Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2019, 17:51

Ne brini se Manjo, kokardu nakrivi
Za Pedjinu stranku puni su tanjiri

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 17:52

Raptor999 je napisao/la: haha pa nije Ruanda, sto ne bi bilo :mrgreen:
Ma nemam pojma, haman sam bio negdje na Pofalićima gdje nema tramvaja. Doduše sa kolegom sam uvijek išao istu relaciju, a jeli smo u nekoj pekari kod Mercatora, nije loša. Nadam se makar da je vlasnik neki fini i pošteni četo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 mar 2019, 17:53

ASD je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kabil ftw. :bih:
Koliko njih ima u Tuzli?
Ja znam za dvije, ovako na prvu. Ima više sigurno.
Walk on, with hope in your hearts.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 mar 2019, 17:56

Čuj u Manju na kolač, hljeb te ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 22 mar 2019, 17:57

Marsal je napisao/la:
Raptor999 je napisao/la: haha pa nije Ruanda, sto ne bi bilo :mrgreen:
Ma nemam pojma, haman sam bio negdje na Pofalićima gdje nema tramvaja. Doduše sa kolegom sam uvijek išao istu relaciju, a jeli smo u nekoj pekari kod Mercatora, nije loša. Nadam se makar da je vlasnik neki fini i pošteni četo.
To je s druge strane onda, u suprotnom pravcu od Mercatora je tramvajska stanica, a ovaj četo iz Manje je prepošten lik :salut:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 mar 2019, 17:58

Bundesliga je napisao/la:Normalno da nije trebao potpisivati takvo uredjenje, Armija BiH bi oslobodila sve. Bili su pred Banja Lukom i cetnici su bjezali svuda glavom bez obzira. On je popustio pred pritiskom stranaca i potpisao nakaradno uredjenje gdje su zlocinci dobili nagradu za svoj genocid i agresiju na nasu drzavu. Da nije potpisao istjerali bi ih vec te godine. Zato i imamo situaciju sada da zivimo u najvecoj rupi. Kaze sprijecio dalje stradanje, kakvo stradanje kad je Armija bila jaka a cetnici sve slabiji, izgubili su mnoge teritorije u par sedmica. Ne, nego je on bio kukavica i nije smio reci Amerima ne mi ne pristajemo na ovakav eksperiment. Yebo je on nas ali eto vi ga i dalje dizite u nebesa.
Mislim da bi rat trajao i dan danas da se nastavio i da smo se oslonili samo na Armiju BiH ili neko misli da bi se solidno naoruzani Srbi jednostavno povukli do Drine :rol:
Za Hrvatsku je rat vec bio zavrsen a mi sami ne bi mogli nista i samo bi se nastavilo stradanje a izgubili bi podrsku i MZ. Mislim, nisu zauzeli ni Prijedor a zauzimali bi BL... :roll: Podjela je svakako vec bila dogovorena prije dvije godine, sve ono sto se desavalo u jesen 95 je vise predstava da se ispostuje taj dogovor.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 18:00

Nijedan gazda nije prepošten, da je prepošten radnice bi imale platu od makar 800 kaem plus topli. Ali nakačit mu se na kosti zbog ovoga je smiješno i žalosno, pljuju insana a sutra glas dadnu čovjeku koji uđe u koaliciju sa onim što je pet puta gori od tog vlasnika po pitanju stavova koji su lične prirode btw.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 18:04

SlevinKelevra je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Normalno da nije trebao potpisivati takvo uredjenje, Armija BiH bi oslobodila sve. Bili su pred Banja Lukom i cetnici su bjezali svuda glavom bez obzira. On je popustio pred pritiskom stranaca i potpisao nakaradno uredjenje gdje su zlocinci dobili nagradu za svoj genocid i agresiju na nasu drzavu. Da nije potpisao istjerali bi ih vec te godine. Zato i imamo situaciju sada da zivimo u najvecoj rupi. Kaze sprijecio dalje stradanje, kakvo stradanje kad je Armija bila jaka a cetnici sve slabiji, izgubili su mnoge teritorije u par sedmica. Ne, nego je on bio kukavica i nije smio reci Amerima ne mi ne pristajemo na ovakav eksperiment. Yebo je on nas ali eto vi ga i dalje dizite u nebesa.
Mislim da bi rat trajao i dan danas da se nastavio i da smo se oslonili samo na Armiju BiH ili neko misli da bi se solidno naoruzani Srbi jednostavno povukli do Drine :rol:
Za Hrvatsku je rat vec bio zavrsen a mi sami ne bi mogli nista i samo bi se nastavilo stradanje a izgubili bi podrsku i MZ. Mislim, nisu zauzeli ni Prijedor a zauzimali bi BL... :roll: Podjela je svakako vec bila dogovorena prije dvije godine, sve ono sto se desavalo u jesen 95 je vise predstava da se ispostuje taj dogovor.
Nedavno sam gledao neku emisiju gdje neki Srbin koji je tad bio u određenim političkim krugovima govori kako su se svi Bogu molili da Alija potpiše Dejton, Sloba najviše jer su naši bili nadomak BanjaLuke i sve je fakat spremno bilo za bježaniju, a Sloba se poprilično bojao jer nije mogao u Srbiju nakon Oluje da primi još nekoliko stotina hiljada Srba koji bi sigurno napustili prostore današnje RS i tako je onog mutavog idiota prekonto i prešalto, sačuvao svoju državu i ovamo dobio pola.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 mar 2019, 18:07

Fotografija Serenine stražnjice prkosi gravitaciji
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 mar 2019, 18:10

Osim13 je napisao/la:Halo ba naša murija mu dežura ispred pekare u Vogošći, toliko o tome :mrgreen
Lahko je u Vogošći, tu je Tempo glavni. :cool:
Kocka je bačena

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 22 mar 2019, 18:16

Ma kakva Banja Luka. To bi bila teska i dugotrajna klaonica, cak i da je HV napala. Grad od 200.000 stanovnika ne pada tek tako plus si imao najjace korpuse VRS rasporedjene u odbrani grada (ljudi koji su taj teren izvrsno znali sto je prednost) plus bi tu bila podrska Srbije.
Jest tu bilo bjezanije ali su isto tako mnogi prisilno vracani i zaustavljani u bjezanju kako bi se branio grad.

A realno, ovog smrada iz Sarajeva i treba bojkotovati. Nije to nepostovanje prema Bosnjacima i Sarajlijama, to je nepostovanje prema obicnom normalnom covjeku. Stvarno moras biti bolestan da o Karadzicu mislis bilo sta pozitivno a kamoli da ga uzdizes u visine i rang nekog heroja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2019, 18:17

artemis77 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kabil ftw. :bih:
Koliko njih ima u Tuzli?
Ja znam za dvije, ovako na prvu. Ima više sigurno.
Ima jedna kod hemijske skole, ima jedna na onoj raskrsnici blizu difa, jedna kod kipova, jos jednu sam negdje vidio ne mogu se sjetiti gdje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2019, 18:18

Očekujem da mu ugovor rasknu Mercator i Bingo a pekare mu neće dugo opstati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2019, 18:18

ASD je napisao/la:
Ima jedna kod hemijske skole, ima jedna na onoj raskrsnici blizu difa, jedna kod kipova, jos jednu sam negdje vidio ne mogu se sjetiti gdje.
Ima jedna na Bulevaru kod skole.

Cini mi se da najveci posao ima Saranda na Brcanskoj, pogotovo jer rade u nocnim satima.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2019, 18:21

Marsal je napisao/la:Nijedan gazda nije prepošten, da je prepošten radnice bi imale platu od makar 800 kaem plus topli. Ali nakačit mu se na kosti zbog ovoga je smiješno i žalosno, pljuju insana a sutra glas dadnu čovjeku koji uđe u koaliciju sa onim što je pet puta gori od tog vlasnika po pitanju stavova koji su lične prirode btw.
Pljuju radnice jer rade za 5 stoja kod tog lika, a hvale alijine ratne profitere koji posluju i uzimaju milione sa 10 puta gorim od njeg. :puke:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 mar 2019, 18:22

Kajzer10 je napisao/la:Ma kakva Banja Luka. To bi bila teska i dugotrajna klaonica, cak i da je HV napala. Grad od 200.000 stanovnika ne pada tek tako plus si imao najjace korpuse VRS rasporedjene u odbrani grada (ljudi koji su taj teren izvrsno znali sto je prednost) plus bi tu bila podrska Srbije.
Jest tu bilo bjezanije ali su isto tako mnogi prisilno vracani i zaustavljani u bjezanju kako bi se branio grad.

A realno, ovog smrada iz Sarajeva i treba bojkotovati. Nije to nepostovanje prema Bosnjacima i Sarajlijama, to je nepostovanje prema obicnom normalnom covjeku. Stvarno moras biti bolestan da o Karadzicu mislis bilo sta pozitivno a kamoli da ga uzdizes u visine i rang nekog heroja.
Njihov general priča kako su se svi pakovali, njihov političar javno na TV kaže da su stranci dali RS i zaustavili nas...

Kocka je bačena

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2019, 18:24

Hendo je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Ma kakva Banja Luka. To bi bila teska i dugotrajna klaonica, cak i da je HV napala. Grad od 200.000 stanovnika ne pada tek tako plus si imao najjace korpuse VRS rasporedjene u odbrani grada (ljudi koji su taj teren izvrsno znali sto je prednost) plus bi tu bila podrska Srbije.

Njihov general priča kako su se svi pakovali, njihov političar javno na TV kaže da su stranci dali RS i zaustavili nas...

Znaci, Alija nesposobni kriv?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 22 mar 2019, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 mar 2019, 18:24

Marsal je napisao/la: Nedavno sam gledao neku emisiju gdje neki Srbin koji je tad bio u određenim političkim krugovima govori kako su se svi Bogu molili da Alija potpiše Dejton, Sloba najviše jer su naši bili nadomak BanjaLuke i sve je fakat spremno bilo za bježaniju, a Sloba se poprilično bojao jer nije mogao u Srbiju nakon Oluje da primi još nekoliko stotina hiljada Srba koji bi sigurno napustili prostore današnje RS i tako je onog mutavog idiota prekonto i prešalto, sačuvao svoju državu i ovamo dobio pola.
Ma, moze on pricat sta god hoce, na terenu je bila druga situacija... Moglo se pobjediti uz potpunu pomoc Hrvatske vojske a da nam stranci dadnu zeleno svjetlo a Amerikanci crtaju akcije kao sto je bilo za Oluju. A pitanje je koliko bi sve to trajalo i koliko bi kostalo u svakom smislu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2019, 18:27

tuzlak1987 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Ima jedna na Bulevaru kod skole.

Cini mi se da najveci posao ima Saranda na Brcanskoj, pogotovo jer rade u nocnim satima.
Dobar posao ima kabil kod hemijske, fakticki je najbliza pekara fakultetima i skoli.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2019, 18:28

Najbitnije je bilo da stane rat, nema nista gore od ratovanja.

Problem je sto se nije ispostovao Dejtonski sporazum i sto na 3 dijela drzave odredjeni narodi imaju ekskluzivitet. Cilj nije nikada bio kod Bosnjaka da se istrijebi jedan narod iz BIH vec da se ne puca. E sad druga stvar sto Srbi rade protiv BIH.
Sa ove udaljenosti sada ispade da je doktor dabic ispunio vecinu zacrtanih ciljeva.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, VolimBiH96 i 16 gostiju.