Tad ću nositi avatar Leo Torresa :ugeek:
Usput Liverpool će preskočiti transfere u januaru, tako je to zvanično danas izjavio King

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Avatar koji trenutno ima Unica sam nekada drzao ja,sad ti Kelly takodje nedavno ja...stavrno imam osjecaja za avatare...a morat ce nasi nekoga dovest bili bi ludi da to ne urade posebno u ovakvoj situaciji tako da ocekujem jedan transfer uskoro aBd...Rizah je napisao/la:Došao sam samo da se pohvalim avatarom i da kažem da ću ga ako Bog da nositi do 2025
Tad ću nositi avatar Leo Torresa :ugeek:
Usput Liverpool će preskočiti transfere u januaru, tako je to zvanično danas izjavio King
Pa gdje ce dati kljucnog igraca za utakmice protiv nas?anfield je napisao/la:Man city put a £30m bid for Howard Webb. But Ferguson says he's going nowhere hahah
Odavno nisam ništa bolje čuo/pročitao.anfield je napisao/la:Man city put a £30m bid for Howard Webb. But Ferguson says he's going nowhere hahah
Danas je bilo nekih priča da su ga vidjeli na aerodromu, ali ko zna možda i nešto bude. Uglavnom, Henry je tu još od utorka i došao je na deset dana da provjeri kako se odvija situacija.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja ocekujem iznenadjenje kao sto je bilo sa Meirelesom.![]()
Ovaj put ce to biti Suarez.
hahah skuplji od Dzeke...reds je napisao/la:Odavno nisam ništa bolje čuo/pročitao.anfield je napisao/la:Man city put a £30m bid for Howard Webb. But Ferguson says he's going nowhere hahah![]()
![]()
![]()
![]()
aBdOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Suarez ce sigurno biti nas novi igrac.
nisam ni jareds je napisao/la:Odavno nisam ništa bolje čuo/pročitao.anfield je napisao/la:Man city put a £30m bid for Howard Webb. But Ferguson says he's going nowhere hahah![]()
![]()
![]()
![]()
Ako potpise za Tottenham ja mislim da ce to biti razocarenje godine za nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Suarez ce sigurno biti nas novi igrac.
A kakve su sanse da Suarez potpise za nas ????Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako potpise za Tottenham ja mislim da ce to biti razocarenje godine za nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Suarez ce sigurno biti nas novi igrac.
60% da potpise 90% da ne potpiseNamir18 je napisao/la:A kakve su sanse da Suarez potpise za nas ????Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako potpise za Tottenham ja mislim da ce to biti razocarenje godine za nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Suarez ce sigurno biti nas novi igrac.
Moze se reci solidne.Namir18 je napisao/la:A kakve su sanse da Suarez potpise za nas ????Sasha L.F.C. je napisao/la:Ako potpise za Tottenham ja mislim da ce to biti razocarenje godine za nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Suarez ce sigurno biti nas novi igrac.
Pa ako je 60% da ce potpisati onda je valjda 40% da nece...Namir18 je napisao: 60% da potpise 90% da ne potpise
ma nasalio se covjek maloSasha L.F.C. je napisao/la:Pa ako je 60% da ce potpisati onda je valjda 40% da nece...Namir18 je napisao: 60% da potpise 90% da ne potpise
Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa ako je 60% da ce potpisati onda je valjda 40% da nece...Namir18 je napisao: 60% da potpise 90% da ne potpise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.