Pa svi prizivate Arenu da prenosi BHTPL a isto je sve. Morate shvatiti da i Arena BiH ide u SD kad su prijenosi/produkcija iz BiH. Barem za sada. Tako da isti kurqc dođe Arena ili BHT1 samo sto ovi sa Arene se barem potrude pa je realizacija boljakontrasviju je napisao/la:Kvalitet prenosa i kvalitet slike - 1975.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
It's better when it's live
Kara li Ronaldo Atletico, kara...hlive je napisao/la:Pa svi prizivate Arenu da prenosi BHTPL a isto je sve. Morate shvatiti da i Arena BiH ide u SD kad su prijenosi/produkcija iz BiH. Barem za sada. Tako da isti kurqc dođe Arena ili BHT1 samo sto ovi sa Arene se barem potrude pa je realizacija boljakontrasviju je napisao/la:Kvalitet prenosa i kvalitet slike - 1975.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
To je tako. Radi vremena. Mi smo sad u Antalyi imali slicne probleme.redbull93 je napisao/la:Kazu sateltitske veze ih yebu, nisu grijaci ukljuceni
Uzeo si mi rjec iz usta. Lijepa Moja TV, nikad me izdala jos nije. Usput i nasa tv.hlive je napisao/la:Pa svi prizivate Arenu da prenosi BHTPL a isto je sve. Morate shvatiti da i Arena BiH ide u SD kad su prijenosi/produkcija iz BiH. Barem za sada. Tako da isti kurqc dođe Arena ili BHT1 samo sto ovi sa Arene se barem potrude pa je realizacija boljakontrasviju je napisao/la:Kvalitet prenosa i kvalitet slike - 1975.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sta su ovo sad, stavili ragbi

Sreca pa imaju ovih priloga nasnimanih, na bht bi morali gledat onaj intermezzo vodopade i mrtvu prirodu*p!p!t@* je napisao/la:Kara li Ronaldo Atletico, kara...hlive je napisao/la:Pa svi prizivate Arenu da prenosi BHTPL a isto je sve. Morate shvatiti da i Arena BiH ide u SD kad su prijenosi/produkcija iz BiH. Barem za sada. Tako da isti kurqc dođe Arena ili BHT1 samo sto ovi sa Arene se barem potrude pa je realizacija boljakontrasviju je napisao/la:Kvalitet prenosa i kvalitet slike - 1975.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Goalgetter
- Kontakt:
Maksuz pozurim s posla da pogledam tekmu, na kraju nista od tog 

Igraju svega 2-3 puta godisnje inace... sramotno da ne mozemo ovo gledati kako trebaGoalgetter je napisao/la:Maksuz pozurim s posla da pogledam tekmu, na kraju nista od tog
Bar imamo tekstualni prenos na ss.ba 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
ol je sto arenu imaju skoro svi , najbolje bi bilo da prodaju sport klubu ja garantujem da ce populorizovat udbal da ce se igraci vise prodavat danas skauti sve gledaju na tvu prvo a da ne pricam o tome da trebaju malo ulozit u travnjake , bez toga mi grupa necemo vidjet nikad a i repka ovo sto nam se potreila generacija evo odumire , nije se pojavio klasa igrac od Pjanica Misketa i Dzeke Ibisevvica , nema ba odakle nit ko prati ove vani nit im ko oce zavrsavat papire eno dilaver se nudi ja ga gledo u dinamu ekstra hal 27 god brz jak bori se dinamo nije primio nes malo golova u ovoj LE i nudi se covjek a da neki mrmak iz saveza ga nazove da mu zavrsi sta za nasu repku jok
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nemaju ovi haman u planu vracat se na utakmicu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa moze se dogodit svima. Jbg. Odrade 100 prijenosa glat i onda problemi na 101. Ko se bavi ovim poslom zna o cem pricam. Ne treba pljuvat.emir79 je napisao/la:Uzeo si mi rjec iz usta. Lijepa Moja TV, nikad me izdala jos nije. Usput i nasa tv.hlive je napisao/la:Pa svi prizivate Arenu da prenosi BHTPL a isto je sve. Morate shvatiti da i Arena BiH ide u SD kad su prijenosi/produkcija iz BiH. Barem za sada. Tako da isti kurqc dođe Arena ili BHT1 samo sto ovi sa Arene se barem potrude pa je realizacija boljakontrasviju je napisao/la:Kvalitet prenosa i kvalitet slike - 1975.
MojaTV ti se dobije analognim signalom (antenama) do BHT1 i onda strim na MojaTV

NasaTV kad radi ide posebnom iznajmljenom linijom. Do sad nije bilo problema.
Iskren da budem mi smo sramota sto sve ovo trpimo od politike do poslova do ovih 500 vlada itd i sjedimo ovdje kukakmo , kako ce bit bolje kad niko ne strajka samo kukaju na ovom sranju , i dodju izbvori i saznam da 50 posto ti sto kuka nije glasalo , pa to nema nigdjeVucevich je napisao/la:Igraju svega 2-3 puta godisnje inace... sramotno da ne mozemo ovo gledati kako trebaGoalgetter je napisao/la:Maksuz pozurim s posla da pogledam tekmu, na kraju nista od tog
Ma sto bi ih par komentara na int i nista nko nece dobit otkaz dat ostavku , u nas ne postoji ostavka , bilo iz moralni bilo iz nesposobnosti , , narod izmisljen majke mi , kako li je onaj tito napravio sto je napravio sa ovom bagrom je za izucavatMago je napisao/la:Nemaju ovi haman u planu vracat se na utakmicu.
Pa gledajuci s te strane u BiH je odlicno svima jer se nitko ne buni nigdje osim po komentarima na portalimapaulus je napisao/la:Iskren da budem mi smo sramota sto sve ovo trpimo od politike do poslova do ovih 500 vlada itd i sjedimo ovdje kukakmo , kako ce bit bolje kad niko ne strajka samo kukaju na ovom sranju , i dodju izbvori i saznam da 50 posto ti sto kuka nije glasalo , pa to nema nigdjeVucevich je napisao/la:Igraju svega 2-3 puta godisnje inace... sramotno da ne mozemo ovo gledati kako trebaGoalgetter je napisao/la:Maksuz pozurim s posla da pogledam tekmu, na kraju nista od tog

Planiraju li ovi mentoli vratiti prenos ili? 

je le to je ba ludnica , nista niko kradu useru svaki projekat grade autoput 5000 god , glasaju sebi bezobrane plate , donesu 144 zakona za godinu ejjjjjjj za 365 dana , i sta mi , nista
-
- Kontakt:
Gdje gledate utakmicu? Na areni 1 nesto deseto se vrti ...
1-0 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.