Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
kupis 5l vode za marku, jeftinije za kubik cesmovace prodjes 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad vidim da covjek pije kafu i flasiranu Janu u kaficu, a jos onaj keksic ima kraj kafe kazem odmah vidi ovog gospodina cojka.
kakva jana odakle nam pare za to burazeru moj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne valja tuzlanska voda s cesme. I meni je najbolja voda s vanjske cesme, i to da se napijem iz ruke ko co'ek, al' to mogu samo kod kuce gdje nije ova gradska voda. Ogromna je razlika izmedju te i ove tuzlanske i zato sam osudjen na petolitrenjacu (ne moze organizam da se navikne na ovu losiju). 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
bunari su druga stvarkobe24 je napisao/la:Ma ne valja tuzlanska voda s cesme. I meni je najbolja voda s vanjske cesme, i to da se napijem iz ruke ko co'ek, al' to mogu samo kod kuce gdje nije ova gradska voda. Ogromna je razlika izmedju te i ove tuzlanske i zato sam osudjen na petolitrenjacu (ne moze organizam da se navikne na ovu losiju).

trebate vi u tesanj samo da se vode napijete
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
nema nista ljepse nego ljeti une popit, a hladna ko alija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ništa ljepše nego uć u shisha bar u augustu i umrijeti sa svis mentol šlaufom u ustima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
$ ' " 'Osim13 je napisao/la:Ništa ljepše nego uć u shisha bar u augustu i umrijeti sa svis mentol šlaufom u ustima
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nad sisa barovima treba izvrsiti Kristalnu noc. 

% је са " &, ? оно $ теретана? $ ? на &, " " " ?tuzlak1987 je napisao/la:Nad sisa barovima treba izvrsiti Kristalnu noc.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nez za taj, kritican mi je onaj sto je pored magistrale odmah dole kod fakultetaSarmelino je napisao/la:% је са " &, ? оно $ теретана? $ ? на &, " " " ?tuzlak1987 je napisao/la:Nad sisa barovima treba izvrsiti Kristalnu noc.![]()

Kod Kabila onaj? Mistik ako nijetuzlak1987 je napisao/la:Nez za taj, kritican mi je onaj sto je pored magistrale odmah dole kod fakultetaSarmelino je napisao/la:% је са " &, ? оно $ теретана? $ ? на &, " " " ?tuzlak1987 je napisao/la:Nad sisa barovima treba izvrsiti Kristalnu noc.![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Najbolja je Torabijeva
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo oko manje je krenulo odavno na tviteru. Kliksu trebalo 24 sata da napravi pricu.
Manja je svoje završila u Sarajevu.
Manja je svoje završila u Sarajevu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
skroz mi puca bas me boli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.