E ovako, nazalost nisam bio u bl, pa nisam bio na utakmici, ali ako je istina ovo sto slager napisa, a nemam nijedan razlog da ne vjerujem u to, onda je to zasita pogubno.
Nije baja idealan , daleko od toga, ali prozivati covjeka koji se bori za jesenju titulu i ulazi u polufinale kupa je besmisleno.
Sad neki govore ovdje ko da su izmisluili fudbal , pa nesto prorocanski vide kako ce se stvari desavati u proljetnom dijelzu, ili unaprijed igrace -pojacanja proglasavaju bezveznim.
da se razuijemo, i sam sam protiv dovodjenja drugorazrednih igraca iz srbije u borac, ali treba ljudima dati vremena, pa tek onda pljuvati po njima.
lesinari, a sto bi to njih bilo zabranjeno komentarisati.
Ne sjecam se da se neko bunio kad su se lesinarima opvdje pisali hvalospjevi, tad nije bilo odvracanja od price o lesinarima.
I to stav grupe , pa to vazi za grupu, i da se razumijemo jednu stvar, ne polazu lesinari ekskluzivno pravo na borac, oni jesu jako bitan dio borca kao kluba, ali su isto tako podlozni kritici bas zato sto su na neki nacin dio kluba, i to kako pozitivnoj (kad ih se hvali ) tako i negativnoj ( kad ih se kudi).
Za ponasanje u dosadasnjem dijelu prvenstva zasluzili su cistu desetku, a ako su ovo uradili na poslednjoj utakmici zasluzili su 1
Do sada, ove godine, lesinari su se ponasali kao prava i velika navijacka grupa, sa ovakvim ispadima za portugal ili jos gore prozivanjem igraca borca po nacionalnoj osnovi, ponasaju se kao navijaci nekog priovincijskog kluba.
Cuj patriotizam, to nije patriotizam , bas je to zahebana stvar u banjaluci recxi da si srbin i polpljuvati sve sto nije srpsko , pravo junastvo u p .m , pravo treba imat m.da za tako nesto u p.m., pravo hrabro !
Vecina od te djece se nisu ni rodila ili su bili u vrticu kad sam ja i jos poneki forumasi sa ovog foruma, pisali krv po gudurama u ratu, tako da ja imam pravo reci svakome sta mislim o tome.
a mislim da je to cist seljakluk koji ne prilici navijacima borca, time cine stetu klubu za koji navijaju u svakom smislu, ne mozes biti evropski klub, a zatvoriti se u svoj atar i udarat se u prsa kako si veliki i jak jer ti to tako kazes!
U prioncipu, jako su mi draga ta djeca koja odvajaju svoje vrijeme i ono malo novca sto imaju, da bi isli na utakmice i navijali za svoj klub, ali dodje mi muka kad vidim kako je tu djecu lako uvesti u politicke vode, jer imaju jedan tako nekriticki odnos prema svijetu oko sebe da je to zastrasujuce.
Da bi borac bio veliki klub, kao sto to svi zelimo ovdje, on mora u svemu biti veliki, a ovo definitvno nije nista veliko, naprotiv to je obicno priovincijalno navijanje.