Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

kennyM
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la kennyM » 02 jan 2014, 09:22

Ade sve redom ruši a kod onog panja na tribini bio
audere est facere!
Joe!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 jan 2014, 15:52

kennyM je napisao/la:Ade sve redom ruši a kod onog panja na tribini bio
:lol: Stvarno.

Odlicno igra Adebajor.

Je li se teze povrijedio?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 03 jan 2014, 08:57

Valencia je napisao/la:
kennyM je napisao/la:Ade sve redom ruši a kod onog panja na tribini bio
:lol: Stvarno.

Odlicno igra Adebajor.

Je li se teze povrijedio?
Valjda će samo Arsenal preskočit, priča se da će Lamela na posudbu u Inter, a mi želimo dovesti na posudbu Lescota
audere est facere!
Joe!

belefront

Post Postao/la belefront » 04 jan 2014, 20:52

Kakva je utakmica bila, i molim da budu sto objektivniji Topnici jer me interesuje ali nisam bio u mogucnosti da gledam derbi :D

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 04 jan 2014, 21:58

belefront je napisao/la:Kakva je utakmica bila, i molim da budu sto objektivniji Topnici jer me interesuje ali nisam bio u mogucnosti da gledam derbi :D
Iskreno da ti kažem ,rasturio ih je arsenal ,sva sreća pa su se isfulali ,inače lahko su mogli i petardu primiti .Samo na početku totenhem je djelovao opasnije dok arsenal nije došao do svoje pas igre i gola ,sve poslije toga bilo je stvar rutine .Arsenal je u zadnjih 10 minuta igrao i sa igračem manje ,ali ne zbog crvenog kartona ,već zbog povrede volkota ,a venger je prije toga izvršio tri izmjene .Ali ni to nije spriječilo arsenal da stvori opasnu šansu pred golom totenhema :D

belefront

Post Postao/la belefront » 04 jan 2014, 22:34

ensadek je napisao/la:
belefront je napisao/la:Kakva je utakmica bila, i molim da budu sto objektivniji Topnici jer me interesuje ali nisam bio u mogucnosti da gledam derbi :D
Iskreno da ti kažem ,rasturio ih je arsenal ,sva sreća pa su se isfulali ,inače lahko su mogli i petardu primiti .Samo na početku totenhem je djelovao opasnije dok arsenal nije došao do svoje pas igre i gola ,sve poslije toga bilo je stvar rutine .Arsenal je u zadnjih 10 minuta igrao i sa igračem manje ,ali ne zbog crvenog kartona ,već zbog povrede volkota ,a venger je prije toga izvršio tri izmjene .Ali ni to nije spriječilo arsenal da stvori opasnu šansu pred golom totenhema :D
Znaci kao i svaki derbi do sada, dobro otvorimo i onda primimo petardu. Hvala ti u svakom slucaju :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 jan 2014, 20:20

Navijači Tottenhama uzvratili Walcottu na provokaciju :mrgreen:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 20:22

A šta mu je 5-1? Valjda je bilo 5-2. :)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 jan 2014, 20:24

6 mjeseci out xd

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 jan 2014, 20:26

Moja greška. :)

Pomislio sam da se kiti tudjim perijem (6-3 od nedavno).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 jan 2014, 20:47

Hajde sad ce oni izdati dvd onih prvih 10 mintua koliko su i bili u utakmici. Sta ces kad drugog slavlja pored Arsenala i nemaju, jedino slaviti povrede.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 jan 2014, 21:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajde sad ce oni izdati dvd onih prvih 10 mintua koliko su i bili u utakmici. Sta ces kad drugog slavlja pored Arsenala i nemaju, jedino slaviti povrede.
Krivo si shvatio,pokazuju koje su mjesto :mrgreen:

belefront

Post Postao/la belefront » 06 jan 2014, 22:28

slika

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 10 jan 2014, 11:23

Defoe prešao u Toronto, kao zamjena se spominje Vučinić
audere est facere!
Joe!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 jan 2014, 17:48

Koliko kvalitetnih igraca i koliko talenta. Samo ih treba posloziti. Ne znam je li Servud pravi covjek, vrijeme ce pokazati. Ova ekipa mora i moze puno bolje.

Ovaj Bentaleb je super igrac. Ima samopouzdanje i zna igrati. Bez problema salje rizicne lopte prema naprijed, sto jedan Kleverli ne smije ni pomisliti. Eriksen svaki put odlican. Adebajor se probudio, leti po cijelom terenu. :mrgreen:

Douson, Soldado i Dembele standardno skripe ili usporavaju. Druga dvojica imaju kvalitet, nesporan kvalitet, ali se ne uklapaju najbolje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jan 2014, 19:28

Ma u prvom poluvremenu je Tottenham mogao gubiti 3:0. Dobro, 3:1 ako uzmemo u obzir udarac Bentaleba. :D Nekako bezvoljno, anemično, k'o da su konstantno gledali na sat i čekali da se završi to poluvrijeme. Crystal prijetio, kombinovao, vazda pravili višak po desnoj strani. Stvarno je čudno kako nisu zabili. :mrgreen:

U drugom poluvremenu druga priča. Adebayor stvarno pokazuje da je bio nepravedno zapostavljen kod AVB-a. Doduše, nije danas briljirao, al' je u ove 3-4 utakmice pokazao koliki je majstor. Meni je i dalje u glavi slika kada hvata trk protiv Uniteda i nosi sve protivničke igrače. :mrgreen: Zvijer.

Što se tiče Eriksena - može on i bolje. Još se privikava, a vjerujem da će to biti sve bolje i bolje kako vrijeme bude odmicalo.

Dawson je najkriminalniji igrač u ekipi. :mrgreen: Taj što može u*rati - ne može niko. :mrgreen:

Sve u svemu, drago mi je zbog Tottenhama - nadam se da će nastaviti u ovom ritmu i da će se boriti za LP. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

belefront

Post Postao/la belefront » 16 jan 2014, 09:38

slika

Bentaleb je sjajan, prosto mi zao onih 10 miliona sto smo dali na Capuea, mada smatram da Capue moze jos pokazati :D

belefront

Post Postao/la belefront » 17 jan 2014, 10:38

slika
Polako se vracaju svi povrijedjeni, najvise nedostaju Paulinho i Verthonghen

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 jan 2014, 16:26

Dobra igra Totenhema. Bentaleb je pravo osvjezenje. Ucvrstio je vezni red i odbranu. Bice odlican igrac.

Bekovi standardno dobri.

Odbrana solidna.

Dembele kao i uvijek usporavi, ali... Ima i on neke kvalitetne karakteristike. Valjda ce Bentaleb i Paulinjo dobiti priliku igrati zajedno, pa da vidimo kako ce to izgledati.

Eriksen ne moze odigrati slabo. Pozitivno sam iznenadjen, posebno kada je u pitanju svestranost u igri. Moze igrati krilo, cm, amf... sve. Bori se i trci, nije usporen kao sto su neki mislili (ukljucujuci i mene). O inteligenciji i tehnici ne treba nista reci, sve je poznato.

Lenon standardno dobar. Cadli solidan.

Adebajor pojeo. :mrgreen: Nema gdje ga nema. Covjek je jedini spic i trci kao Runi u najboljim danima. :lol:

Totenhem ima bolju i vecu ekipu od Liverpula. Ne ovise ni o jednom igracu. Junajted je u krizi. Dakle, postoje realne sanse da se domognu cetvrte pozicije. Bice tesko, ali ne i nemoguce.

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 20 jan 2014, 08:52

Vidi se napredak u igri to je nabitnije. Sezona i nije toliko loša što se bodova tiče, samo gorak okus su oni porazi od Liverpoola i Citya gdje smo se totalno raspali, a dobra stvar iz toga je što je trenerska prevara dobila otkaz. Sad je prilika za osvetu Cityu
audere est facere!
Joe!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.