Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
ajde ljudi ba, izgubi i vrbanjusa pa zivot tece dalje 
Abd možda ćemo uskoro prepoznavat bivše legende našeg fudbala u savezu i barem normalne i moćne ljude koji žele razvijat fudbal u ovoj državi.haxonja je napisao/la:Trenirao sam i ja u kadetima i juniorima NK TOSK, mogu i ja!Bosco je napisao/la:Nije tačno da Čolaković nema igračku karijeru, igrao je štopera u F.K. Nemila i F.K. Bistričak.![]()
Gledam slike ovih ljudi pa nikoga ne poznajem da je tu neki "as"...
- anonymousHD
- Kontakt:
Vašar u Holiday Inn-u se razilazi. Grobari bh. nogometa su se razbježali. Ostaje da se sačeka 1. april i objava odluke FIFA-e i UEFA-e o suspenziji NSBiH
- samir_tm87
- Kontakt:
Uskoro ekskluzivni video snimci sa današnje Skupštine...
Napalmom bandu zapaliti jednom i zavijek, jedino moguce riješenje...ta bagra je sje.bala sve cega se dohvatila.
Vidim, pacenicima poput ovog Dabra drago što cemo ostati bez fudbala i zbog suspenzije Saveza...žalosno kakvih frikova ima na forumu koji svršavaju od srece zbog ovih stvari

- Los_Blanos2
- Kontakt:
napusi seDabar je napisao/la:aaaa di ćete vi igratmauricius je napisao/la:e da vidimo gdje ce sad ovi novopeceni poslijeratni klubovi sto su bili protiv da igraju hahaha da vidimo i RS gdje ce igrat hvala ti dragi boze od sad cemo sve mi da se pitamo a oni nek igraju svoje lige koje ne vode nigdje!![]()
![]()
![]()
,osnujte svoju bošnjačku ligu,bar će onda bošnjaci moći biti prvi,ovako ne mogu od srba i hrvata....također i u košarci osnujte svoju ligu jer ni tu ništa ne možete,hahaha
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ovo je napad na Bosnu i Hercegovinu !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
koliko znam da vi niste prvaci hahaha tako da samo suti,a mi cemo normalno igrati i imati BH ligu a svi koji su bili protiv igrace kao i prije rate kupove malina i borovnica! I onako niko osim tog Borca nama ime niti je ikad bio neko ime u bivsoj JUgi!Dabar je napisao/la:aaaa di ćete vi igratmauricius je napisao/la:e da vidimo gdje ce sad ovi novopeceni poslijeratni klubovi sto su bili protiv da igraju hahaha da vidimo i RS gdje ce igrat hvala ti dragi boze od sad cemo sve mi da se pitamo a oni nek igraju svoje lige koje ne vode nigdje!![]()
![]()
![]()
,osnujte svoju bošnjačku ligu,bar će onda bošnjaci moći biti prvi,ovako ne mogu od srba i hrvata....također i u košarci osnujte svoju ligu jer ni tu ništa ne možete,hahaha
Nije mi ni do čega, a kamoli do ovih debilnih komentara od korisnika dabra. 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Da nije ovo Dragan Dabic!?Dabar je napisao/la:aaaa di ćete vi igratmauricius je napisao/la:e da vidimo gdje ce sad ovi novopeceni poslijeratni klubovi sto su bili protiv da igraju hahaha da vidimo i RS gdje ce igrat hvala ti dragi boze od sad cemo sve mi da se pitamo a oni nek igraju svoje lige koje ne vode nigdje!![]()
![]()
![]()
Nego evo dobar clip ali slab kvalitet:
[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nekako sam se nadao da će usvojiti statut pogotovo nakon one pobjede protiv Rumunije, al jbg pusti snovi nek se gone svi u pm uništiše nam fudbal !!!!

Da se bogdom ovdje radi o fudbalu,lako bi mi..Fudbal se ovdje samo spominje,ali nema nijedan element koji bi odgovarao opisu fudbala..FUDBAL JE SVETINJA,BIH JE SVETINJA!-Paja je napisao/la:ma hajde hebo fudbal nadjite trebe.
bice bolje akobogda ovo je nasa pobjeda sto volimo svoju zemlju i repku jer ovo je jedini nas izlaz za bolje sutra .....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nesposobni kreteni kao da su u džungli rasli sa majmunima jbt ne mogu se dogovoriti ko ljudi moraju ko stoka jbt ....

- JuveSissoko
- Kontakt:
nastavak "politike" SANU, sada samo ne tenkovima, jer ih sada imaju manje a dobili su po pizdiii, sada idu preko sporta, a sport je nekad jaci od tenka, jbga
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
sta ce nam savez kad tu sjede kriminalci,stocari,bravari,poljuprivrednici ocemo savez sa nasim fudbalskim legendama
- nm_fcbayern
- Kontakt:
mamu him **** goveda jedna glupa
Derby utakmica Široki-lištica-.Leotar stadion pecara gledalaca 12 kup mile dodika a revanš u kupu dragana čovića na stadionu police pred 18 gledalaca ćak dabar vođa navijaća jad umobolni
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.