FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Colorado

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2011, 19:23

Capt_Billy je napisao/la:Komsije cestitke na pobjedi!!! :D :D :D Nesto mi sada pravo drago zbog derbija. Valjda ce biti negdje izmedu 15.000 i 20.000 na derbiju!!!! :D :D :D Samo sada treba euforiju u gradu podici, nekako smo previse tihi i jedni i drugi!!!
Hvala na cestitkama , i meni je drago :D Trebalo bi da bude u najmanju ruku 15000 . Ako cete onako navijati kao sad protiv slavije bolje da ne dolazite na kosevo :lol: :D Salim se bujrum .. da uzivate u jos jednoj navijackoj lekciji pa nek pobijedi bolji samo da to bude Sarajevo :D !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2011, 19:24

Dabar je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Štela je ovo,tamo ni Manchester Junajted ne može dobiti,a kamoli vi :D
Ti nam pricas da je stela , vi davali pare samo da nas pobjede ali nece moci ove noci :lol: ;)
Jbg,draža njima pita nego pare :lol:
jb stas ,zavisi od ljudi od kojih se dobija pita,a od kojih pare....od neke "sorte" ljudi ni pare nisu drage na ovom vaktu..
pa ti skontaj sta je pisac htjeo "reknut" ahhaha

inace vracam se sa posla sada kuci s autom i malac (inace zeljovac hehe) mi mase i govori mi da stanem heheh ..kontam sta je sad kad ono "ee sarajevo dobilo 2.1 " ,kad mi to rece tako ja za novcanik i ostah bez nikad sladze potrosene cvaje ..hehhe ;) ;)

sto se tice kartii ..svaka cast upravi ...upotpunosti ih podrzavam...i nadam se da ce biti ovaj put biti " revansizma" od strane zuje...al pozitivnogggg.. :D :D :D
ADNAN GUSO NEZNA STA CE PA OD MUKE DERE GACE !!!!! :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2011, 19:26

Dabar je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Štela je ovo,tamo ni Manchester Junajted ne može dobiti,a kamoli vi :D
Ti nam pricas da je stela , vi davali pare samo da nas pobjede ali nece moci ove noci :lol: ;)
pita ne pita nama idu 3 boda pa kako hoces , jos kad nam vi dodete recite cim cete da vas castimo parama ili pitom hahahahaha :lol: :D !?

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2011, 19:26

ima li kod vas povrijedjenih, suspendovanih ili "kartoniranih" igraca za derby?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 19:27

zlaya_tm87 je napisao/la:ima li kod vas povrijedjenih, suspendovanih ili "kartoniranih" igraca za derby?
Nema,osim ako se neko danas nije povrijedio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2011, 19:28

zlaya_tm87 je napisao/la:ima li kod vas povrijedjenih, suspendovanih ili "kartoniranih" igraca za derby?
to vec strah .. :lol: neka neka tako i treba ;)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 maj 2011, 19:31

Colorado je napisao/la:
to vec strah .. :lol: neka neka tako i treba ;)
usr'o sam se. ne moze se ocito vise normalno ni pitati nesto... :roll:

hvala miky
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 maj 2011, 19:34

mma_hz je napisao/la: jb stas ,zavisi od ljudi od kojih se dobija pita,a od kojih pare....od neke "sorte" ljudi ni pare nisu drage na ovom vaktu..

inace vracam se sa posla sada kuci s autom i malac (inace zeljovac hehe) mi mase i govori mi da stanem heheh ..kontam sta je sad kad ono "ee sarajevo dobilo 2.1 " ,kad mi to rece tako ja za novcanik i ostah bez nikad sladze potrosene cvaje ..hehhe ;) ;)

sto se tice kartii ..svaka cast upravi ...upotpunosti ih podrzavam...i nadam se da ce biti ovaj put biti " revansizma" od strane zuje...al pozitivnogggg.. :D :D :D
Sve se nema a cvaje se dijele :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 04 maj 2011, 19:35

Colorado je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Komsije cestitke na pobjedi!!! :D :D :D Nesto mi sada pravo drago zbog derbija. Valjda ce biti negdje izmedu 15.000 i 20.000 na derbiju!!!! :D :D :D Samo sada treba euforiju u gradu podici, nekako smo previse tihi i jedni i drugi!!!
Hvala na cestitkama , i meni je drago :D Trebalo bi da bude u najmanju ruku 15000 . Ako cete onako navijati kao sad protiv slavije bolje da ne dolazite na kosevo :lol: :D Salim se bujrum .. da uzivate u jos jednoj navijackoj lekciji pa nek pobijedi bolji samo da to bude Sarajevo :D !
Ovo danas ne znam sta se dogodilo. Pa vise nas je bilo na prijateljskim tekmama i na treninzima prosle god!!! Ali jbg, ovo je balkan, dokaz da se od ove publike ne moze zivjeti, kao sto neki tvrde. Vidjet cemo, malo Borac pokvario atmosferu, ali nije jos sve gotovo. Mislim da bi konacno derbi mogao opravdati svoje ime. Obje ekipe trebaju pobjedu, tako da ni vama ni nama ne odgovara remi. Ali opet ona stari zar derbija, Zeljo za titulu, Sarajevo za evropu. :D :D

Samo treba, kao sto sam rekao ranije, potici atmosferu u gradu. Treba vec sutra poceti promovisati derbi u svim vrstama medija, ako zelimo napraviti pravu atmosferu. A sami znate da nas narod treba 100 puta pozvati da bi se odazvali pozivu
.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2011, 19:37

adnanhz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: jb stas ,zavisi od ljudi od kojih se dobija pita,a od kojih pare....od neke "sorte" ljudi ni pare nisu drage na ovom vaktu..

Sve se nema a cvaje se dijele :D :D
hahahah da sam imao i vise sto se kaze ukrupnoo ahahahah otislo bi garant hehehe od srca naravnoo...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 04 maj 2011, 19:41

Malo strumfova......a da ih vidi baboooo
Pazza Inter Amala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 maj 2011, 19:42

E u subotu Vaso Miskin Crni ce nadam se biti izdominiran na terenu.Sigurno ce da ce utakmica privuci veliki broj gledalaca.

Veliku plus za Saraj'vo je to sto za Vaso Miskin Crni nece igrati Zeba.Sto se nas tice svi su tu osim Nuhica a vjerovatno se ocekuje i povratak Pehlica.
Nadam se da ce Pixi konacno proraditi

Sarajevo-Vaso Miskin Crni 1-0
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2011, 19:46

endem_ je napisao/la:Malo strumfova......a da ih vidi baboooo
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha to kralju nasmijao si me pravoo hahahahahaha ma 7 jegera :D :lol: :lol: :lol: :oops:

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 04 maj 2011, 19:51

Zna li se koliko će biti karte posebno štrumfovima, bilo bi mi drago da budu pristupačne zbog dobrog derbija a nama će žujo ako bude tu opet dati cenera tri stepenice istoka tj onih famoznih 5% za gostujuće navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 maj 2011, 19:53

Samo je totalno cudna ekipa i sastav poceo u Travniku,mislim da ce za derbi promjeniti se par 3-4 igraca...danas nije igrao ni Obuca,dobro Scepanovic imao kartone Pehlic povrijedjen...al danas su zajedno u vezi igrali Comor,Nuhic,Keno? gore ofanzivni igraci bili Kojasevic i Avdic,neznam sta je Lede igrao? ovo danas je bila skroz neka treca formacija,koju niko ziv nebi pogodio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 04 maj 2011, 19:54

zizinjo je napisao/la:Zna li se koliko će biti karte posebno štrumfovima, bilo bi mi drago da budu pristupačne zbog dobrog derbija a nama će žujo ako bude tu opet dati cenera tri stepenice istoka tj onih famoznih 5% za gostujuće navijače
i za jug ko i za sjever, pa nismo mi ko vi....mi smo divovi...
Pazza Inter Amala

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 maj 2011, 20:04

slika
Ovo je trenutno najjaca postava koju imamo, još kad bi se MV smilovao da ostavi Avdića na klupi :lol:
P.S. Opet neki seljaci liječe lične frustracije na nama :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 04 maj 2011, 20:06

Ja očekujem dobar derbi ustvari "pun" stadion, još da bude lijepo vrijeme i naravno malo euforije kao i da se mediji malo više uključe

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 maj 2011, 20:08

Dabar je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
Nekome pita a nekome go-vno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 04 maj 2011, 20:10

Nema zajebancije sa starom gardom :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rodman i 10 gostiju.