1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:26Mi uzivamo u ovome, nego da se prebaci i na ovu stranicu
![]()

1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:26Mi uzivamo u ovome, nego da se prebaci i na ovu stranicu
![]()
Dovoljno je otici jednom na istok da dobijes sliku ljudi koji pjene
Nemaju argumenata pa onda krenu Radovana spominjati. Znaš da si u pravu dok su krenuli sa bolesnim i odvratnim pisanjem..
I notorna je stvar da za Sarajevo navijaju dosljaci u Sarajevo. Da bi se brze asimilirali, jer oni to tako misle. Cim se deklarira, cim pokaze, cim ode na utakmicu pa vristi za Sarajevo da ce ljudi povjerovati da je i on sarajlija. To je u procesu identifikacije suzivljavanja dosljaka sa gradom u koji je dosao prirodna pojava. Vecina sarajlija tradicijski navija za Zelju.
Kao sto sam i rekao godine na istoku te pretvore u kmecavca, rasistu i satro agu sarajlijulet3 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:36
I notorna je stvar da za Sarajevo navijaju dosljaci u Sarajevo. Da bi se brze asimilirali, jer oni to tako misle. Cim se deklarira, cim pokaze, cim ode na utakmicu pa vristi za Sarajevo da ce ljudi povjerovati da je i on sarajlija. To je u procesu identifikacije suzivljavanja dosljaka sa gradom u koji je dosao prirodna pojava. Vecina sarajlija tradicijski navija za Zelju.![]()
duplozagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 17:32Daj mi reci koliko ste clanova imali u novembru avangardo? Nek uvedu ovo isto kod nas tj donacije i neka kazu da se gasimo sam cu uplatiti vasih 4000. Znamo mi.kakva je situacija i da smo ispred vas po clanarinama vazda bili po donacijama nismo to se mora priznati
Bravo za najboljeg jarana Nemanje Kusturicelet3 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:36
I notorna je stvar da za Sarajevo navijaju dosljaci u Sarajevo. Da bi se brze asimilirali, jer oni to tako misle. Cim se deklarira, cim pokaze, cim ode na utakmicu pa vristi za Sarajevo da ce ljudi povjerovati da je i on sarajlija. To je u procesu identifikacije suzivljavanja dosljaka sa gradom u koji je dosao prirodna pojava. Vecina sarajlija tradicijski navija za Zelju.![]()
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 28 gostiju.