Premijer liga BiH - aktuelno

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2026, 23:00

imekorisnicko je napisao/la:
04 jan 2026, 22:46
jurisicduska je napisao/la:
04 jan 2026, 22:37
imekorisnicko je napisao/la:
04 jan 2026, 22:26

Ne znate ni vi sto ste ga otjerali,mada sumnjam da je istina da ce kod nas. Nelos igrac
Nije imao mjesta. Nazalost. I neprofesionalizam , nije bas cvjecka Balta.
Nije los igrac za 6-7 mjesto.
Ne znam kakve su vam ambicije imate takvih igraca vec, ovo ti normalno pisem nista nije zajebancija.

Možda je ova sezona izgubljena pa ono nećete pretjerivat sto je po meni pametno. Ali isto tako mislim da se sad pravi ekipa za slijedeću godinu. Niko od navijača neće zamjerit pola godine uigravanja, mislim da ste u takvom momentu svijesti da podržite rezove i to. A sto prije to bolje. Bolje sad otjerat 10 dovest 10 nego to uradit na ljeto. Malko vas jebu i dugogodišnji ugovori. Valja to sve isplatiti i dovest. Sto prije krenete u to bolje ćete proći. Jer objektivno osim Sosica niti jedan igrac drugi nije za šampionske ambicije osim Cvetanovskog kad je u formi i Miloševića kojeg nije Adzem znao iskoristiti.

Vama i Radovac ima još 2 godine ugovora. Da ne govorim o ovom škartu od Holanđana, Rakica i sličnih. Nisu se male pare ulupale u dovođenje Adzemovih pulena.
Balte se sjecam kod vas i meni se svidio jer je strasno agresivan igrac i ako se dobro sjecam,Rozman ga je uklonio,a taj se vezni red nakon njega i nije proslavio,moguce da je i do ponasanja.
Sto se nase ekipe tice,onako. Uvijek raja malo precjenjuje ekipu kad pobjedjuje,a potcjenjuje kad gubi. Po meni Željo ima sasvim solidnu ekipu i dobar kostur za nadograđivanje. Golman bi mogao biti bolji. Alić je kako god okreneš među top bekovima ali mu se mora malo prilagodit. Karamarko je dobar stoper,Sedorf u sistemu moze biti jako koristan zbog brzine. Deni je top igrač,Sosic. Osim Cvetana, tu je i Boljevic koji vjerujem moze dati mnogo vise nego kod Adzema. Brazilac nije za Zelje i ako je iskoristiv igrac. Dosta trebapojacanja,ali mislim da se trenutno ova ekipa pljuje vise nego sto zasluzuje.
Buraz ja ne znam sta samo vi vidite u tom Karamarku pogotovo ako kontate ciljati neki plasman.Lik je najobjektivnije igrac za Posusja i ne bi u prve 3 ekipe ni klupu mogao grijati

Ekipa gradjena na ho ruk sa bruku menadzerski igraca iz Holandije.Da stvarno valja po meni Muftic,Alic,Sabic,Milosevic(nema s kim da igra),Cvetanoski ovo ostalo boze sacuvaj.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 04 jan 2026, 23:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 jan 2026, 23:00

Buraz ja ne znam sta samo vi vidite u tom Karamarku pogotovo ako kontate ciljati neki plasman.Lik je najobjektivnije igrac za Posusja i ne bi u prve 3 ekipe ni klupu mogao grijati

Ekipa gradjena na ho ruk sa bruku menadzerski igraca iz Holandije.Da stvarno valja po meni Muftic,Alic,Sabic,Milosevic(nema s kim da igra),Cvetanoski ovo ostalo boze sacuvaj.
Mozda, ali otkad je u Zelji,covjek konstantno mora igrati odbranu za sebe i za jos dvojicu koji su rupe,meni djeluje kao dobar igrac.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 04 jan 2026, 23:18

Oglasio se babo, vidno iznerviran. Nakon toliko pronadjenih visoko kvalitetnih igraca, oni Nodiju Baltu dovode. Samo kad osvane i Anicic jedan dan
NoDi80 je napisao/la:
04 jan 2026, 23:08
**** vas balta sve redom od toliko igraca na svijetu pitara hocete
Opet legija polovnjaka, **** vas vas skauting
Neznslice ne mozete naci igraca od 22,23 godine od 240 miliona igraca
Jeste nesposobni ne vjerujem :plac:
Ljudi plate 200.000 igraca i prodajuga za 20 miliona, a vi opet stari recept koji nista ne donosi
Ne do vam Bog da dovedete ove polovnjake, moze igrac +30 al da je Dzeko, Djuric, Stevanovic i tako to provjerena imena
Hocu **** mambe do 24 godine da trce unazad puni sprint

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 04 jan 2026, 23:57

bvsic je napisao/la:
04 jan 2026, 23:18
Oglasio se babo, vidno iznerviran. Nakon toliko pronadjenih visoko kvalitetnih igraca, oni Nodiju Baltu dovode. Samo kad osvane i Anicic jedan dan
NoDi80 je napisao/la:
04 jan 2026, 23:08
**** vas balta sve redom od toliko igraca na svijetu pitara hocete
Opet legija polovnjaka, **** vas vas skauting
Neznslice ne mozete naci igraca od 22,23 godine od 240 miliona igraca
Jeste nesposobni ne vjerujem :plac:
Ljudi plate 200.000 igraca i prodajuga za 20 miliona, a vi opet stari recept koji nista ne donosi
Ne do vam Bog da dovedete ove polovnjake, moze igrac +30 al da je Dzeko, Djuric, Stevanovic i tako to provjerena imena
Hocu **** mambe do 24 godine da trce unazad puni sprint
A on im fino nasao bajranca i ostale skandinavce
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 jan 2026, 05:31

Pa i nije lose krenulo,mislim ne cudi me ovo hendlanje s imenima. Ipak u pitanju je investiciono razvojni plan strateskog partnera i put ka samoodrzivosti,jel tako?

Kada bi i pokusao na to gledati kroz prizmu FKS,a sto nije moguce,mogu im samo pozeliti sretnu novu 2014.godinu.

Kad se jos uzme u obzir susnih 8 godina bez trofeja ili 13 godina bez titule,dodjemo do podatka da su trenutno u zaostatku 25 godina ili cetvrt vijeka.

Golemo!

Born
Radovic
Sve u najavi drugi dio.

Ko je sljedeci,Chuck Norris?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 05 jan 2026, 08:57

Stanje redovno.
MA HAJTE MOLIM VAS

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jan 2026, 10:14

Samo o Želji pišete. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 jan 2026, 10:18

Pendulum je napisao/la:
05 jan 2026, 10:14
Samo o Želji pišete. :kafa:
Sanin Mirvic obecao 100 000 novih igraca

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 05 jan 2026, 10:19

Jel ovo fakat misle da ce Radovic u Zelju? HahahahahahHa

Jufkice pokrenule zayebanciju, sad jos fakat vjeruju u to :bow: :rol:

Balta :rol: :rol: :rol:

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jan 2026, 10:51

Melisaaaa, Poturaa, Alimanovićkoo đe su članskeee ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 05 jan 2026, 10:56

Stimac opet politicar i opet po narodima BiH kakva suga i necovjek.
Evo nijedan ali nijedan trener Zrinjskog prije njega nije imao ove politicke stavove i pametovanja ko je i sta je ko u BiH.
Zna da ga u HR ne **** niko ni 2% i sad se vuca po nekim kanalima i dijeli lekcije iz historije ko je sta u BiH radio
Nadam se da ce Zrinjski nakon Europe istog se rijesiti jer ce i ovo malo normalnih zaljubljenika u BH fudbal kojim je interes iskljucivo sport poceti zauzimati stavove protiv Zrinjskog jer dozvoljavaju nekome ko je najistureniji u njihovo ime siri mrznju i nacionalizam

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 jan 2026, 10:59

O činjenici da je dotična deklarisani navijač našeg najvećeg rivala nećemo trošiti dodatne riječi, obzirom da je ona i sama to priznala.
:ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 05 jan 2026, 11:06

govorio sam duski neki dan, ajla zove dobavljace i pregovara oko dugova u ime kluba. vidim covjek na njihovoj temi pise i sa gfc zena razgovara. smijesno koliko ih mirvic farba oko nje.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jan 2026, 11:14

svemalim1 je napisao/la:
05 jan 2026, 11:06
govorio sam duski neki dan, ajla zove dobavljace i pregovara oko dugova u ime kluba. vidim covjek na njihovoj temi pise i sa gfc zena razgovara. smijesno koliko ih mirvic farba oko nje.
S duskom mozes govoriti ali samo o Željezničaru. :urnebes:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 05 jan 2026, 11:16

SHZ82 je napisao/la:
05 jan 2026, 10:56
Evo nijedan ali nijedan trener Zrinjskog prije njega nije imao ove politicke stavove i pametovanja ko je i sta je ko u BiH.
Zna da ga u HR ne **** niko ni 2% i sad se vuca po nekim kanalima i dijeli lekcije iz historije ko je sta u BiH radio
Nadam se da ce Zrinjski nakon Europe istog se rijesiti jer ce i ovo malo normalnih zaljubljenika u BH fudbal kojim je interes iskljucivo sport poceti zauzimati stavove protiv Zrinjskog jer dozvoljavaju nekome ko je najistureniji u njihovo ime siri mrznju i nacionalizam
Katoliban. Degenerika treba protjerati i zabraniti mu da obnasa bilo kakvu funkciju u nasem fudbalu.

Na stranu sto su stvari koje govori umobolne i netacne, ne znam zasto sebi daje za pravo da komentarise politicku situaciju u drzavi gdje je gost. Idi nazad u Indiju pa Modija kritikuj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jan 2026, 11:24

SHZ82 je napisao/la:
05 jan 2026, 10:56
Jel mislis na ovu izjavu ?
Igor Štimac ponovo na političkom terenu: "Bošnjačko maltretiranje Hrvata više nema opstojnosti"
https://www.klix.ba/sport/kosarka/igor- ... /260105067

Jednostavno, lik je kontraverzni nacionalista zeljan paznje po svaku cijenu.
Umjesto da se bavi sportom i svojim poslom, on razvukao politiku i glumi Covica za sirotinju. A i mediji vole takvima davati paznju, jer uvijek nude neke svoje nenromalne stavove.
Bilo bi mu bolje da se uclani u HDZ i bavi politikom. Kreten onaj zatucani sovinisticki.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jan 2026, 11:31

To maltretiranje s bošnjačke strane koje se događa prema hrvatskom narodu, više nema opstojnosti. Jasno je da te stvari treba mijenjati. Našem narodu u BiH treba podrška, jer naš narod je pobjednički. On je u najvećoj mjeri osigurao da se BiH očuva teritorijalno, da se oslobodi od agresije i da se sačuva u cjelini", rekao je Štimac.
Gledaj ti sta jedan prica jedan fudbalski trener i cime se bavi :puke:

A onda kuka i glumi zrtvu kad mu na kosevu yebu sve po spisku. Ko biva atakuju me jer sam hrvat domoljub.
Gowno.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 05 jan 2026, 11:32

Skontao namazanko da postoje ovce poput Nemanje, Rigoleta, Londona i sličnih pa da uzeo makaze da šiša vunu :urnebes:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jan 2026, 11:35

let3 je napisao/la:
05 jan 2026, 11:31
To maltretiranje s bošnjačke strane koje se događa prema hrvatskom narodu, više nema opstojnosti. Jasno je da te stvari treba mijenjati. Našem narodu u BiH treba podrška, jer naš narod je pobjednički. On je u najvećoj mjeri osigurao da se BiH očuva teritorijalno, da se oslobodi od agresije i da se sačuva u cjelini", rekao je Štimac.
Gledaj ti sta jedan prica jedan fudbalski trener i cime se bavi :puke:

A onda kuka i glumi zrtvu kad mu na kosevu yebu sve po spisku. Ko biva atakuju me jer sam hrvat domoljub.
Gowno.
Mogao bi ovaj indijanac njima ostati doživotni trener. Lože se oni na "ovakve".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 05 jan 2026, 11:38

Po sporazumni prekinitivi pogodbe Koper zapušča Ivan Borna Jelić Balta.

Igralec, ki bo vedno del naše zgodbe. V njegovem prvem obdobju med rumeno-modrimi je odigral 80, v drugem, jesenskem delu prvenstva pa 9 tekem in se tudi vpisal med strelce.

HVALA in srečno na novi športni poti!

Idemo :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, laznokrilo, MaroonBjelave, Nula80, pitar9876, Redfire16 i 49 gostiju.