FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:08

DrustveniParazit je napisao/la:
terabajt je napisao/la:To lazes sam sebe da benko,delac,alispahic,velkoski kojeg ste platili fien pare i ostali nemaju vece plate od igraca zelje i drugih klubova. To kao neko opravdanje za ove igre ???
Benko ima al' ga plaća Cardif, Delač je na posudbi, Alispahić ima ali ne puno, Velkoski nema i nije plaćen uopšte puno i jedini je koji je uopšte i plaćen. Druga je stvar što oni te plate kolike god da su dobijaju na vrijeme.
Ako tako mislis onda bolje po tebe bice ti lakse sutra :lol: . Benku plaća Kardif , nisam to znao ???

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 maj 2015, 14:09

Ma kakva bolan tvoja konstruktivna rasprava? Po tvojim komentarima o zelji ti kao da zivis u virtualnom svijetu a da ne kazem ovde na forumu. Daj i meni te droge pa da pocnemo raspravu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 14:13

Elegant je napisao/la:
Sasvim realno napisano bez ikakve provokacije, samo treba puno stvari da se poklopi kad su u pitanju pare, "miloni" tj, da se igraci Memija, Rijad, i ostali prodaju za ogromne pare, kao i ako Edin ode iz Citya. I sve da se to desi nece u Zelju preko noci doci igracine ili ce se igra trenutnih igraca dici na novi nivo.

Uvjek ce u nasoj ligi cetvorka Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski biti u nijansama razlike, jos je rano da bilo kod odskoci. Dovoljan primjer toga je Sarajevo, koje je najavilo setnju i neko bjezanje 20 bodova a jedva su u vrhu ostali i to ogromnom srecom.

A ovo sto je napisano da je ovo Sarajevu zadnja sansa je itekako tacno, vi ako sad ne osvojite titulu na ljeto vam ide remont nad remontom. Pola tima ako ne i vise ce biti otjerano ili zamjenjeno, uprava bi se mogla raspasti također. Mozete vi do sutra glumiti neku silu ali ovo vam je jednistvena sansa, jedini ste klub u ligi koji je 100% stao na noge po pitanju finasija, toliko vam se dobrih stvar desili da zvuci kao bajka. Turkysh i Malesia sponozor, Tan milijader, mnogo drugih partnera i prijatelja. Potroslili ste puno para na igrace, igrace koji imaju bajne plate.

Ako sad ne uzmete titulu tesko vam se, neka se neko od vas ili u upravi vam tad napravi lud i kaze "mi smo najveci i najbolji klub u BiH" treba ga dobro osamariti i otjerati. Ili neka barem to obrazlozi na osnovu cega ste to sve a nema titule haman 9 godina.

Nista od ovoga ovdje nema logike, a pogotovo ako uzmes u obzir ovu nebulozu sto si napisao
A ovo sto je napisano da je ovo Sarajevu zadnja sansa je itekako tacno, vi ako sad ne osvojite titulu na ljeto vam ide remont nad remontom. Pola tima ako ne i vise ce biti otjerano ili zamjenjeno, uprava bi se mogla raspasti također
jer vi prvo niste u stanju da svatite kakva je nebuloza vas STATUT a ne da nama pripovjedate sta ce se desiti ako se desi. Investicija mene Amidze :D je poslovnog karaktera koja se temelji na tuzi period, i gdje su kljucnu ulogu odigrali SKOLOVANI LJUDI IZ NASE UPRAVE (sto je vama nejasno, pogotovo ovo SKOLOVANI) Nasi rezultati ce biti rezultat rada iprave koja je obezbijedila Malesiu i Turkish kao glavne izvore naseg godisnjeg budzeta, pored clanskih karti, fan shopa, reklamnog prostora, navijaca itd... I ovo sve nabrojano je samo jedan dio onoga sto je nama nasa uprava obezbijedila da se mozemo kurciti. Sareni rezulati ove sezone su samo plod naseg uspijeha i zavisti i pohlepnosti drugih gdje su na sve moguce nacine gledali kako ili da se ogrebu ili da ostete Sarajevo ali **** ga ne ide :D Titulu uzimamo ove i naredne godine, ali pravu snagu Sarajeva ce te osjetiti u sezoni 16/17 kad liga bude skracena i kada skoro svaka utakmica bude derbi, a mi budemo imali uigranu ekipu i prejaku na svim pozicijama.

A vas porblem je puno veci jer kako vidim ne mozete se odliciti za generalnog sponzora od svih ponuda koje su vam na stolu, isto tako red od investitora se otegao do ZELJEznicke i svi ponijeli svoju ustedjevinu da uloze, a sa druge strane Kusturica savjetuje bolje opet u Ljubljansku banku da ih vratite nego u SELJU da bacite :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 14:14

MCMXLVI je napisao/la:Ma kakva bolan tvoja konstruktivna rasprava? Po tvojim komentarima o zelji ti kao da zivis u virtualnom svijetu a da ne kazem ovde na forumu. Daj i meni te droge pa da pocnemo raspravu.
Ne može momčino, evo na primjer, ovo su tvoji posljednji postovi na ovoj temi...
MCMXLVI je napisao/la:Sta se sve nece procitati na ovom forumu :lol: :kralj:
MCMXLVI je napisao/la:amidza brate zasto ulazis u pricu sa likom koji ima nick "virtual"
MCMXLVI je napisao/la:Davno si ti puko jaro. Nije tebi dzaba nick Virtual.
MCMXLVI je napisao/la:slika

Dakle, niti jedan vezan za temu. Uključujući i ovaj koji sam citirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 14:16

terabajt je napisao/la:
Ako tako mislis onda bolje po tebe bice ti lakse sutra :lol: . Benku plaća Kardif , nisam to znao ???
Meni će sutra biti odlično ako Bog da. Utakmica najbolje gostujuće i najbolje domaće ekipe pa je očekivati da gosti prekinu sa serijom dobrih rezultata u gostima, kao što je bilo protiv Zrinjskog, najbolji napad je pobijedio najbolju odbranu.
Eto sada znaš.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 maj 2015, 14:17

Cuj uprava ce se raspasti ako ne osvojimo titulu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti si opet šampion !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 maj 2015, 14:18

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:To se slazem, mi smo dugo bez titule i to je logicno.
Nikad nisam ni sumnjao da ćemo se ti i ja naći na pola puta, kao i uvijek. Žao mi je samo što vas nema malo više koji bi se uključili u neke konstruktivne rasprave.
Jbg uzavrela je atmosfera, ne zna se vise ko pije a ko placa, @mokroguz je objasnio gifom na temi PLBIH. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 maj 2015, 14:18

Pa normalno kad te ozbiljno ne shvatam :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2015, 14:18

joker90 je napisao/la:Jos samo fali bagrcavi i sve sto ima otpada zeljinog je doslo na temu. Naravno prednjaci no lifer sa 32k postova cistog otpada i nebuloza. Kako vam se da odgovarati im? Kako??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:19

terabajt je napisao/la:
Meni će sutra biti odlično ako Bog da. Utakmica najbolje gostujuće i najbolje domaće ekipe pa je očekivati da gosti prekinu sa serijom dobrih rezultata u gostima, kao što je bilo protiv Zrinjskog, najbolji napad je pobijedio najbolju odbranu.
Eto sada znaš.
Ovo sto si napisao se moze protumaciti i na obrnuti nacin. Zeljo trenutno ima najbolji napad (50 datih) jel to znaci da ce pobijediti najbolju odbranu :lol: :lol:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 maj 2015, 14:19

Virtu4l je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ma kakva bolan tvoja konstruktivna rasprava? Po tvojim komentarima o zelji ti kao da zivis u virtualnom svijetu a da ne kazem ovde na forumu. Daj i meni te droge pa da pocnemo raspravu.
Ne može momčino, evo na primjer, ovo su tvoji posljednji postovi na ovoj temi...
MCMXLVI je napisao/la:Sta se sve nece procitati na ovom forumu :lol: :kralj:
MCMXLVI je napisao/la:amidza brate zasto ulazis u pricu sa likom koji ima nick "virtual"
MCMXLVI je napisao/la:Davno si ti puko jaro. Nije tebi dzaba nick Virtual.
MCMXLVI je napisao/la:slika

Dakle, niti jedan vezan za temu. Uključujući i ovaj koji sam citirao.
E nek si mu reko brate... :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2015, 14:20

Sabinho je napisao/la:Jbg uzavrela je atmosfera, ne zna se vise ko pije a ko placa, @mokroguz je objasnio gifom na temi PLBIH. :lol:
Samo da znaš da ona ponuda za opkladu još uvijek važi :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 14:21

Kako je rekao vas Greda da zeljo treba 170 000 maraka na mjesecnom nivou da bi funkcionisao, e svi smo svjedoci da Gredica u javnost nema odavno, izgleda da se zadao da navuce vise para u kasu jer sad imate i kriminalni milje sa juga na platnoj listi, A investitori se pobilli izmedju sebe ko ce prvi da finansira ekipu sa juga!!!!!! Djeco moja balava natjeraste me i da se uozbiljim danas :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 14:22

terabajt je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Eto sada znaš.
Ovo sto si napisao se moze protumaciti i na obrnuti nacin. Zeljo trenutno ima najbolji napad (50 datih) jel to znaci da ce pobijediti najbolju odbranu :lol: :lol:
Koju najbolju odbranu? Kad to igrate sa Zrinjskim? :lol:

Matej Delač

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 maj 2015, 14:22

amidzaTan je napisao/la:Kako je rekao vas Greda da zeljo treba 170 000 maraka na mjesecnom nivou da bi funkcionisao, e svi smo svjedoci da Gredica u javnost nema odavno, izgleda da se zadao da navuce vise para u kasu jer sad imate i kriminalni milje sa juga na platnoj listi, A investitori se pobilli izmedju sebe ko ce prvi da finansira ekiu sa juga!!!!!! Djeco moja balava natjeraste me i da se uozbiljim danas :D
Radis li ti sta u zivotu :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:24

Nisam ni znao da oni imaju najbolju odbranu , i samo 12 primili :?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 maj 2015, 14:30

@ackeey sta mi je to rekao? Da ulazim u raspravu gdje zeljo osvaja sve narednih 10 godina, a mi ako ne osvojimo raspadamo se :lol: :lol:
Vama se samo treba smijati, pogotov ovom virtualu :lol:

Burek pita, zelji kita : )

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 maj 2015, 14:39

1:2 gospodo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 14:41

amorovski je napisao/la:1:2 gospodo

I ja se nadam tom rezultatu :lol: :lol:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 14:46

terabajt je napisao/la:
amorovski je napisao/la:1:2 gospodo

I ja se nadam tom rezultatu :lol: :lol:
Samo to i možeš je*i ga. :D

Matej Delač

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.