NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 avg 2011, 04:48

dobit ce ekipu tek kad izgrade stadion za NFL...jos im grad nema jedan takav stadion :)

kad_kako:

ma brate Williams nije mogao u Dallasu jer bili su i jako losi, a imao je prije sebe i druge recivere kojima su se morale lopte bacati da nebi pravili probleme :)...njemu odgovara sistem igre kakvu mi igramo, a do sada u campu je pokazao mnogo...kazem mi smo doveli 4 igrac akoji su bili medju 10 pickova u svojoj karijeri...naravno Packersi su za mene favoriti u NFL to sam i rekao,ali izgubili su nekoliko startnih igraca to hocu da kazem....sto se tice povreda sve je to sastav ove igre,jer mi smo preprosle sezone samo u prvoj utakmici protiv Packersa izgubili 4 igraca, a trojica su bila za sezonu, to jeste dva LB Urlacher i Tinoisamoa...poslije se samo redalo, ali na kraju smo dobro i odigrali kako smo bili izgubili skoro 50% startera :)

Nemoj zaboraviti da smo doveli dva dobra rookia i ovo sto smo u odbrani doveli je dosta dobro,,,vjeruj mi da nam je odbrana jos bolja nego prosle godine i ekipa bi trebala da igr apuno bolje nego proslu sezonu...takodjer nemoj zaboraviti ovo ime Dan Sanzenbacher ...bio je odlican reciver u Ohio i cisto je nerazumljivo kako nije bio draftan...zato je svih 32 ekipe zeljelo ga dovesti kao free agenta , ali on je odabrao Bearse jer lezi sistemu Matza...do sada Martz kaze da je bio jedan od boljih u campu, ali da je Williams ipak prvi X reciver i da je on takodjer pokazao vise od Knoxa...mi dobro znamo da je Knox proslu sezonu imao 960 yardi i bio odlican i ako nije bio nasa prva opcija :)...kad je Williams za sada bolji od njega zasto nebi rekao da smo sad jednostavno na reciverskim pozicijama dosta dobri...Msrtz sam tvrdi da je ovo jedna mlada i jedna bolja reciverska kombinacija sa kojom je radio, jer upravo Knox i Dan Sanzenbacher su ti koji bi nas trebali godinama predstavljati, uz naravno Hestera
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 avg 2011, 13:14

kad_kako je napisao/la:Citam da Los Angeles, bi uskoro mogao dobiti NFL tim.

Po vama, koji bi to tim mogao biti?

najvise se suskalo za jaguarse i raiderse, ali ko zna...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 avg 2011, 13:16

Večeras počinju prve pripremne utakmice, Patriotsi dočekuju Jacksonville, ne očekujem ništa jer je još mjesec dana do početka sezone, ali mislim da bi trebali pobijediti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 12 avg 2011, 16:17

POBJEDAAAAAAAAAA! Seahawks <33 Ja sam se već prepao ali zadnja četvrtina, nikada nisam bio srećniji :D:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 avg 2011, 16:25

Seahawks Boy je napisao/la:POBJEDAAAAAAAAAA! Seahawks <33 Ja sam se već prepao ali zadnja četvrtina, nikada nisam bio srećniji :D:
Cak ni kad ste dobili Saintse? :lol: :lol: :lol:

Nego, gled'o sam i ja ovu tekmu samo zato jer ESPN nije prenosio nista drugo, pored Patsa i Jaxa oni ovo prenosili, al' sta je tu je.

Dakle, Chargersi bi ovo lagano dobili da je ovo tekma regularne sezone. Rivers je imao 1 drive 1 TD, a njegove rezerve su katastrofa, Gates nije igrao, Rivers igr'o 5 minuta, Tolbert 5 minuta... Imali su i napad za produzetak, al' 3. QB je to sve zasr'o. Seahawksi, znatno su oslabljeni jer tu nema Lyncha, Hasselbacka, Tatupua itd, no mislim da je Whiteburst puno bolje rijesenje nego Jackson, puno bolje baca, iskusniji, jest da Jackson moze trcati, al' tanak je pravo. Cak je i Portis vise pokaz'o od njeg sinoc. Mislim da ce sva tri QB imati znatnu minutazu.

Ah, da, igrao je i Bob Sanders, kaze osjecam se fit, vidjet ce kad odigra 3 tekme i cao. :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 12 avg 2011, 16:44

Seahawks Boy je napisao/la:POBJEDAAAAAAAAAA! Seahawks <33 Ja sam se već prepao ali zadnja četvrtina, nikada nisam bio srećniji :D:
Zayebali su se Seahawks potpisivanjem Tarvarias Jackson-a, momak je katastrofa i to zesca. Licno sam misljenja da nema cak ni jedan atribut za dobrog QB. Vidjelo se sinoc da nezna citat odbranu i da ima u mozgu samo kako da trci i onda logicni redosljed je sack. "rezerva Charlie Whitehurst je sinoc odigrao mnogo bolje od Jackson-a i vrlo realne su mogucnosti da ce on biti starter dok Jackson ce obavljat svoj omiljeni posao...noseci clipboard i grijat klupu na kisnjavim Seattle danima :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 12 avg 2011, 19:21

Gledao sam New England sinoc onoliko koliko sam mogao gledati, jer ne sjecam se da sam ikad toliko zivce potrosio zbog streama. Nikad gori. :evil:
Starteri nisu puno igrali, primijetio sam Hernandeza, Woodhead i Bodden mozda 5 minuta ukupno, Cunningham, Ninkovich, Chung i Meriweather. Bilo kako bilo, igrali su veoma kratko svi.
Hoyer je pokazao da je jedan od najpotcjenjenijih backup QB, i ko zna, mozda uspijemo dobiti pick 2. ili 3. runde, od nekih ocajnika. (citaj Arizona za Kolba).
Mallett rutinski, istina da su to bili 3rd & 4th string igraci, ali stil igre mi se dopao, bez ikakve panike je odradio posao.
Ridley je imao fenomenalnu vecer, 64 yds, 2 TDs trcanjem i 7 hvatanja za 47 yds i TD.
Iduce sedmice protiv Tampe, ocekujem vise startera, bar za poluvrijeme, nastup Haynesworth-Wilfork zida na DT :D i prvi completion Brady-Ochocinco.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 avg 2011, 20:23

SaltCityAttack je napisao/la:
ma brate Williams nije mogao u Dallasu jer bili su i jako losi, a imao je prije sebe i druge recivere kojima su se morale lopte bacati da nebi pravili probleme :)...njemu odgovara sistem igre kakvu mi igramo, a do sada u campu je pokazao mnogo...kazem mi smo doveli 4 igrac akoji su bili medju 10 pickova u svojoj karijeri...naravno Packersi su za mene favoriti u NFL to sam i rekao,ali izgubili su nekoliko startnih igraca to hocu da kazem....sto se tice povreda sve je to sastav ove igre,jer mi smo preprosle sezone samo u prvoj utakmici protiv Packersa izgubili 4 igraca, a trojica su bila za sezonu, to jeste dva LB Urlacher i Tinoisamoa...poslije se samo redalo, ali na kraju smo dobro i odigrali kako smo bili izgubili skoro 50% startera :)

Nemoj zaboraviti da smo doveli dva dobra rookia i ovo sto smo u odbrani doveli je dosta dobro,,,vjeruj mi da nam je odbrana jos bolja nego prosle godine i ekipa bi trebala da igr apuno bolje nego proslu sezonu...takodjer nemoj zaboraviti ovo ime Dan Sanzenbacher ...bio je odlican reciver u Ohio i cisto je nerazumljivo kako nije bio draftan...zato je svih 32 ekipe zeljelo ga dovesti kao free agenta , ali on je odabrao Bearse jer lezi sistemu Matza...do sada Martz kaze da je bio jedan od boljih u campu, ali da je Williams ipak prvi X reciver i da je on takodjer pokazao vise od Knoxa...mi dobro znamo da je Knox proslu sezonu imao 960 yardi i bio odlican i ako nije bio nasa prva opcija :)...kad je Williams za sada bolji od njega zasto nebi rekao da smo sad jednostavno na reciverskim pozicijama dosta dobri...Msrtz sam tvrdi da je ovo jedna mlada i jedna bolja reciverska kombinacija sa kojom je radio, jer upravo Knox i Dan Sanzenbacher su ti koji bi nas trebali godinama predstavljati, uz naravno Hestera
Williams u Dallasu je imao u 3 godine neki prosjek od 30ak fatanja po sez. Isto sam negdje citao da je po sez. imao i oko 30+ ispustenih lopti. Znaci ima veoma nesigurne ruke. Zar nam to treba?

Isto mi se nesvisdja sto je Knox, stavljen iza Williamsa na prvom deep chart-u. Mislim da sa svojih 950 jardi, to Johny nije zaslusio. Naravno da je i on imao svojih greski. Sigurno jedna od vecih njegovih mana trenutno je lose pozicioniranje. Ali momak je nas draft, i trebao bi da ima prednost ... Uvijek daje sve od sebe. Williams se pokazuje kao bolji od njega na trenigu, sto bi Alen Iverson rekao: "to je samo trening. Jel to govorimo o treningu? To je samo trening." :D. Cekaj utakmice, pa onda nek se pokaze. ALi po meni kao rezerva Hesteru i Knoxu.

Odbrana nam je bila OK. i prosle godine. Nadam se da ce sa tim rookie-ijima biti jos bolja.

Vidim digla se naka hampa od strane medija da Knox nije zadovoljan sa trenutnim statusom ... i da bi kao volio trade. onda slusam izjavu Knoxa, koji kaze: "ja sam ovdje draftvovan. ja sam Bear. Tu sam poceo tu bi volio i da zavrsim. nikad nisam ni spomenu trade." nije bas citat do citata, ali u ovim linijama je njegova izjava. I onda kazem fuj novinari, zar morate izmisljati sranja? stoka!
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 avg 2011, 20:29

SaltCityAttack je napisao/la:dobit ce ekipu tek kad izgrade stadion za NFL...jos im grad nema jedan takav stadion :)
Zar oni nemaju "Koloseum", Olimpijski stadion? ... Sta fali njemu?

Isto kandidati sa selenje su St. Rams. (vracaju se bivsoj kuci?) Barem po radio show-u, Mike and Mike in the morning (Ovo mi brat rece da je slusao neki dan, kad je isao na posao).

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2011, 04:49

kad_kako je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:dobit ce ekipu tek kad izgrade stadion za NFL...jos im grad nema jedan takav stadion :)
Zar oni nemaju "Koloseum", Olimpijski stadion? ... Sta fali njemu?

Isto kandidati sa selenje su St. Rams. (vracaju se bivsoj kuci?) Barem po radio show-u, Mike and Mike in the morning (Ovo mi brat rece da je slusao neki dan, kad je isao na posao).
nije NFL stadion...neki dan citam da tek su napraivli skicu za izgradnju jednog takvog stadiona...bas je i slika bila ebiga, ali ne znam gdje naci sad tu vijest.

Nego brate ako si gledao Bearse i ranije dobro znas kako smo mi prolazili protiv Williamsa...mi mozda jesmo njih dobijali, ali za njega nismo imali nikoga ko ga je mogao zaustaviti.....stosu nam on i Stive Smith iz Panthersa radili to nije niko :)...od tad su mi i bili dragi reciveri..jedino sto Williamsa ne volim, to je zato sto je lajao protiv nas i nista vise...pa brate covjek je u campu pokazao da je bolji od ostalih...svata semu u napadu sa Martzom sto je najvaznije .
Malo ovi novinari seru juce im je haman Jony Knox poceo psovat..... navodno Williamsovim dolaskom Jony Knox je izgubio mjesto startera, jer Hester bi bio srugi reciver sto po meni nije nikako realno...Knox je i prosle sezone bio nasa druga opcija, a covjek je imao 960 yarsi i 6TD...ovo su odlicne brojke za recivera koja je druga opcija...po meni on treba da bude sa Williamsom starter prije Hetera.....sad on je ko nezadovoljan, ali to su samo rijeci novinara i navodno zeli biti tradovan....covjek juce zvao i agenta i izasao pred novinare pitao od koga su culi tako nesto, jer on zeli biti Bears za zivot i da nije bitno koja on opcija bio u ekipi, jer on zna da ce on imati svoj udio u ovom offensu...prvo Knox se nabio i tezi je nekih 12 poundi u odnosu na proslu sezonu sto je jako dobro....skoro pa je nabio masu koju je posjedovao Owens dok je bio najbolji reciver u NFL...za njeg aje to vazno i u Bearsima ga tjeraju na rad i ako ga stave kao trecu opciju vjeruj mi da je to samo da on bude bolji i da ga jos vise natijeraju da radi....svi su misljenja da bi on mozda trebao biti i prva opcija po onome sto posjeduje i sto je pokazao prosle sezone.
Ma brate ja sam zadovoljan ofanzivno sto smo se ojacali pa ti kako god hoces, i kako Martz kaze da je prezadovoljan reciverima koje imamo...barem sad imamo nekome i baciti loptu :)...OL ce biti dobra ne sumnjam , jer ne mogu biti losi od onoga :)....ebiga mi smo mjenjali previse OL prosle godine cesto su nesto kombinovali i pokusavali popraviti...sad je skroz drugacije imat ce te svoje startere i vjerujem da ce biti to puno bolje....znas i sam da su znali bljesnuti i prosle sezone, a utkamica koju cu pamtiti je ona protiv Jetsa... pa ebote onakvu odbranu Jetsa su ustopali i nisu ljudi mogli prici Cutleru....zato je Cutler i bacao onako fenomenalno protiv njih...samo tu tekmu je nasa odbrana bila jako losa :)...kod nas uvjek kad OL igra dobro i Cutler, onda odbrane nema nigdje, a kad Offensa nema, onda odbrana dominira ....nesto se ne sjecam kad smo odigrali jendo i drugo skupa dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2011, 02:17

prvi nas drive ne obecava :)...OL kita jos veca nego prosle sezone :)...ljudi odmah su blizu Cutlera, a sva sreca pa se covjek izvuce i otrci...da je Grosman ovdje bio bi on oboren davno :)....dobro doduse ne igra Spencer barem za sada.... problem je tu na sredini vazda prodju do Cutlera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2011, 02:34

izveo Smith odma Cutlera :)....pa nije lud covjek drzat ga ubit ce ga ovi zbog OL...jest da g anisu rusili, ali covjek je 3 puta pobjego ja sam vidio vec ga oborenog.... evo ovog drugog su vec 2 puta oborili ljudi, on ne moze da pobjegne :).....nista OL ista prica katastrofa..... dobro ovo je samo prijateljska, ali ako ovako bude OL da u svakom posjedu nas elopte strahuje se za QB jadni mi :)

Ovdje jedino za sada Barber i Knox valjaju ostalo sve katastrofa...i doduse nesto manje odbrana....Cutler je otrcao jednu dobro kad je bio skoro pa oboren i to je ono sto se moglo zabiljeziti...Wootton nam se povrijedio odmah u odbrani prvi njihov napad.

edi:

Barber nam je veliko pojacanje :)....dobar covjek za sada jer zaista OL ne moze nista objezbjediti ovdje dobro za QB, tako da se mora trcat.
Sad smo preuzeli kontrolu, ali bogami OL nije obecavajuca 7:3 za nas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 14 avg 2011, 03:03

Ljudi moze li iko da mi kaze kakve su sanse Coltsa za sljedecu sezonu, to mi je najdrazi tim u nfl, al ne pratim bas puno nfl tj nemam prilike pa et ako ko moze da mi nesto kaze :)
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 avg 2011, 03:19

bosanac napolitano je napisao/la:Ljudi moze li iko da mi kaze kakve su sanse Coltsa za sljedecu sezonu, to mi je najdrazi tim u nfl, al ne pratim bas puno nfl tj nemam prilike pa et ako ko moze da mi nesto kaze :)
Hoces da to cujes od mene kao velikog navijaca Coltsa ili od nekog drugog?

I 4. mjesto u diviziji je uspjeh! Ramsi nam yebo i siru i uzu rodbinu.

Sad kad sam malo smireniji da kazem - bez Manninga smo nula, QB-ovi svaki po jedan INT gubimo 20:3, kad Manning zavrsi karijeru Coltsa nece nidje bit. Cinjenica.

Pardon 23:3, za 10 sekundi nasa strasna odbrana je dopustila 258. QB-u Ramsa da sa svojih 20 yd dodje u priliku za FG.
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 14 avg 2011, 03:29, ukupno mijenjano 3 puta.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 avg 2011, 03:27

SaltCityAttack je napisao/la:izveo Smith odma Cutlera :)....pa nije lud covjek drzat ga ubit ce ga ovi zbog OL...jest da g anisu rusili, ali covjek je 3 puta pobjego ja sam vidio vec ga oborenog.... evo ovog drugog su vec 2 puta oborili ljudi, on ne moze da pobjegne :).....nista OL ista prica katastrofa..... dobro ovo je samo prijateljska, ali ako ovako bude OL da u svakom posjedu nas elopte strahuje se za QB jadni mi :)

Ovdje jedino za sada Barber i Knox valjaju ostalo sve katastrofa...i doduse nesto manje odbrana....Cutler je otrcao jednu dobro kad je bio skoro pa oboren i to je ono sto se moglo zabiljeziti...Wootton nam se povrijedio odmah u odbrani prvi njihov napad.

edi:

Barber nam je veliko pojacanje :)....dobar covjek za sada jer zaista OL ne moze nista objezbjediti ovdje dobro za QB, tako da se mora trcat.
Sad smo preuzeli kontrolu, ali bogami OL nije obecavajuca 7:3 za nas
Barber i specijalni timovi, jedini za sada koji je nesto pokazali. Knox dobro trcanje od 70 yardi.
Lance Louis u OL, je totalna promaja. Sve sto je proslo prema Cutleru, je kroz njega proslo. Zaista se nadam da je to samo tako u pripremnim.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 avg 2011, 03:31

Edin TM87 je napisao/la:
Sad kad sam malo smireniji da kazem - bez Manninga smo nula, QB-ovi svaki po jedan INT gubimo 20:3, kad Manning zavrsi karijeru Coltsa nece nidje bit. Cinjenica.
Pa za pare koje ce njegova pemzija osloboditi, mocete uzet bilo kojeg QB-a u ligi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 avg 2011, 04:01

kad_kako je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
Pa za pare koje ce njegova pemzija osloboditi, mocete uzet bilo kojeg QB-a u ligi.
I to sto kazes, majke mi Manning bi bolje igr'o bez vrata nego ova dvojica :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2011, 04:11

dobra kod Bearsa odbrana i u ovom rezervnom timu :)....ebeno je da smo mi vec 2 igraca izgubili zbog povrede i to u pripremnoj utkamici :(....Zato je Cutler i izveden jer on je bacio 1-1 i vise nije ulazio u igru, nakon sto je otrcao za first down :)...Ovaj Bell dobro trci, mogoa bi on uzeti poziciju Tayloru vrlo lahko...prije svega mladji je i manje kosta...ja vec njega vidim slijedece sezone prije Taylora, ako Taylor ne napravi neki bum ove sezone, ali cisto sumnjam, jer ce Forte i Barber biti nase prve opcije izgleda.

Nego dobar i ovaj reciver kojeg sam neki dan spominjao iz Ohio st.....rookie dobro se odkriva ....sto se tice OL vidim da Omilaye i Spancer igraju u ovom rezernom timu.....mi opet u odbrani smo losi za 3th down to je ono sto sam primjetio, jer uvjek smo lose zatvarali 3th down i tu se nista nije promjenilo, a takodjer i grijesimo na red zone, jer evo sad smo izgubili loptu...prsle godine smo zijanili dvije tekme kuci zbog ovakvih gresaka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 avg 2011, 04:14

Boze dragi ovaj Painter je gori nego na maddenu! Pa nek' da crta sta mi ovde glumi QB ba :roll: :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2011, 04:59

dobise Bearsi 10-3 :)...jedino sto me raduje odbrana koju je pokazao i drugi tim...ma uglavnom dobro je prva utakmice ali zadovoljan sam nekim stvarima.

Ono ljudi sto brine to je 9 sucks na nasa 3 QB :).... Cutler je dobio jedan, ali vise je to zato sto se sam bacio da ga nebi povrijedili, jer sigurno bi ga raznjeli onog trenutka....druga dvojica su popusila 8 sucksa :shock: ...stvarno ne znam sta da kazem ja da sam QB ili prije svega Cutler odro bi ja njima svima majku....pa ebote ubit ce ga ko zbog idiota u OL....i kad mi dodju neki idioti pisati i kritikovati Cutlera zbog povrede i td hmmm... pa ja bi davno izasao da imam onakvu OL...pa covjeka ubise sta treba da radi vise?.... ma on je imao odlicnu sezonu, jer ja cisto sumnjam da bi i bolji QB mogao uciniti nesto vise od onoga ...kod nas bi Favre 3 godine ranije zavrsio karijeru uvjeren sam u to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.