji se ne zele oslanjati na roditelje s jakim ledjima, koji zele posteno od svog rada i truda zivjeti?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čitajući pojedine komentare sasvim je jasno zašto mi nemamo državu bolje rećeno zašto je u ovom stanju. Ako ne držiš do sebe ti sam ni drugi neće. Nismo složni ni po ćemu, nemamo samopoštovanja...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma vidi mu se po upisima da je klasicni SDA Mumin. Onakvu glupost inace ne bi napisao.tuzlak1987 je napisao/la:E jbg i ti predstavi Kobe-a kao da mu je otac Radoncic. I njemu je frka ako se ne uclani u PDA.Kanye je napisao/la: Tebi roditelji kupili stan, naci ce ti posao, lako je tebi. Sta cemo mi koji zelimo nesto sebi izgraditi, koji se ne zele oslanjati na roditelje s jakim ledjima, koji zele posteno od svog rada i truda zivjeti?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Izgubili su Dejana Kukrića. Sad samo FTVOsim13 je napisao/la:BHT1 je gori od RTRS-a.

Walk on, with hope in your hearts.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Manja je svoje završila. Tviter ljevica i desnica potpuno ujedinjena oko bojkota Manje 
Neka su stavili pečat na ove kafiće, dabogda ih zapecatili vječno.
Salon je meni sminka mjesto u Sarajevu

Neka su stavili pečat na ove kafiće, dabogda ih zapecatili vječno.
Salon je meni sminka mjesto u Sarajevu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jaaaaaa kakvu sam picku sreo sad aaaaaaaaaaaaaaa
Aaa
Aaa
Aa
Aa
A
A
Aaa
Aaa
Aa
Aa
A
A
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VensanKasel i 4 gosta.