Nije moguće, Marko je prioritet, Radovac može samo zamijenik biti, naravno to sve pod pretpostavkom da Dulja ide, ali ne vjerumem u tu priču.streamnavijac je napisao/la: Radovac novi kapiten Sarajeva za sezonu 2017/2018.
Kapitenu, povedi nas.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije moguće, Marko je prioritet, Radovac može samo zamijenik biti, naravno to sve pod pretpostavkom da Dulja ide, ali ne vjerumem u tu priču.streamnavijac je napisao/la: Radovac novi kapiten Sarajeva za sezonu 2017/2018.
Sto se tice Radovca tek se vidjelo koliko je Cimi dobar da je i od Radovca pravio igraca , a istina je da je on otvarao prostor za Radovca . Tesko je nac igraca koji pored pasa i dobre odbrane ima inteligentno kretanje bez lopte . Ja fakat ne mogu da shvatim onog Bazdarevica . Cimi je vec level lige petice i sigurno bolji od Jajala. I ono sto se vidi takodje da ovi polutreneri ne znaju pripremit novu generaciju , oni gule starohane dokle moze , mi necemo imat posle Pjanica fantazistu jer ga ne trazimo a vec nam fali jedan ,Pa skontaj koji igraci su osvojili Kirin kup , ja ne znam sto se toliko forsira ista ekipaescobarpablo je napisao/la:Radovac je poprilično dobro izgledao zadnje 3 utakmice što je igrao. S obzirom da se vjerovatno planira da igramo na posjed kao ranije, on bi tu mogao da uz dobrog DMF, da dođe do punog izražaja, ima odličnu dugu loptu i pregled igre. Valjda nas neće ganjati sa svojim ljudima nakon što je dobio kapitensku ponovo.![]()
Stoper, DMF, AMF, i napadač. To očekujem do kraja prelaznog roka.
I ja mislim da mu treba neko ko ce inteligentno ga otvarat , ro rustem nije biocrnehorde je napisao/la:uz dobrog zadnjeg veznog i Samir ce biti jos bolji
Mozda zaigramo sa tri u liniji, bez desetke? Nije ni to lose...joker90 je napisao/la:Na kraju ćemo imati na ceneru opet igrača kojem to nije prirodna pozicija, yebo ti nas i kad se nečem nadamo!
Ovo je Saidova sezonajoker90 je napisao/la:Na kraju ćemo imati na ceneru opet igrača kojem to nije prirodna pozicija, yebo ti nas i kad se nečem nadamo!
Jamak i RustemovicDerdiyok je napisao/la:Kad Rustem prekuca sredinu u starmo
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.