BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

bparena
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la bparena » 19 okt 2011, 18:31

vfc1922 je napisao/la:A što se tiče Zenice ili Koševo, u Zenici sam završio protiv Rumunije, kad sam otišao sa svoje dvoje dijece, došao pred stadion tri sata prije tekme, imao karte za istu i nisam ušao na tekmu. Što znači samo jedno, Bilino polje treba dobiti doživotnu zabranu za sva domačinstva naše repke. To se nije dešavalo samo meni, nego i masi raje.
Te priče da smo bolji na Bilinom polju, bacite u vodu. Portugal se neče dobiti na ho ruk, povuci, potegni, nego samo ako budemo bolje igrali lopte. Ne možemo ni na ho ruk, jer će opet sudija nategnuti. Sad pogotovo kad naš papanski savez nije ni reagovao na onaj kriminal na Stade de France, a ne nešto drugo. Sad ljudi vide da mogu s nama kako hoće. I na kraju krajevu več smo s njima igrali na Bilinom polju, i čak smo slabije odigrali nego na Luzu. Mal teren protiv najjacih tehničara u Europi moze izabrati samo neko izuzetno hrabar....ili lud...
Nista ti ne valja. Eto ti valjas i tesko nam je palo sto toliko mrzis i BP i sve sto se vrti oko repke. A mi neznamo sta ce mo bez tebe evo citav stadion udario u plac. :lol: Za BP se gine a repka se prati. Idemo u Lisabon. Ti jado nadam se da ces iskoristiti karte na BP.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 okt 2011, 18:42

vfc ja izadjem iz ulaza zgrade gdje zivim u 20 :10 i stignem lagano da udjem do 20 : 15 , I opet budem u prvom redu .
To sto vi koji dolazite 564125 sati prije utakmice na kapije nije pitanje nikog vec sposobnosti samih vas.
Danas sam bio na travnjaku i nasi stvarno odlucili da ga izravnaju i urade kako bi bio u najboljem mogucem stanju .
Nisam nista slikao , iduci put slike , samo cu reci mnogo bolje izgleda .
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 19 okt 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 okt 2011, 18:51

Treba stadion napraviti i ja se slazem. Al komitet se jos ne odlucuje.. Da hoce napravit bar Kosevo ili Grbavicu. Meni je svejedno.

AL VOLIM OVE "PATRIOTE" KOJI PRED OVAKVU TEKMU PUNOM PAROM RADE SVOJ POSAO I ZAVADZAJU RAJU.... :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 okt 2011, 18:52

Teren na BP je trenutno u katastrofalnom stanju. Doduse svake godine u jesen je teren u katastrofalnom stanju. Teren nema adekvatan sistem za odvod nepozeljne vode i zato je tako? Koliko god da ga cuvali, on nemoze biti u dobrom stanju, jednostavno je to podrucje gdje ej teren puno vode, a i sam teren nije ravan?

High

Post Postao/la High » 19 okt 2011, 19:07

avenija je napisao/la:sta je sarajlije stid vas stadiona koje je donjelo 4 pobjede od 4 moguce ove kvalifikacije za EP.
Ukleto Koševo,nesretno,treba ga srušiti.Ne znamo igrati na Koševu,na ostalim stadionima znamo.Na svjetskim i europskim prvenstvima će svi stadioni biti kao u Zenici,pa ćemo na guranje proći nekako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 19 okt 2011, 19:07

Teren na Bilinom iz prošlih kvalifikacija i iz ovih ne mogu se porediti. Trenutno je barem pet puta bolji nego prije. Šta će biti do Portugala ne znam, al ovo sam vidio svojim očima. Svaka čast ljudima koji se trude održati ga takvim. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 okt 2011, 19:09

High je napisao/la:
avenija je napisao/la:sta je sarajlije stid vas stadiona koje je donjelo 4 pobjede od 4 moguce ove kvalifikacije za EP.
Ukleto Koševo,nesretno,treba ga srušiti.Ne znamo igrati na Koševu,na ostalim stadionima znamo.Na svjetskim i europskim prvenstvima će svi stadioni biti kao u Zenici,pa ćemo na guranje proći nekako.
jesam ti ja kriv sto pjanic misimovic dzeko spahic hoce da igraju na nogometnom stadionu a ne atletskom ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 19 okt 2011, 19:09

Doduse Sarajevo ima bolje stadione nego Zenica,mi barem imamo nesto vi nemate NISTA,dakle NISTA.Sredite stolice,naslonjace,wc,svlacionice,vip lozu,mjesta za novinare e onda cemo o necemu pricati.Ovako nemate pravo nista za Bilino Polje reci.Travnjak ce biti dobar za baraz,izasli smo u susret i igramo kup utakmicu u Kaknju a protiv Slobode ce se vjerovatno odgoditi.Da se mene pita to se nikad ne bi desilo,jer moja drzava je ZENICA moj reprezentacija je CELIK.Al po sto se ne pitam....Uglavnom imamo STADION
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 okt 2011, 19:10

Moguce da to i nisu sarajlice - moguce da su to i oni koji ne zele dobro nasoj repki pa pred svaku jaku tekmu zapocnu ovu pricu. :?

@Emir ZENICA
ne pretjeruj ni ti - BiH je moja drzava, Zenica moj grad .... ostalo se zna ;)

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 19:11

High je napisao/la:
Hahaha kaze stadioni ko u Zenici. Evropski moderni stadioni su barem 10 metara duzi i siri od BP
YNWA!

High

Post Postao/la High » 19 okt 2011, 19:13

@ karameldar

Nadam se da nisi shvatio post na onaj način na koji nisam htio da shvatiš. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 okt 2011, 19:13

nasa prednost je los teren u Nicaze i treba ga iskoristiti....sta vam je ba kad ronaldo il nani povuku loptu il bace for samo ih grba moze zaustaviti i to su cinjenice..zato zivjelo BP ... :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 19:14

High je napisao/la:@ karameldar

Nadam se da nisi shvatio post na onaj način na koji nisam htio da shvatiš. :mrgreen:
Jbg,zeznuo sam se. Nemoj se ljutiti :) Evo da se i ja izjasnim,i ja sam za Zenicu!!!
YNWA!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 okt 2011, 19:17

za sada Zenica i samo Zenica,, istina je da u zenicu na tekmu BIH repke najmanje sarajlija dolazi ,, jos da je nedo bog koji drugi trener nebi ih bilo ni 5%!!!! :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 okt 2011, 19:34

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Uporedite sami!

P.S. govorim samo o travi, ambijent je bolji u zenici, ali teren = NJIVA :shock:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 okt 2011, 19:38

Bogami ko da se radi o Camp Nou ili "Teatru snova", koja se ovdje polemika vodi, a kad sve sastavis i oduzmes, nidje veze. Oba stadiona KATASTROFA. Sto jedan ima, drugi nema. Palamudite iz supljeg u prazno. Dosta vas je, svega vam
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 19 okt 2011, 19:42

sacu da vam kazem par cinjenica o sarajlijama:

1.ti ljudi i ne dolaze na utakmice reprezentacije, vole vise zeljeznicar i sarajevo od reprezentacije...vidim vec najavljuju da ce razvalit reprezentaciju bih na grbavici kada bude prijateljska...
2.sve govore sarajevo ovo sarajevo ono...a ustvari kad su trebali sarajevu svi pobjegli, tako da kada dodjem u sarajevo npr jedan dan da prosetam imam osjecaj da sam u novom pazaru
3.sarajlije samo koriste bosnu...nit imate fabrika niti imate zeljezara niti imate termoelektrane, niti imate bilo sta sto steti vasem gradu i opet se zalite na ostatak bosne, dok ostatak bosne fakticki radi za sarajevo, dobiju ljudi struju jeftiniju do tuzlaka, a mi i i zenicani imamo najzagadjeniji zrak u bosni i onda dodju u carsiju u zenicu pred utakmicu sa luksemburgom i pjevaju:smrdi vam carsija ili kada tribine uzvikuju bosna je sampion oni sarajevo sampion...to ako mogu shvatit onda...i onda izadje prosjek plata po kantonima i vidi ko je prvi ubjedljivo, srajevski sa 300 maraka iznad prosjeka :lol:
4.trazite da se igra na kosevu a igralo se 10 godina i tamo nismo nista uradili, cim smo presli na bilino polje popravila se atmosfera, navijaci se povezali vise sa igracima i to je dovelo do toga da smo poceli da pravimo i neke zapazenije uspjehe
5.samo trava trava, trava na tv-u ne izgleda isto kao trava uzivo, nek ste vi gledali na eurosportu highlights ljubi vas majka...ono uopste nije onako izgledalo
6. neki se zale na zenicu ne valja to kako je na utakmicama, pa eto ovu zadnju da vam napomenem, padalo je po meni 3 sata i pokiso sam ko picka i smrzo se al opet meni je bilo odlicno, mozda zato sto nisam navikao na bolje, mozda zato sto mi je reprezentacija dosla jednom u grad u zadnjih 5 godina i to ona kosarkaska kad je ostalo 3000 napolju pa se nije niko zalio...mozda zato jer mi je reprezentacija ispred vasih raspalih klubova
7.bude vise ljudi iz odzaka i šipova nego iz sarajeva...i onda se zalite nesto, pa to je sramota za grad koji ima 500 000 ljudi
8.upamtite vec jedno bosna samo sarajevo, vi koji mislite da je bosna samo sarajevska carsija varate se
9.i nemojte izigravat ko neke patriote kad vas ljudi napadnu...patriote ste na televiziji, a to sto ste se popisali na spomenik poginuloj tuzlanskoj djeci, to vam necu nikad zaboravit...patriotski nema sta, gadite mi se
10.sve dok ima bilinog polja oni ce se zaliti...jer jbg sarajevo je to, moramo sve njima dati, a ostatak bosne nek cucla motku

pozdrav svim zenicanima i nadam se da ce u sljedecih par godina i konacno postati sportski centar bih jer to i zasluzuju ;)

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 19 okt 2011, 19:47

Dovoljno je reci 4 utakmice 4 pobjede na Bilinom polju.
Preokret protiv Rumunije,pobjeda u zadnjim minutama protiv Bjelorusije,hladno Albanija,i razbijanje Luksemburga.
Samo me interesuje,koliko bih bodova imali da smo igrali sve na Kosevu ? :roll:

Normalno dok je Zenica trebala i valjala bila je dobra,cim se treba igrati VECA utakmica,odjednom spomene se Kosevo,gdje ipak nasa reprezentacija igra strasno dobro.Gdje je atmosfera uzavrela i gdje nasi igraci dobiju krila da dodju do pobjede :mrgreen:

Ja se sjecam jednog momenta prije utakmice s Belgijom na BP.Izlaze igraci Belgije da osjete teren,atmosferu,i u cudu se okrecu oko centra,sigurno su u svojim glavama imali misljenje da su dosli u PAKAO,jer je tad kao i svaki put zaista i bio.
Zadnja izmjena: amEl_rooB, dana/u 19 okt 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 okt 2011, 19:48

Daj dosta stanite više kad ću nešto pametno novo pročitat.
3 dana gluposti.Znamo sve vidimo,odlazimo na utakmice,problem cijele Bih-a ,teren,kiša,stadioni...

Ostavite to, ima tko odlučit i radit na tome, jer mi mali obični ljudi ništa ne možemo!
Ajmo o utakmici.
Hvala,pozdrav!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 okt 2011, 19:58

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=2&t=3344

Evo vam tema na kojoj ćete govoriti o stadionima. Molio bih vas da ne spamate ovu temu odnosima Zenica - Sarajevo. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.