Ma rezultate izbjegavati. A igrace treba sisteme random pucati a pojedinacno ih igrati bas kad znas da je jedan jedini u ekipi.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I uz to, predlozeni D. Jordan 7,5 over prosao. Ali pametni mozak je dodao i Vucevica, koji ima 8p na startu meca i ostane ispod.insider je napisao/la: ↑29 mar 2021, 23:26Z. Williamson over? Nema ko da ga čuva protiv Bostona a i ne vidim da će bit BO.
Grant under, Siakam će ga vjerujem dobro držati večeras, teško da će imati puno prostora za ić preko granice.
Giannis zadnjih pet protiv Clippersa išao u over, taj protivnik mu odgovara, a i htjet će da pokaže baš tamo gdje treba koliko je sposoban. Uz to, odmarao prošlu tekmu.
Fox je u formi, kod Spursa se očajno brani playmakerska pozicija, vidim ga u overu.
Sretno svima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- feniksptica
- Kontakt:
1 KM je sasvim dovoljno za danasnji fudbal..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al Kyrie Irving..
15 nakon prve uz šut 6/7 (2/2) (imao je 16 i 3/3 al su mu jednu trojku poništili)
Na kraju ostane na 27, na granici.. Šega
15 nakon prve uz šut 6/7 (2/2) (imao je 16 i 3/3 al su mu jednu trojku poništili)
Na kraju ostane na 27, na granici.. Šega
Walk on
postalo kao svojevremeno evropska liga cetvrtkom. samo za famozno "da se isprati", inače se tu profiti rijetko prave.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- diplomatija
- Kontakt:
Ocekuje li se gdje kakav karton veceras?
Vels - Ceska ali nekako su mi **** nacije

Crna Gora - Norveska
Meni je kapiten Italija - Slovenija U21 kartoni
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ma ne znam, ovo je najgora reprezentativna pauza u zadnjih xy godina. Uvijek sam uzimao pare kada igraju repke dok je ova bila izrazito krvava kuknjava
- kladionicar03
kako su cudni postali ovi pojedini kosarkasi na nba poslije all stara, nikad nisi siguran za prolaz iako odlicno krenu na utakmicu, taman ostanu na granicu i nece da daju kos po 10-15 minuta,sinoc barnes i irving kako su ostali ispod granice to jedino oni znaju.
- kladionicar03
sinoc washington iznenadio bez beala i to, zato veceras ocekujem laganu pobjedu chatlottea. uzet cu tu grahama 15,5 + uz njega cu uzet haywarda ili roziera nisam se jos odlucio.
isto holandija 1.pol 2+ golova 1,40 kvota.
gledam real-efes zasto je kvota na real 2,60 ,jesu li toliko slabi ove godine ili je efes toliko jak, ne pratim euroligu zato pitam
gledam real-efes zasto je kvota na real 2,60 ,jesu li toliko slabi ove godine ili je efes toliko jak, ne pratim euroligu zato pitam

efes jak ... tu mozda micic preko lik razvaljuje granica jest visoka 16,5 al stvarno igra dobro i ima veliku minutazu ... ja njega ganjam pllus pangos i Baldwin preko, svi haman glavni strijelci igraju preko 30 min. itd. ...kladionicar03 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 17:06sinoc washington iznenadio bez beala i to, zato veceras ocekujem laganu pobjedu chatlottea. uzet cu tu grahama 15,5 + uz njega cu uzet haywarda ili roziera nisam se jos odlucio.
gledam real-efes zasto je kvota na real 2,60 ,jesu li toliko slabi ove godine ili je efes toliko jak, ne pratim euroligu zato pitam![]()
sto se fudbala tice jbga valjda ova holandija moze preko 4,5 ovim amaterima, portugal mi nekako isto baca preko 2.5 kontra luksemburga mislim nakon kiksa ce krenuti malo jace da se iskupe a imaju ekstra ekipu ...
- kladionicar03
@bob stavio sam 5,5 hendikep 1 mislim da ne bi trebalo da izgubi real kuci 6 razlikom, kosarkase eurolige ne volim igrat pa nisam ni gledao na to.
- kladionicar03
Danas ganjam dva prelaza Srbiju 1/2 i Sloveniju 1/2 .. po 5 km..
Pa sta bude
Pa sta bude
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kladionicar03
Stavim njemacka-rumunija 3+ na narodni listic ono 0-0 **** ti golove kad igram sranje
Gol njemacke i sloveniie yebene
Lauvergne zaginuo majci
Slovaci-Rusi kako tu ljubav funkcionise
hocel biti samaranja?
Ja sam uplatio ovako, malo za pratiti.

Ja sam uplatio ovako, malo za pratiti.

⚽FK Garaže⚽
Ne znam meni ove kvalifikacije nigdje veze... Isto ko da ekipe igraju preko neke stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.