NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 17 jun 2015, 18:37

solinas je napisao/la:Ne.nije ni prozivka bila.neznam imena
Ok,ajde prijavi nam kada saznas više inf.da znamo na koga bi mogli da računamo..

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 jun 2015, 23:08

ljudi ima li tko kakvih informacija skim se pregovara tko bi mogao doci i kada jer eno nedim rece da za 6 dana pocinju pripreme a mi nemamo igraca tako da ja ocekujem dolazak par novih imena u ova dva tri dana ako sta znate pisite ubi me ovo cekanje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 jun 2015, 10:39

Gdje su ta pojacanja imal sta ljudi

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 18 jun 2015, 11:40

Mirza hasanovic
Buducnost
Radnik

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 11:43

Već je pregovaramo sa njin

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jun 2015, 13:46

desetkamarakane je napisao/la:Mirza hasanovic
Buducnost
Radnik
Kako sada stvari stoje teško da će biti postignut dogovor sa istim ;)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 14:47

Iskreno i nije neki igrač od znacaja

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 jun 2015, 15:11

Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jun 2015, 15:16

moranjak je napisao/la:Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno
Nije to taj Mirza Hasanović ;)

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 18 jun 2015, 15:31

sony_91 je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno
Nije to taj Mirza Hasanović ;)
Pardon pogriješio sam , jel ovaj bolji

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jun 2015, 15:35

moranjak je napisao/la:Pardon pogriješio sam , jel ovaj bolji
Teško ih je uspoređivati jer nisu isti tip igrača. Jedan je destruktivac dok je drugi kreativac. Ovaj što je sada bio tu na pregovorima je kreativac. Da je u top formi bio bi pojačanje i za Premijer ligu, međutim, problem je što nije igrao zadnja tri mjeseca zbog povrede.

[youtube][/youtube]

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 18 jun 2015, 16:17

Malo je cudno pripreme trebaju poceti za 5 dana a mi u rosteru imamo 7 igraca. Ja sam se nadao da ce nedim traziti igrace do priprema al tajac je neki valjda se nesto sprema. :bih:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 16:45

Ljudi opušteno svi sada vagaju ponude, tako čekamo prelazni rok mnogo igrača se dovodi u vezu sa zvijezdom. Al iskreno dosta njih sebe pre cjenjuju. Postoji mogućnost da se produži i sa spasojevicem.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 19:17

Završeno je sa još jednim igračem potpisat će na prozivci. Tada ćemo objaviti i ine.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 jun 2015, 19:34

Tačno je da se pripreme blize,ali tačno je i da dosta premijerlig.nije nista po pitanju igrača rijesilo.Bolje i ovako nego gomilanje kao prije.pametno

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 18 jun 2015, 19:56

Mirzu znam licno, dobar igrac i dobar momak! Bio bi veliko pojacanje, siguran sam, ima fudbal u malom prstu. Jedino sto je gotovo cijelu polusezonu propustio zbog povrede, i sto je malo 'meksi' igrac, tako da nisam siguran koliko bi mogao pomoci na nekim gostovanjima gdje bude grube igre. Sve u svemu, za prvu ligu vise nego dobro pojacanje.
Smoke Weed Everyday!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 20:49

YNWA je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodi ;)

Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.

Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.

Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu ;)
Molio bih te sutra da kupiš Avazov sport pa da vidiš Husaru profesora na naslovnoj strani i da pročitaš ime Ordagic da se nalazi u njegovoj agenciji sto sam ti bio već rekao pa si reko da on nema veze s husarom eto ti replike... prema tome pisko ti je stari vuk i zna mnogo toga.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jun 2015, 23:37

reddragon001 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...
Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodi ;)

Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.

Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.

Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu ;)
Molio bih te sutra da kupiš Avazov sport pa da vidiš Husaru profesora na naslovnoj strani i da pročitaš ime Ordagic da se nalazi u njegovoj agenciji sto sam ti bio već rekao pa si reko da on nema veze s husarom eto ti replike... prema tome pisko ti je stari vuk i zna mnogo toga.
Vec sam vidio naslovnicu i gdje ces vjerovati avazu, i jos Husara na naslovnici, odmah znas da je sranje od novina :mrgreen:

Amer nije Husarin igrac, niti je ikad Husara imao uticaj na njega, da je imao ne bi Amer ni prelazio u Zvijezdu, niti bi sad bio u Slobodi, a i da je Husarin igrac, Husara bi bio sa njim na sastanku u Kuli prije dvije sedmice, a i danas bi bio sa njim u Gradaccu ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 jun 2015, 23:57

Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 jun 2015, 02:35

reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
Ajde barem napiši na kojoj poziciji igra?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.