Ok,ajde prijavi nam kada saznas više inf.da znamo na koga bi mogli da računamo..solinas je napisao/la:Ne.nije ni prozivka bila.neznam imena
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ljudi ima li tko kakvih informacija skim se pregovara tko bi mogao doci i kada jer eno nedim rece da za 6 dana pocinju pripreme a mi nemamo igraca tako da ja ocekujem dolazak par novih imena u ova dva tri dana ako sta znate pisite ubi me ovo cekanje
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Gdje su ta pojacanja imal sta ljudi
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Mirza hasanovic
Buducnost
Radnik
Buducnost
Radnik
-
reddragon001
- Kontakt:
Već je pregovaramo sa njin
Kako sada stvari stoje teško da će biti postignut dogovor sa istimdesetkamarakane je napisao/la:Mirza hasanovic
Buducnost
Radnik
-
reddragon001
- Kontakt:
Iskreno i nije neki igrač od znacaja
Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno
Nije to taj Mirza Hasanovićmoranjak je napisao/la:Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Pardon pogriješio sam , jel ovaj boljisony_91 je napisao/la:Nije to taj Mirza Hasanovićmoranjak je napisao/la:Bio je na probi kod Segrta ako se ne varam odigrao neke trening utakmice i nije nesto specijalno
Teško ih je uspoređivati jer nisu isti tip igrača. Jedan je destruktivac dok je drugi kreativac. Ovaj što je sada bio tu na pregovorima je kreativac. Da je u top formi bio bi pojačanje i za Premijer ligu, međutim, problem je što nije igrao zadnja tri mjeseca zbog povrede.moranjak je napisao/la:Pardon pogriješio sam , jel ovaj bolji
[youtube][/youtube]
-
batigol777
- Kontakt:
Malo je cudno pripreme trebaju poceti za 5 dana a mi u rosteru imamo 7 igraca. Ja sam se nadao da ce nedim traziti igrace do priprema al tajac je neki valjda se nesto sprema. 
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ljudi opušteno svi sada vagaju ponude, tako čekamo prelazni rok mnogo igrača se dovodi u vezu sa zvijezdom. Al iskreno dosta njih sebe pre cjenjuju. Postoji mogućnost da se produži i sa spasojevicem.
-
reddragon001
- Kontakt:
Završeno je sa još jednim igračem potpisat će na prozivci. Tada ćemo objaviti i ine.
Tačno je da se pripreme blize,ali tačno je i da dosta premijerlig.nije nista po pitanju igrača rijesilo.Bolje i ovako nego gomilanje kao prije.pametno
Mirzu znam licno, dobar igrac i dobar momak! Bio bi veliko pojacanje, siguran sam, ima fudbal u malom prstu. Jedino sto je gotovo cijelu polusezonu propustio zbog povrede, i sto je malo 'meksi' igrac, tako da nisam siguran koliko bi mogao pomoci na nekim gostovanjima gdje bude grube igre. Sve u svemu, za prvu ligu vise nego dobro pojacanje.
Smoke Weed Everyday!
-
reddragon001
- Kontakt:
Molio bih te sutra da kupiš Avazov sport pa da vidiš Husaru profesora na naslovnoj strani i da pročitaš ime Ordagic da se nalazi u njegovoj agenciji sto sam ti bio već rekao pa si reko da on nema veze s husarom eto ti replike... prema tome pisko ti je stari vuk i zna mnogo toga.YNWA je napisao/la:Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodireddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...![]()
Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.
Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.
Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu
Vec sam vidio naslovnicu i gdje ces vjerovati avazu, i jos Husara na naslovnici, odmah znas da je sranje od novinareddragon001 je napisao/la:Molio bih te sutra da kupiš Avazov sport pa da vidiš Husaru profesora na naslovnoj strani i da pročitaš ime Ordagic da se nalazi u njegovoj agenciji sto sam ti bio već rekao pa si reko da on nema veze s husarom eto ti replike... prema tome pisko ti je stari vuk i zna mnogo toga.YNWA je napisao/la:Da je tu ponudu imala Zvijezda za Amera, on sad ne bi bio u Slobodireddragon001 je napisao/la:Druže iz kluba čovjek mi je reko za ponudu Sarajeva a a sad vi kako hoćete amer je dao riječ hamzi da ostaje da će potpisati ugovor pa je pao pod uticaj menadžera lazova i odjednom je ppreko sve hamzi. ORDAGIC se kleo u zvijezdu a pokazao je sad zapravo da je karakter i ljudstvo nula kao i ostali srebrenicani...![]()
Amer nije dao rijec Hamzi da ce produziti ugovor, nego su bili pregovori i dogovoreno je da se saceka kraj sezone. Napisao si prije nekoliko sedmica da Amer sarađuje sa Husarom i da se ide na to da Amer Zvijezdu tuzi, pa koliko vidim niti Amer ima veze sa Husarom, jer da ima ne bi sad bio u tz, niti je Amer tuzio Zvijezdu, a mogao je. I na Amera nema uticaj nijedan menadzer.
Amer je na stolu imao duplo jaci ugovor nego sto ima u Slobodi, a odbio je taj ugovor, jer Zeljeznicar nije zelio pricati sa Zvijezdom, nego bi dosli sa predugovorom koji bi on potpisao i ucjenjivali Zvijezdu, da ga pusti za procenat od sledeceg transfera.
Napisao sam neki dan, ozbiljne pare ste dali Gradini i ozbiljne sta pare uzeli, i na kraju sto se tice Amera mislim da je on bio sasvim korektan prema Zvijezdi, kao sto je bila i ova sadasnja uprava Zvijezde prema njemu
Amer nije Husarin igrac, niti je ikad Husara imao uticaj na njega, da je imao ne bi Amer ni prelazio u Zvijezdu, niti bi sad bio u Slobodi, a i da je Husarin igrac, Husara bi bio sa njim na sastanku u Kuli prije dvije sedmice, a i danas bi bio sa njim u Gradaccu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
reddragon001
- Kontakt:
Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
Ajde barem napiši na kojoj poziciji igra?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.