MentalitaUltras je napisao/la:Udarci prema golu 19:2
Udarci u OKVIR gola 11:1
Korneri 11:1
Faulovi 17:37
Zuti kartoni 1:4
% posjeda lopte 69:31
NO COMMENT
svi igrači slobode su se natrpali u peterac pa ko bi ih pobjedio kad tako igraju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa i Čelzi igra Bunker protiv barce na Camp nou, pa opet igra u ligi prvaka...ultra@rajvosa je napisao/la:Ja bih onu slobodu izbacio iz lige,zbog onako jadnih ekipa nasa liga nikad nece papredovati,frajer lezi 15 min,nista mu nije,nece da ustane,sudija izvlaci zuti on skace ko da na federima,neek vam je siroki oduzeo evropu,dabogda nikad vise neizasli u neko evropsko takmicenje,NAJJADNIJA EKIPA U LIGI
A inace liga nam je jedna od najbrzih u Evropiherbion je napisao/la:Jako ste spora ekipa i daleko da ste ozbiljan favorit PL.
No Comment . . .
Igračima svaka ćast .. ako ovako odigraju protiv Helsingborga razvalit čemo ih ..
Svaka cast...ja sam bio na Jadranu kad se igrala utakmica u Svedskoj i zenicani i tuzlaci su zajedno samnom navijali za sarajevo... samo jedinstvena Bosna moze dostaTaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Sarajevu na odlicnoj igri mi da nismo imali Denisa Mujkica bilo bi 5:1 za Sarajevo hvala mu na odlicnoj partiji .... uglavnom sretno Sarajevu protiv Helsinborga neka 2:0 bude za vas pa da idete dalje .. Sportski pozdrav iz Tuzle
Mukiol je napisao/la:Svaka cast...ja sam bio na Jadranu kad se igrala utakmica u Svedskoj i zenicani i tuzlaci su zajedno samnom navijali za sarajevo... samo jedinstvena Bosna moze dostaTaRgEt_ je napisao/la:Cestitke Sarajevu na odlicnoj igri mi da nismo imali Denisa Mujkica bilo bi 5:1 za Sarajevo hvala mu na odlicnoj partiji .... uglavnom sretno Sarajevu protiv Helsinborga neka 2:0 bude za vas pa da idete dalje .. Sportski pozdrav iz Tuzleextra utakmica gledao sam drugo poluvrijeme...cestitam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.