FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:22

Visa sila je ucinila i da popusimo od Veleza kuci pa bude egal i onda u drugom povecamo zaostatak jer smo osvojili bod u Bijeljini. Visa sila, tuga. Sabotiraju Amara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2021, 16:26

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:22
Visa sila je ucinila i da popusimo od Veleza kuci pa bude egal i onda u drugom povecamo zaostatak jer smo osvojili bod u Bijeljini. Visa sila, tuga.
Znam da je SBB KBB, ali sa onim sastavom (tada imali Krpića, Sadikovića, Sipovića), sa onom formom i stanjem u klubu - siguran sam da bi uzeli titulu u prostalih 11 kola.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 feb 2021, 16:27

Nikad zaboraviti Markale :( za ove mlade da znaju sta su cetnici uradili. Sve im yebem cetnicko.
slika

On topic

Cilj je bila titula a Amar hoce da dovede pitara. E jbga pisi propala i eVropa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:27

let3 je napisao/la:
05 feb 2021, 16:26
Zn am da je SBB KBB, ali sa onim sastavom (ne zaboravi da smo tada imali Krpića, Sadikovića, Sipovića), sa onom formom i stanjem u klubu - siguran sam da bi uzeli titulu u prostalih 11 kola.
Kojim stanjem? Stanjem da si vec tad bio duzan 2-3 plate i onda se korona nadovezala i dubiozu produzila?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2021, 16:29

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:27
let3 je napisao/la:
05 feb 2021, 16:26
Zn am da je SBB KBB, ali sa onim sastavom (ne zaboravi da smo tada imali Krpića, Sadikovića, Sipovića), sa onom formom i stanjem u klubu - siguran sam da bi uzeli titulu u prostalih 11 kola.
Kojim stanjem? Stanjem da si vec tad bio duzan 2-3 plate?
Netacno, tad nije bilo dugova i besparice kao sad.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:33

let3 je napisao/la:
05 feb 2021, 16:29
Kako nije ako ti direktor kaze da je dolaskom u klub, a to je ljeto 2019. stanje u klubu bilo jako tesko i da se dodatno pogorsalo ovom pandemijom? Da je bilo malkice bolje nego sada jeste sigurno zbog publike, ali daleko od stanja gdje nema dugova novih, kasnjenja plata i slicno.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 feb 2021, 16:38

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:22
Visa sila je ucinila i da popusimo od Veleza kuci pa bude egal i onda u drugom povecamo zaostatak jer smo osvojili bod u Bijeljini. Visa sila, tuga. Sabotiraju Amara.
Da visa sila i nedostatak sportske srece, protiv veleza smo imali 25 suteva oni 3,4 radnika kuci ne znam je li iko te sezone uzeo, igrali smo najljepsi i najbolji fudbal u ligi i gurnuli poganima 8 u dvije tekme, nismo imali srece ni protiv sirokog kuci dok su pogani nevjerovatno puno srece imali. Amar je preuzeo ekipu dok je ona imala najgori mentalitet ikad luzerski mentalitet, i prvu sezonu je uspio izborit evropu, prosle sezone bi uzeli titulu sigurno a vjerovatno i kup ili mi ili borac. Ove sezone se desila korona i velika besparica, ne kazem da je Amar svetac ali za zelenim terenom nema boljeg od njega, obecao je fudbal i titule ali nije on kriv sto nismo imali srece, razumijem da se ne svidja svakom Amar ali mi je nevjerovatno da se Amar pljuje, najgluplji argument mi je Amar je izgubio kompas nije isti ko prije 10 godina, nije **** ne moze zaboravit, i prije nego sto nastavite pljuvat po najtrofejnijem treneru naseg kluba ikad razmislite malo.

Ps ne govorim ovo tebi mod nego opcenito.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 feb 2021, 16:39

ko misli da bi uzeli titulu da se nastavilo prvenstvo taj ima bujnu maštu jer bi se desilo kao i ove sezone naletili bi na neku nigdje veze ekipu i zijanili tekmu
jer forma tad i sad je ista nismo se zadnjih godinu dana pomjerili sa mjesta

iako su male sanse da popusimo derbi al ako ga popusimo i konkurenti ispod nas ostvare povoljne rezultate jer imaju lagano kolo ni amarova stolica nece ostati tako cvrsta koliko je neki pokusavali odbraniti kao da im je vlastita

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2021, 16:41

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:33
let3 je napisao/la:
Kako nije ako ti direktor kaze da je dolaskom u klub, a to je ljeto 2019. stanje u klubu bilo jako tesko i da se dodatno pogorsalo ovom pandemijom? Da je bilo malkice bolje nego sada jeste sigurno zbog publike, ali daleko od stanja gdje nema dugova novih, kasnjenja plata i slicno.
Amar je objasnio dosta toga u onom gostovanju sa Feđom. Nismo uzeli ni trecinu koliko je npr. Borac uzeo od Evrope.
Nas je doslovno satrala korona, evropa, pola tima bilo bolesno, testiranja, onaj prokleti put u Izrael, tamo - nazad i opet tamo - nazad, onda na to sve besparica, dugovi, još preseli predsjednik kluba rahmetli Džubur, ne može gora godina biti i opet smo nekako drugi na tabeli, ganjamo se i trzamo nešto.
Sve te stvari se trebaju uzeti u obzir i kontekst kada se prica o Amaru i Želji. Ovo o cemu Dejan piše.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 05 feb 2021, 16:47

let3 je napisao/la:
05 feb 2021, 16:41
LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:33
let3 je napisao/la:
Amar je objasnio dosta toga u onom gostovanju sa Feđom. Nismo uzeli ni trecinu koliko je npr. Borac uzeo od Evrope.
Nas je doslovno satrala korona, evropa, pola tima bilo bolesno, testiranja, onaj prokleti put u Izrael, tamo - nazad i opet tamo - nazad, onda na to sve besparica, dugovi, još preseli predsjednik kluba rahmetli Džubur, ne može gora godina biti i opet smo nekako drugi na tabeli, ganjamo se i trzamo nešto.
Sve te stvari se trebaju uzeti u obzir i kontekst kada se prica o Amaru i Želji. Ovo o cemu Dejan piše.
:thumbup:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:49

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
05 feb 2021, 16:38
najgluplji argument mi je Amar je izgubio kompas nije isti ko prije 10 godina, nije **** ne moze zaboravit, i prije nego sto nastavite pljuvat po najtrofejnijem treneru naseg kluba ikad razmislite malo.
To su cinjenice, to nije glupi argument. Amaru nekad se nije moglo desiti da te "Krupa" dva puta u 2-3 mjeseca mlatne, da gubis prednosti glupim porazima prosle godine, da nema autoritet nad igracima kakav je imao nevezano sad zbog dugovanja i slicno.

Isto onda mozemo reci nisu imali Adzem, Petrovic, Misimovic, ta Uprava srece. Nisu ostvarili rezultat vozdra. Nema tu sreca ili nesreca, faktora onaj ili ovaj. Uspjeh nije Evropa, obecao si nesto drugo. Toga nema i ne treba nikakve izgovore traziti. Amar treba da ima postovanje, ali ga ovako i gubi. Pogledaj komentare nasih navijaca na nasoj stranici, nekim portalima i slicno ne samo po forumima gdje anonimno. Takve komentare je on sebi dozvolio svojim ponasanjem i potezima. Za njega, moje misljenje, je bolje da se nije ni vracao i da je ostao upamcen po lijepim momentima. Licno "sutra" da ga smijene, sam ode nebitno ne bih pozelio da se ikad vise vrati. Toliko je meni pao u ocima, a vidim da nisam jedini nevezano za price Misimovic-Amar, Uprava ova, ona.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 feb 2021, 16:51

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:49
najgluplji argument mi je Amar je izgubio kompas nije isti ko prije 10 godina, nije **** ne moze zaboravit, i prije nego sto nastavite pljuvat po najtrofejnijem treneru naseg kluba ikad razmislite malo.
To su cinjenice, to nije glupi argument. Amaru nekad se nije moglo desiti da te "Krupa" dva puta u 2-3 mjeseca mlatne, da gubis prednosti glupim porazima prosle godine, da nema autoritet nad igracima kakav je imao nevezano sad zbog dugovanja i slicno.

Isto onda mozemo reci nisu imali Adzem, Petrovic, Misimovic, ta Uprava srece. Nisu ostvarili rezultat vozdra. Nema tu sreca ili nesreca, faktora onaj ili ovaj. Uspjeh nije Evropa, obecao si nesto drugo. Toga nema i ne treba nikakve izgovore traziti. Amar treba da ima postovanje, ali ga ovako i gubi. Pogledaj komentare nasih navijaca na nasoj stranici, nekim portalima i slicno. Takve komentare je on sebi dozvolio svojim ponasanjem i potezima. Za njega, moje misljenje, je bolje da se nije ni vracao i da je ostao upamcen po lijepim momentima. Licno "sutra" da ga smijene, sam ode nebitno ne bih pozelio da se ikad vise vrati. Toliko je meni pao u ocima, a vidim da nisam jedini nevezano za price Misimovic-Amar, Uprava ova, ona.
Razlicita misljenja imamo ja smatram da boljeg trenera za klub nema. Ok mi je tvoje misljenje ne bi bio forum da svi imamo ista misljenja ali se ne slazem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 feb 2021, 16:51

Kako se Amaru ista moze reci kad su mu svezane ruke za pojacanja?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:53

05 feb 2021, 16:51
Razlicita misljenja imamo ja smatram da boljeg trenera za klub nema. Ok mi je tvoje misljenje ne bi bio forum da svi imamo ista misljenja ali se ne slazem.
U smislu ovih rezultata 2. ili 3. mjesto mozes. Pa Adzem je bio na drugom mjestu u ovoj ligi. Znaci ima isti rezultat ko Amar u ovom mandatu. A covjek nas samo trenirao kad je rijec o prvom timu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2021, 16:53

Konzerva je napisao/la:
Kako se Amaru ista moze reci kad su mu svezane ruke za pojacanja?
Sam ih je svezao
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 feb 2021, 16:56

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:53
U smislu ovih rezultata 2. ili 3. mjesto mozes. Pa Adzem je bio na drugom mjestu u ovoj ligi. Znaci ima isti rezultat ko Amar u ovom mandatu. A covjek nas samo trenirao kad je rijec o prvom timu.
Da je u to vrijeme Amar bio trener kad je Adzem mi bi hladno duplu uzeli

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2021, 16:57

Daj ba, šta vam je :shock:
Amar je ubjedljivo najbolji trener za Želju. Da ne pominjem trofeje. Ne postoji bolji u državi od njega. Ako ima, navedite ga. Poštujem Adžema, Mulalića, pokojnog Odu i ostale Željine vojnike.
Ali ne može se nijedan porediti sa kvalitetima Amara. Ne branim ga, ima i on svojih mušica, ali je ubjedljivo najbolji trener za Želju.
Mislite da bi sad bilo nešto bolje da su šefovi struke Sablja, Adžem ili Slavko ? Pa nema šanse, bio bi raspad sistema odavno...ionako se jedva držimo i to zahvaljujuci upravo Amaru plivamo nekako iznad vode. Ne znam na koju foru i autoritet drži te igrace na okupu, kako to hendluje, a da mu ne smije niko pisnuti u ovakoj besparici.
Zamisli da nas sad vodi onaj skijaš Kostić ili Krčmarević, a to su bili Misketovi kur.toni.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 feb 2021, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2021, 16:58

KANA je napisao/la:
05 feb 2021, 16:56
Da je u to vrijeme Amar bio trener kad je Adzem mi bi hladno duplu uzeli
Sve su to, moj Kana, pretpostavke i ono sbbkbb. Isto ko da kazes da nije svirao penal za Krupu pobijedili bismo ih, ali koga boli djon za tu pretpostavku kad imas konacan ishod.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 feb 2021, 17:05

LjoZee je napisao/la:
05 feb 2021, 16:49
To su cinjenice, to nisu glupi argumenti. Amaru nekad se nije moglo desiti da te "Krupa" dva puta u 2-3 mjeseca mlatne, da gubis prednosti glupim porazima prosle godine, da nema autoritet nad igracima kakav je imao nevezano sad zbog dugovanja i slicno.
:thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 05 feb 2021, 17:06

Ma **** vas Amar vise iste teme 100 puta jel se ista novo desilo jel se obratio predsjednik igracima Lendric u onom interviju neki dan kaze da im niko nista nije reko sta ce dalje biti
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.