Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Aman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Aman » 09 dec 2011, 01:01

Džeko nema osjećaj za gol, jednostavno nikada nije na pravom mjestu. Džeko je dobar timski igrač ali nema to nešto u sebi da bi postao ala Ibrahimović. Sva sreća pa ima za konkurenciju ludog Balonju. :mrgreen: Ja sam rekao svoje mišljenje te molim da me ne napadate jer ovdje svaki napad na Džeku smatra se atakom na BiH.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 dec 2011, 01:05

Aman je napisao/la:Džeko nema osjećaj za gol, jednostavno nikada nije na pravom mjestu. Džeko je dobar timski igrač ali nema to nešto u sebi da bi postao ala Ibrahimović. Sva sreća pa ima za konkurenciju ludog Balonju. :mrgreen: Ja sam rekao svoje mišljenje te molim da me ne napadate jer ovdje svaki napad na Džeku smatra se atakom na BiH.

nema osjecaj za gol :roll: daj mi neke situacije u kojima se nije nasao na pravom mjestu. Doduse jel on kriv sto se otkriva svojim saigracima a oni mu ne dodaju, cist primjer preksinoc Aguero, Dzeko sam na desnoj strani on ni habera..

kako je u ovih 10-11 golova u Premierligi bio na pravom mjestu, vjerovatno slucajno ili se lopta odbila od njega u gol..

Budite malo precizniji u odgovorima sa pozeljno je nekim argumentom odnosno videoklipom
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 01:07

Aman je napisao/la:Džeko nema osjećaj za gol, jednostavno nikada nije na pravom mjestu. Džeko je dobar timski igrač ali nema to nešto u sebi da bi postao ala Ibrahimović. Sva sreća pa ima za konkurenciju ludog Balonju. :mrgreen: Ja sam rekao svoje mišljenje te molim da me ne napadate jer ovdje svaki napad na Džeku smatra se atakom na BiH.
Ko ce te napadati,jedino sto ti neko moze posavjetovati koje tablete da striktno koristis.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 dec 2011, 01:12

Aman je napisao/la:Džeko nema osjećaj za gol.
Ateista sam, ali ovdje mogu samo reci: "Boze sacuvaj."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nihco

Post Postao/la nihco » 09 dec 2011, 01:17

posljednjih 5 godina

dzeko 225 utakmica, 125 golova
ibrahimovic 212 utakmica, 109 golova

smisli nesto lukavije.
Sent from my Commodore 64

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 dec 2011, 01:19

Principatus je napisao/la:
isto i isto
a mislim, jucer i danas, svakakvih blago receno nebuloza ovdje procitat...
Zadnja izmjena: panties, dana/u 09 dec 2011, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
...

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 09 dec 2011, 01:21

Koliko je Džeko u karijeri dao slučajnih golova? Najtužnije je kada npr.Silva krene prema golu i čeka da se Džeko otkrije on se sakrije između igrača. I kao što sam rekao nemojte kritike shvatati lično.Ne kažem daje Džeko loš igrač ali po vama barem većini svi njegovi suigrači ga ne vole prvo Grafite,Diego pa zatim u City Tevez,Silva,Aguero,Nasri. Sve su to po vama sebični igrači a u kretenje Džeke bez lopte ne vidite problem.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 09 dec 2011, 01:24

Stvarno Aman ne znam kako te nije stid reći da Džeko nema osjećaj za go a on skoro pa svaki mjesec postigne pogodak :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

nihco

Post Postao/la nihco » 09 dec 2011, 01:25

Aman je napisao/la:Koliko je Džeko u karijeri dao slučajnih golova? Najtužnije je kada npr.Silva krene prema golu i čeka da se Džeko otkrije on se sakrije između igrača. I kao što sam rekao nemojte kritike shvatati lično.Ne kažem daje Džeko loš igrač ali po vama barem većini svi njegovi suigrači ga ne vole prvo Grafite,Diego pa zatim u City Tevez,Silva,Aguero,Nasri. Sve su to po vama sebični igrači a u kretenje Džeke bez lopte ne vidite problem.
pa ne shvatamo licno, samo ti argumentujemo. statistika govori svoje. dzeko, iako nema njuh za gol, postize vise golova od ibrahimovica. nemoj ti shvatati licno kada , naprosto, nisi u pravu. cak sta vise, to je lupetanje.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2011, 01:30

Rizah je napisao/la:Stvarno Aman ne znam kako te nije stid reći da Džeko nema osjećaj za go a on skoro pa svaki mjesec postigne pogodak :twisted:
I Carroll hukne svake godine po jedan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 09 dec 2011, 01:35

Ne bih sad da otvaram novu temu ali je u Italiji duplo teže dati gol nego u Njemačkoj.(ne podcjenjujem Džekin uspjeh u Njemačkoj) Ove godine Džeko je dao dosta golova ali niti jedan u LP. Mislim da je mogao puno bolje u LP jer je to ipak najprestižnije takmičenje.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 dec 2011, 01:37

Aman je napisao/la:Ne bih sad da otvaram novu temu ali je u Italiji duplo teže dati gol nego u Njemačkoj.(ne podcjenjujem Džekin uspjeh u Njemačkoj) Ove godine Džeko je dao dosta golova ali niti jedan u LP. Mislim da je mogao puno bolje u LP jer je to ipak najprestižnije takmičenje.
Dosta te ba,šta se provaljuješ više.
YNWA!

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 09 dec 2011, 01:43

Ok, priznajem ja ne znam ništa, vi ste u pravu Džeko je najbolji igrač svijeta a za nekoliko godina biće u rangu sa Peleom i Maradonom.Ovdje se ne može normalno diskutovati već vlada jednomišlje i svako ko iznese drugačije mišljenje ili je lud ili je neprijatelj(mrzi Džeku).Najgore je ne misliti svojom glavom.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 dec 2011, 01:45

ne, ovdje vlada neka zelja da se bilo sta antiprotivno kaze, eto, cisto da kontriras.

ilitiga trollanje teme cisto da se nesto desava.
...

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 09 dec 2011, 01:50

Po meni je trollanje teme kada neko objavi da je Džeko u vezi sa...,da je sinoć pio sa..., da je Baloteliju ovo uradio...A pod trollanjem ne smatram kada se raspravlja o Džekinim sposobnostima.Evo ovo što sam napisao upravo je trollanje teme.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 09 dec 2011, 02:39

Aman je napisao/la:Po meni je trollanje teme kada neko objavi da je Džeko u vezi sa...,da je sinoć pio sa..., da je Baloteliju ovo uradio...A pod trollanjem ne smatram kada se raspravlja o Džekinim sposobnostima.Evo ovo što sam napisao upravo je trollanje teme.
Umij se malo hebem te balava a sad me banuj admine po stare dane moram lajat i pucat po savovima hebo me i forum i ko me navede da ovo citam :cry:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 dec 2011, 03:39

Principatus je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 09 dec 2011, 04:19

U odnosu na broj minuta provedenih na terenu Edin Dzeko je najbolji strijelac engleske lige.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 09 dec 2011, 08:08

kinder_jaje je napisao/la:
Aman je napisao/la:Po meni je trollanje teme kada neko objavi da je Džeko u vezi sa...,da je sinoć pio sa..., da je Baloteliju ovo uradio...A pod trollanjem ne smatram kada se raspravlja o Džekinim sposobnostima.Evo ovo što sam napisao upravo je trollanje teme.
Umij se malo hebem te balava a sad me banuj admine po stare dane moram lajat i pucat po savovima hebo me i forum i ko me navede da ovo citam :cry:
šo? baš je ovdje prava furka biti...ima komentara i da se nasmiješ i da naučiš i da se prosvijetliš...eto mene je baš razveselilo ovo što sam čuo da Džeko nema njuh za gol...zvuči glupo, ali nije da nema neke istine u tome......ja mislim da se Džeko već dokazao u Citiju i što se tiče igre i karaktera i fizičke spreme i brzine(!) profesionalnosti i prilagodljivosti i asistiranja i golova.... i ako ovako nastavi do kraja sezone da će mu cijena astronomski skočiti...ne mogu da dočekam ove utakmice nadolazeće u mjesec-dva sljedeći gomila utakmica protiv jakih protivnika...bilo bi premoćno kad bi ovako nastavio..ja mislim da nije nemoguće da bude naj igrač EPL
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 dec 2011, 08:14

poredite golove u zadnjih 5 godina Dzeke i Ibrahimovica gdje je Dzeko igrao u Wolfsburgu i Cityu a Zlatan u Barci,Interu i Milanu..poredite njemacku ligu sa bilo kojom ligom..budite realni,al ajd..neki dan citam da je neki Karoglan postigao 33 gola u nekoj ŽNJ ligi..i on je sad naravno odlican igac kao i naš Vedad koji je za polusezonu dao 18 golova i sad ga nigdje nema, ako dadne gol, banket je na forumu..Dzeku i Ibrahimovica je suludo poredit, Zlatan je ispred Dzeke puno,al bas..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kakarut, lol89 i 20 gostiju.