Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ande the Giant legenda
kako je frenkiju svaka pjesma ista, kakav levat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- ASD
- Kontakt:
Jel istina da sa cetnicima lopatas po bausteli? Niko te pita jel se lose osjecas zbog toga?Vucevich je napisao/la:Cuo sam da je ovdje ASD glavna musterijachily-rz je napisao/la:Da znate Sarajlije ko vam hljeb prodaje..
Nisam u zivotu bio na bausteli, ne radi se to tako u NorveskojASD je napisao/la:Jel istina da sa cetnicima lopatas po bausteli? Niko te pita jel se lose osjecas zbog toga?Vucevich je napisao/la:Cuo sam da je ovdje ASD glavna musterijachily-rz je napisao/la:Da znate Sarajlije ko vam hljeb prodaje..

To ti je najjace jel, baustela

- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos i baksis ostaviVucevich je napisao/la:Cuo sam da je ovdje ASD glavna musterijachily-rz je napisao/la:Da znate Sarajlije ko vam hljeb prodaje..
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zato što ova bogata **** vole zajebati, zato i imaju toliko para. Popišam im se u krv šugavu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haha sta je sad bilo?BelminM23 je napisao/la:Zato što ova bogata **** vole zajebati, zato i imaju toliko para. Popišam im se u krv šugavu.
hot mi je flov kao lavaaaaaaaaa
brijali ste da je trava bila je lavandaaaaa
kukus u tuzli when
brijali ste da je trava bila je lavandaaaaa
kukus u tuzli when
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Daš mirnim putem otkaz, kaže radi otkazni rok. Ono super, taman mi i treba da radim još pola mjeseca. Jest vraga, sutradan ti kažu haj ti odma kući. Sad plata, uplate minimalac, a ovamo zavrnu za kovertu.
Od dana kada sam počeo raditi, zgadio mi se život u domovini.
Nije mi prvi put da me neko zajebe jer sam pošten i iskren.
@Maršale, idem u EU sljedeće hefte, malo crnčit po hotelima šest mjeseci.

Da nisi gore đe po tesnju radioBelminM23 je napisao/la:Daš mirnim putem otkaz, kaže radi otkazni rok. Ono super, taman mi i treba da radim još pola mjeseca. Jest vraga, sutradan ti kažu haj ti odma kući. Sad plata, uplate minimalac, a ovamo zavrnu za kovertu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
najveci umovi su bili neshvaćeni a ne ko pripovjedači bajki isus muhamed itdASD je napisao/la:Shvata ko treba, ko ne shvata ko ga hebe.Moggi je napisao/la:ASD neshvaćen ko relativne zamjenice u njemackom
p.s. ti si poslije mene na listi za odstrijel.

Zarathustra
Zašto svaki ljevičar i ateista za sebe tvrdi da je najveći um ? Oprostite veliki umovi, ali mi se čini da je to samo arogancija, ego i kontriranje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Ja nigdje ne vidim da smo ja i Moggi negdje rekli kako smo umovi, ali se slazemo da su najveci umovi covjecanstva bili neshvaceni.VolimTz je napisao/la:Zašto svaki ljevičar i ateista za sebe tvrdi da je najveći um ? Oprostite veliki umovi, ali mi se čini da je to samo arogancija, ego i kontriranje.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 21 mar 2019, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Neki od njih da.Ali definitivno ne svi
#Punoljetstvo
Kad će voda, u pizdumaterinu?
PAST CE KISA METAKA
SVI CE POGINIT OD KISE METAKA
PAST CE KISA METAKA
PAST CE KISA METAKA
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Stiže ljeto, stižu redukcije. Pa svake godine vam isto.sljivo je napisao/la:Kad će voda, u pizdumaterinu?
Dosad bi popravili pola države da stvarno to žele.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.