Buraz ja ne znam sta samo vi vidite u tom Karamarku pogotovo ako kontate ciljati neki plasman.Lik je najobjektivnije igrac za Posusja i ne bi u prve 3 ekipe ni klupu mogao grijatiimekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:46Balte se sjecam kod vas i meni se svidio jer je strasno agresivan igrac i ako se dobro sjecam,Rozman ga je uklonio,a taj se vezni red nakon njega i nije proslavio,moguce da je i do ponasanja.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:37Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.imekorisnicko je napisao/la: ↑04 jan 2026, 22:26
Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igrac
Nije los igrac za 6-7 mjesto.
Ne znam kakve su vam ambicije imate takvih igraca vec, ovo ti normalno pisem nista nije zajebancija.
Možda je ova sezona izgubljena pa ono nećete pretjerivat sto je po meni pametno. Ali isto tako mislim da se sad pravi ekipa za slijedeću godinu. Niko od navijača neće zamjerit pola godine uigravanja, mislim da ste u takvom momentu svijesti da podržite rezove i to. A sto prije to bolje. Bolje sad otjerat 10 dovest 10 nego to uradit na ljeto. Malko vas jebu i dugogodišnji ugovori. Valja to sve isplatiti i dovest. Sto prije krenete u to bolje ćete proći. Jer objektivno osim Sosica niti jedan igrac drugi nije za šampionske ambicije osim Cvetanovskog kad je u formi i Miloševića kojeg nije Adzem znao iskoristiti.
Vama i Radovac ima još 2 godine ugovora. Da ne govorim o ovom škartu od Holanđana, Rakica i sličnih. Nisu se male pare ulupale u dovođenje Adzemovih pulena.
Sto se nase ekipe tice,onako. Uvijek raja malo precjenjuje ekipu kad pobjedjuje,a potcjenjuje kad gubi. Po meni Željo ima sasvim solidnu ekipu i dobar kostur za nadograđivanje. Golman bi mogao biti bolji. Alić je kako god okreneš među top bekovima ali mu se mora malo prilagodit. Karamarko je dobar stoper,Sedorf u sistemu moze biti jako koristan zbog brzine. Deni je top igrač,Sosic. Osim Cvetana, tu je i Boljevic koji vjerujem moze dati mnogo vise nego kod Adzema. Brazilac nije za Zelje i ako je iskoristiv igrac. Dosta trebapojacanja,ali mislim da se trenutno ova ekipa pljuje vise nego sto zasluzuje.
Ekipa gradjena na ho ruk sa bruku menadzerski igraca iz Holandije.Da stvarno valja po meni Muftic,Alic,Sabic,Milosevic(nema s kim da igra),Cvetanoski ovo ostalo boze sacuvaj.